vergi ödenmeyen motorlar hangileri
Reklamlar
-
Eyong adlı üyeden alıntı
250 cc ye kadar olan motosikletlere yıllık vergi 78 TL.
Yani günde 21 kuruş, bir dal sigaradan bile ucuz
Gerek var mı vergisiz motor aramaya?
Ha vergiden kastın sigorta muayene ve mtv olarak hepsini içeren birşeyse öyle birşey yok.
Sadece MTV den muaf oluyor 99 cc ye kadar.
sadece mtv olduğunu biliyorum
bide söyle düşün bi motoru 10 sene kullansan 780 tl para bayılırsın devlete vermemek varken nye okadar para veriyimki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 ----------
MrSharp adlı üyeden alıntı
Honda Today
Sym Mio ların 2011 Modelleri deniyor.
Ramzey'in Cub modeli var Oda vergiden muaf.
saol ama ramzey çin arkadaşım honda todayda çok küçük binilmezki kısa boylular için :D miolarla hiç yolda karşılaşmadım onu bilmem
Reklamlar
-
100cc ye kadar olan motorlarda vergi verilmiyor.Örneğin benim motor belderia 100 Cup
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
-
dkan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben bunları zaten biliyorum bana 50cc - 99cc motor markası lazım güvenilebilir çin olmayan honda activa ve beat 100 cc yi araştırdım resmi olarak 99 cc olarak geçiyodur sanıyodum ama onlarada vergi alıyolarmış
Kardeşim bu mesajından önce sölemişim zaten... Yamaha BWC en güzel motor, gileria 50cc, gilera 100cc ye kadar motorlar var..
-
dkan adlı üyeden alıntı
sadece mtv olduğunu biliyorum
bide söyle düşün bi motoru 10 sene kullansan 780 tl para bayılırsın devlete vermemek varken nye okadar para veriyimki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 ----------
saol ama ramzey çin arkadaşım honda todayda çok küçük binilmezki kısa boylular için :D miolarla hiç yolda karşılaşmadım onu bilmem
Arkadaşım sen vergiyi hesaplamışsin ama bence almayı düşündüğün makinelerin fiyatlarıda vergisi ödenen daha daha iyi durumdaki makinelerden daha yüksek. Ben ne gereği var diyorum.
Hayatımda En Tatlı Gördüğüm Şey Sadece HAYATIM
-
konu biraz hort olmuş ama bu konuda şunu söyleyeyim vergi ödemeyecem derken performanstan ödün vereceksiniz. bir süre sonra canınız sıkılacak. ayrıca rampalarda yakıt tüketiminiz 125 ve 150 cc ye göre daha fazla olacak. ayrıca vergisi olmasın diye elinizdeki parayla daha iyi bir motosiklet alabilecekken daha basit ve daha kalitesiz bir modele para vermiş olacaksınız. bakım ve masrafı da düşünün.
şahsen ben vergi ödemeyecem diye asla böyle bir motosiklet aramam. benim için önemli olan alırkende kullanırkende satarkende zarar etmemem
-
Elinizin altında düzgün bir motorunuz varsa +500 cc onun yanında bakkala,manava,büfeye vs yerlere gitmek için bence bu tür 100 cc altı motorlar çok ideal kalsın 2.motor olarak garajda vergiden de muaf tabi şimdilik yarın ufak bir açık çıkar ekonomide hop vergi bunlarada biner
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Ama onlarda köprüden geçemiyor. :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)