anlıyorum arkadaşım.başınızı çok ağrıttım farkındayım.bugün baya bi görüştüm ama artık iyice kafam bulandı. 2000 2001yamaha yzfR6 iyi bi ustaya gösterip danışmak şartı ile nasıl?? kawa ve suzukideki görüşleriniz geçerlimidir?
anlıyorum arkadaşım.başınızı çok ağrıttım farkındayım.bugün baya bi görüştüm ama artık iyice kafam bulandı. 2000 2001yamaha yzfR6 iyi bi ustaya gösterip danışmak şartı ile nasıl?? kawa ve suzukideki görüşleriniz geçerlimidir?
yok kardeş genelde piyasada usta olarak nam salanlar bisiklet bile tamir edemeyecek türden adamlar
hacı bana kalırsa da o paraya kawasaki alacağıma götürür parayı çöpe atarım hatta gider pavyonda yerim daha iyi (kendi tecrübelerimle yazıyorum arkadaşlar başıma gelen ve çok yakın bir kaç arkadaşımın başından geçen olaylar sonucu yazdım yazıyı genede siz bilirsiniz)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
8000 bütçe ile alınabilecek sport motosiklet eger 4 silindir isteniyorsa honda cbr 600f dir. en azından parça sıkıntın olmaz. yamahanın şu anki durumu malum. kawa yıllardır diger 3 japondan parça konusunda bir adım geride kalmış.
bazı arkadaşlar yazmış eski racing alınmaz diye kısmen katılsamda eger araç bakımlı ve bilinçli kullanılmışsa pek fazla sorun çıkarmaz. ama bakımsızsa ocagına incir agacı diker.
birde türkiyede millet az km yapmış motorlara ragbet ediyor. oysa km düşürmek basit bir işlem. talep az km olunca arz edenlerde böyle etik olmayan işlere yöneliniyor.
bakımlı her araç çalışır. eger 4 silindirin dilinden anlamayacak kadar tecrübeli degilsen ya bira para biriktir öyle bişeler bak yada bütçene göre 2 silindir bişeler bak.
aynen öyle...yüzüne bakıp iki kelime etmiyolar.yarın ellerine düştüğümde olanları zaten düşünemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)