Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bugün Antalya/Manavgatda Sıkı Denetim !

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Thisfalse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İçler acısı rakam çünkü , bu kadar bilgisiz cahil adam var demektir
    İşte bu kadar cahil adamdan en az yarısı birdaha bu hataları yapmaz.. Her seferinde bu şekilde olacaksa her gün yapılsın....
    Onun için iç açıcı rakamlar dedim.... Bunların aramızda oldukları aşikar... Ortaya çıkmaları sevindirici...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Thisfalse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan Yok
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte bu kadar cahil adamdan en az yarısı birdaha bu hataları yapmaz.. Her seferinde bu şekilde olacaksa her gün yapılsın....
    Onun için iç açıcı rakamlar dedim.... Bunların aramızda oldukları aşikar... Ortaya çıkmaları sevindirici...
    O konuda haklısın bende aynı şeyi vurgulamak istedim
    Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    Alıntı sivernson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    korumasız kullanmanın kötü oldugunu anladımda.
    ehliyetsiz kullamayı anlamadım.günümüzde ehliyetin e anlam ifade ettiğini biliyoruz.
    kursa gidersin.50 lerin teknolojilerini anlatırlar.
    derse katılmak zorunlu değildir.biraz direksiyon dersi, sınava girersin,bir tur attrırlar.tamam geçtin,hadi şimdi git karakola soyulmaya.ha unutmadan bir de sınav parası.
    devlet ehlyetsiz sürücülere ceza neden keser? cevap;çünkü ehliyetten ötürü haracını almadığından ötürü.(karakola para,sağlık raporuna para,sınava para,ona para buna para... tebrik ederiz soyuldunuz)
    size katılıyorum ama burası hukuk devleti.(sözdede olsa durum bu) bu nedenle ehliyet olmadan kazaya karıştığında ne sigorta paranı öder nede herhangi bir hakka sahip olursun. ehliyet için alınan harca bende karşıyım keşke alınmasada herkes ehliyetli olsa. ama devlet soygunun adını vergi ve harç koymuş.

ehliyeti olmayana sıfır motosiklet satışı yapılmamalı hatta ikinci elde noterde satış yapılırkende bu şart korunmalı. ha bide bu kask takmayanlara verilebilecek en büyük ceza kask takmadıgı için kafası parçalanarak ölmüş insanları belgesel yapıp sinama salonuna toplayıp saatlerce seyrettirmeli.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    ömrü hayatımda bir ben gidemedim antalyalara seminerlere ...

gerisi rutin trafik kontrolü nesine yorum yapacağım ...
    can't be worried about that shit. life goes on man.

innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr
    Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    size katılıyorum ama burası hukuk devleti.(sözdede olsa durum bu) bu nedenle ehliyet olmadan kazaya karıştığında ne sigorta paranı öder nede herhangi bir hakka sahip olursun. ehliyet için alınan harca bende karşıyım keşke alınmasada herkes ehliyetli olsa. ama devlet soygunun adını vergi ve harç koymuş.

ehliyeti olmayana sıfır motosiklet satışı yapılmamalı hatta ikinci elde noterde satış yapılırkende bu şart korunmalı. ha bide bu kask takmayanlara verilebilecek en büyük ceza kask takmadıgı için kafası parçalanarak ölmüş insanları belgesel yapıp sinama salonuna toplayıp saatlerce seyrettirmeli.
    aynen katılıyorum arkadaşım çok haklısın ama bu dediğini bizim ülkemizde yaparlarmı acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı sivernson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    korumasız kullanmanın kötü oldugunu anladımda.
    ehliyetsiz kullamayı anlamadım.günümüzde ehliyetin e anlam ifade ettiğini biliyoruz.
    kursa gidersin.50 lerin teknolojilerini anlatırlar.
    derse katılmak zorunlu değildir.biraz direksiyon dersi, sınava girersin,bir tur attrırlar.tamam geçtin,hadi şimdi git karakola soyulmaya.ha unutmadan bir de sınav parası.
    devlet ehlyetsiz sürücülere ceza neden keser? cevap;çünkü ehliyetten ötürü haracını almadığından ötürü.(karakola para,sağlık raporuna para,sınava para,ona para buna para... tebrik ederiz soyuldunuz)
    Ehliyet konusunda kısmen haklısın çünkü;
    daha önce B ehliyet sahibi biri olarak motosiklet eğitimi almadan sadece daha önce B ehliyet alırken cevapladığım sorulardan 20 tanesini tekrar cevaplayarak ve bi ton gereksiz masraf yaparak A2 ehliyetimi aldım. Bunun özellikle eğitim verilmediği için mantıksız olduğunu düşünüyorum.
    Ancak; A2 ehliyet almamak motosiklet kullanma işini ciddiye almadığını "araba için tamam ama motosiklete de ehliyet mi gerekir" düşüncesinin bir parçası olduğunu gösterdiğini düşündüğüm için A2 ehliyet almalıyız. Ayrıca hiç bir sebebi olmasa da kanunlar motosiklet kullanmak için ehliyet almalısın diyorsa almalıyız. Bu eleştirilebilir, değiştirilmesi istenebilir ama kanunlara karşı gelinmez. Ayrıca daha basit düşünürsek ehliyet almak ceza ödemekten daha ucuza mal olur.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)