Bugün Antalya/Manavgatda Sıkı Denetim !
Reklamlar
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
O konuda haklısın bende aynı şeyi vurgulamak istedim
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
-
sivernson adlı üyeden alıntı
korumasız kullanmanın kötü oldugunu anladımda.
ehliyetsiz kullamayı anlamadım.günümüzde ehliyetin e anlam ifade ettiğini biliyoruz.
kursa gidersin.50 lerin teknolojilerini anlatırlar.
derse katılmak zorunlu değildir.biraz direksiyon dersi, sınava girersin,bir tur attrırlar.tamam geçtin,hadi şimdi git karakola soyulmaya.ha unutmadan bir de sınav parası.
devlet ehlyetsiz sürücülere ceza neden keser? cevap;çünkü ehliyetten ötürü haracını almadığından ötürü.(karakola para,sağlık raporuna para,sınava para,ona para buna para... tebrik ederiz soyuldunuz)
size katılıyorum ama burası hukuk devleti.(sözdede olsa durum bu) bu nedenle ehliyet olmadan kazaya karıştığında ne sigorta paranı öder nede herhangi bir hakka sahip olursun. ehliyet için alınan harca bende karşıyım keşke alınmasada herkes ehliyetli olsa. ama devlet soygunun adını vergi ve harç koymuş.
ehliyeti olmayana sıfır motosiklet satışı yapılmamalı hatta ikinci elde noterde satış yapılırkende bu şart korunmalı. ha bide bu kask takmayanlara verilebilecek en büyük ceza kask takmadıgı için kafası parçalanarak ölmüş insanları belgesel yapıp sinama salonuna toplayıp saatlerce seyrettirmeli.
-
ömrü hayatımda bir ben gidemedim antalyalara seminerlere ...
gerisi rutin trafik kontrolü nesine yorum yapacağım ...
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
jack hammer adlı üyeden alıntı
size katılıyorum ama burası hukuk devleti.(sözdede olsa durum bu) bu nedenle ehliyet olmadan kazaya karıştığında ne sigorta paranı öder nede herhangi bir hakka sahip olursun. ehliyet için alınan harca bende karşıyım keşke alınmasada herkes ehliyetli olsa. ama devlet soygunun adını vergi ve harç koymuş.
ehliyeti olmayana sıfır motosiklet satışı yapılmamalı hatta ikinci elde noterde satış yapılırkende bu şart korunmalı. ha bide bu kask takmayanlara verilebilecek en büyük ceza kask takmadıgı için kafası parçalanarak ölmüş insanları belgesel yapıp sinama salonuna toplayıp saatlerce seyrettirmeli.
aynen katılıyorum arkadaşım çok haklısın ama bu dediğini bizim ülkemizde yaparlarmı acaba
-
sivernson adlı üyeden alıntı
korumasız kullanmanın kötü oldugunu anladımda.
ehliyetsiz kullamayı anlamadım.günümüzde ehliyetin e anlam ifade ettiğini biliyoruz.
kursa gidersin.50 lerin teknolojilerini anlatırlar.
derse katılmak zorunlu değildir.biraz direksiyon dersi, sınava girersin,bir tur attrırlar.tamam geçtin,hadi şimdi git karakola soyulmaya.ha unutmadan bir de sınav parası.
devlet ehlyetsiz sürücülere ceza neden keser? cevap;çünkü ehliyetten ötürü haracını almadığından ötürü.(karakola para,sağlık raporuna para,sınava para,ona para buna para... tebrik ederiz soyuldunuz)
Ehliyet konusunda kısmen haklısın çünkü;
daha önce B ehliyet sahibi biri olarak motosiklet eğitimi almadan sadece daha önce B ehliyet alırken cevapladığım sorulardan 20 tanesini tekrar cevaplayarak ve bi ton gereksiz masraf yaparak A2 ehliyetimi aldım. Bunun özellikle eğitim verilmediği için mantıksız olduğunu düşünüyorum.
Ancak; A2 ehliyet almamak motosiklet kullanma işini ciddiye almadığını "araba için tamam ama motosiklete de ehliyet mi gerekir" düşüncesinin bir parçası olduğunu gösterdiğini düşündüğüm için A2 ehliyet almalıyız. Ayrıca hiç bir sebebi olmasa da kanunlar motosiklet kullanmak için ehliyet almalısın diyorsa almalıyız. Bu eleştirilebilir, değiştirilmesi istenebilir ama kanunlara karşı gelinmez. Ayrıca daha basit düşünürsek ehliyet almak ceza ödemekten daha ucuza mal olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)