Rossi'nin Yamaha'sına duygusal vedası...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
tabı son fotoda motorun arka kısmında honda yazması baya hoşmuş ama.
-
Altone adlı üyeden alıntı
tabı son fotoda motorun arka kısmında honda yazması baya hoşmuş ama.
Ona dikkat etmemiştim, 2. ve 3. fotoğraflar bugünün yarışından...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
motorunu nıye barıyerlere yaslamıs?
-
motorunu nıye barıyerlere yaslamıs?
Bir pist motosikletinde yan ayaklık olmasını beklemiyordun heralde ?
-
MrSharp adlı üyeden alıntı
duygusal bir bag oluyor tabi.
tamamen duygusal
$_$
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
-
overcloud adlı üyeden alıntı
tamamen duygusal
$_$
o kadar olur
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
bi motor gider 1000 motor gelir
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Bir pist motosikletinde yan ayaklık olmasını beklemiyordun heralde ?
kardesım yınede barıyere koyması lazım degıldı heralde pıtspotda ıstemedıgın kadar kaldırac tutacak var dımı
-
Oldum olası sevemedim şu adamı. Ama hakkını vermek lazım çok iyi bir yarışçı
-
kariyeri rekorlarla dolu olan bir motogp yarışçısının kişiliğininde tulumunda yazan lakabı kadar renkli olması bence çok normal bi durum ve bence yaptığı her haraket kendisine yakışıyordilerim Rossi emekli olmadan KENAN ile aynı pistte çekişmeli yarışlarını izleriz
-
kardesım yınede barıyere koyması lazım degıldı heralde pıtspotda ıstemedıgın kadar kaldırac tutacak var dımı
Rossinin meşhurdur bunun gibi hareketleri.Bu hareketi pitstop orda yapsa bu kadar anlamlı olmazdı.
-
vallahi duygulandım yaa.
cansız alete :(
zordur bnde küçükken ilk pcim evden giderken camdan bakıp ağlamıtım
-
Biraz yanlız kalmak istemiştir belki...
-
Neden bir Rossi daha yok ... Adam ruhunu vermiş bu işe, herşeyiyle.. O sevgiyi, bağı yansıtmayı, aynı zamanda show yapmayı da becerebilen tek yarışçı bana göre. En baba aşk sahnesi beni böyle etkilemez
-
Son resimde kuyruk altında HONDA yazıyo
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
Gerçek motor sevgisi, motosikletle bütünleşmek böyle birşey işte. Gerçekten duygusal bir bağ oluşuyor insanla motosikleti arasında.. Özellikle de birlikte çok vakit geçirmişlerse. Satarken evladını veriyor gibi oluyor insan..
-
sadece iyi yarışmak değilde işin birazda show kısmını başarabilen bi insan olmasıdır rossiyi rossi yapan
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)