Bugün Antalya/Manavgatda Sıkı Denetim !
Reklamlar
-
Bugün antalya/manavgat ilçemizde trafik ekiplerinin motosikletlere sıkı denetimi vardı.Gün sonunda toplam 834 motora denetim yapılmış ve 547 si kasksız,kuralları ihlal ederek,ehliyetsiz kullanmaktan ceza yemiş,190 Kişide trafikten men edilmiş.Şu rakamlara bakarmısınız gerçekten içler acısı ...
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
Reklamlar
-
Pek üzülmedim doğrusu , umarım rutin hale gelir ...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
-
2 hafta önce serik ilçesindeydim.antalyaya en yakın olan ilçem sanırım belkide kemerdir neyse.her taraf motosiklet ve yarısında plaka yok,hiçbir sürücüde kask yok ve eminimki ehliyetleri de yoktur.şok oldum.antalya gibi bir şehirin ilçelerinde trafik böyle ise yazık bu memleketin geri kalanının haline ve yazık biz büyük şehirlerde yaşayan enayilere.bizim herşeyimiz tam olsa plaka,ruhsat,ehliyet,kask,muayene,sigorta,mtv vs. arkamızdaki adamda kask yok diye ceza yeriz.
özellikle şehir merkezinde çok sıkı denetimler var.ara sokaklarda bile motorlu trafikler acımıyor ceza yazıyor.
-
Darısı istanbul'un başına..............
-
2 gündür Antalya'dayım..Şuanda da Göynük'teyim..
Dün gecenin yarısı havaalanından gelirken 3 motor gördüm toplamda hepsinde de kask vardı..Ama sanıyorum ki soğuktan takıyorlar..Gündüz yokmuş baksana..
Bu arada, Antalyalı arkadaşlar, bu ne soğuk kardeşim, geceleri donuyom valla, biz sıcak vilayet olarak bilirdik Antalya'yı
Ha, Konyaaltı Kokoreççi Hilmi'nize bir şey diyemem ama orası bir mabet resmen
-
yoksa bizim moderatorun şikayet yerine ulaştıda apaçilere yönelik sıkı motosiklet denetimimi yaptılar
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
2-3 gündür bende üşüyorum geceleri.motor sürerken maske takmaya başladım yani.
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
2 gündür Antalya'dayım..Şuanda da Göynük'teyim..
Dün gecenin yarısı havaalanından gelirken 3 motor gördüm toplamda hepsinde de kask vardı..Ama sanıyorum ki soğuktan takıyorlar..Gündüz yokmuş baksana..
Bu arada, Antalyalı arkadaşlar, bu ne soğuk kardeşim, geceleri donuyom valla, biz sıcak vilayet olarak bilirdik Antalya'yı
Ha, Konyaaltı
Kokoreççi Hilmi'nize bir şey diyemem ama orası bir mabet resmen
Bu havaya soğuk denmez yav, insaf , bugün denize giriyordu insanlar ...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
-
rasta07 adlı üyeden alıntı
Bu havaya soğuk denmez yav, insaf
, bugün denize giriyordu insanlar
...
Yav burada da giriyor denize insanlar ama girenlerin hepsi Alman
Ayrıca buralılarda diyor gece serin diye, valla anlamam ben şuanda üşüyom
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Yav burada da giriyor denize insanlar ama girenlerin hepsi Alman
Ayrıca buralılarda diyor gece serin diye, valla anlamam ben şuanda üşüyom
Antalyalı olarak gönül rahatlığı ile en güzel zamanında burda olduğunu söyliyebilirim ( ne kadar göreceli bişey de olsa ... ) ...
Ayrıca memlekitimize gelmişsin yeni haberimiz oldu ancak , yardımcı olabileceğimz bişey olursa elimden geleni yaparım , özelden ulaşman kafi , iyi tatiller şimdiden ...
-
Gündüzleri Soğuk Geceleri Daha Bir Soğuk :
-
Antalyada gece gunduz arasında 20 derece vardır. Subat ayinda burda gece sifir derece gorulur. Gunduz ise 17-18.
Antalyada ozelikle sadece motosikletlere yonelik cok denetleme var. Turkiyenin en cok kayitli motosikletine sahip bir il olunca polis teskilati sirf motorlular icin denetleme programlari yaratti hali ile.
Antalyadan su kasksiz ehliyetsiz binenleri. scooterlar ile iki kisi tek teker cekenleri bir temizleseler. Motosiklet konusunda Avrupadan daha guzel gorunuruz
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Antalyalı olarak gönül rahatlığı ile en güzel zamanında burda olduğunu söyliyebilirim ( ne kadar göreceli bişey de olsa ... ) ...
Ayrıca memlekitimize gelmişsin yeni haberimiz oldu ancak , yardımcı olabileceğimz bişey olursa elimden geleni yaparım , özelden ulaşman kafi , iyi tatiller şimdiden
...
Malesef tatil değil, seminer nedeniyle buradayım..
Teşekkürler bu arada
-
darısı istanbulun başına.
tabi ceza caydırıcıdır ama korkudan değil; can güvenliğinden dolayı kask ve ekipmanları kullanmayı insanlara aşılamak lazım bu nasıl olacak blmiyorum ama konuştuğum yeni motorcuların hepsine söylüyorum bazen etkili oluyor bazende olmuyo lakin ben vazifemi yaptığım için rahat ediyorum...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
Darısı İstanbul ve diğer illerin başına...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
balıkesirde denetimler sıkı bu ara dun arkamdaki arkadaşımda kask yok diye ceza yazılacaktı ki bidaha görmiyim dedi ama hiç kask takmayanlara birşey denmiyor nedense o sırada nerden baksan 2 motosiklet geçti kaskları da yoktu acaba kask takıyos diye dikkatmı cekiyos ben burdayım durdur beni gibilerinden ..
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et
ama bindikten sonra etme
-
Pek üzülmedim doğrusu , umarım rutin hale gelir ...
aynen üzülmedim bende
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
korumasız kullanmanın kötü oldugunu anladımda.
ehliyetsiz kullamayı anlamadım.günümüzde ehliyetin e anlam ifade ettiğini biliyoruz.
kursa gidersin.50 lerin teknolojilerini anlatırlar.
derse katılmak zorunlu değildir.biraz direksiyon dersi, sınava girersin,bir tur attrırlar.tamam geçtin,hadi şimdi git karakola soyulmaya.ha unutmadan bir de sınav parası.
devlet ehlyetsiz sürücülere ceza neden keser? cevap;çünkü ehliyetten ötürü haracını almadığından ötürü.(karakola para,sağlık raporuna para,sınava para,ona para buna para... tebrik ederiz soyuldunuz)
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
İçler acısı rakam çünkü , bu kadar bilgisiz cahil adam var demektir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)