Ben bir motor tutkunuyum fakat ilk motorumu alacağım sport yada enduro olabilir 6.000TL ye kadar bütçe var önerileriniz nedir?
Ben bir motor tutkunuyum fakat ilk motorumu alacağım sport yada enduro olabilir 6.000TL ye kadar bütçe var önerileriniz nedir?
cbr125r e bak derim kardeş yada ybr125 e
olumune bu sevda..
bende bunları düşündüm ama bende kawasaki hastalığı var :S bilemiyorum
Kawasakiyi şimdilik boşver. Cbr 125 R / Cbf 150 / Ybr 125 senin için ideal olan motorlar. Kawasaki Zx 10 R öyle hemen alınacak bi motosiklet değil. 4 silindir ve yaklaşık 170 bg zaten üstüne oturunca tırsarsın İlla kawasaki olsun istiyorsan 1 2 yıl Cbr 125 R kullanıp Ninja 250 R alıp zamanla büyütebilirsin
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
cbr 125 olucak sanırım
Babacan ben 5 aydır araştırıyorum cbr i ybr i geç bisiklet lastiğinden başka birşey değil seni SS ye MS ye alıştırmaz sadece vitesli motor kullanmana yardımcı olur hayalindeki motor ZX10R ise -- HYOSUNG GT250R Tam Bütçene uygun veya kawasaki 250r fakat o farları , göstergeleri 90lardan fırlamış gibi orası ayrı , hyosung 2.el temiz bulabilirsen al kasası 600lük le aynı lastikleri vsvs. , Oturuş pozisyonları filan sana tücrube kazandırır.
BYZ ARABALI ÇOCUK...
250 ilk motora göre biraz yüksek olur dediler ama :S
Ya ben sana 600 lük makina al demedimki 250 lik dedim araştır her yeri başlangıç motoru için ya 250 , ya 125 --- Tabii yapını bilemem ama 125likten çook çabuk sıkılırsın alımı satımı sana zaman kaybından başka hiiçç birşey değil gir bizim hyo topiği sor ''cakalaz'' a veya ''ramço'' ya bi danış
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Çinli Almada Ne Alırsan Al Kardeşim.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
gerçi doğru yapı konusu var bide 125 lik motorları biliyorum aşırı sırıtır bende :D
bide hız istiyorum o var 250 bunun için daha uygun
hyosung lara da baktım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30339056/detaybu iyi gibi özellikle o ATATÜRK İMZASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ
Adaş en doğru kararı vermişin ilk motor heyecanı gaza gelme çok fazla oluyor dikkat et ben söyledim diye direk hyoya yönelme içinde kalmasın git bi bak cbr ye in bin sarmassa hyoya yönel motora gelince güzel motor ve güzel rengi seçmişsin fakat diyorki grenajları yeni boyandı filan diyor bi baktırmakta yarar var birdee sen soru sorduğun için cevap verdim konuya yardım etmek için hepimiz bu soruları sorduk ve soruyoruz söylediğim motoru alıpta Allah göstermesin sana birşey olursa sorumlu olmak istemem kendine güveniyorsan al bin alınca beni unutma
BYZ ARABALI ÇOCUK...
kendime güveniyorum sonuna kadar acemilikten ilk 600cc bişey düşündüm :D sonra netten araştırınca anladım.
hyosungda çok hoşuma gitti
cbr de güzel.
en iyisi senin dediğin gibi test etmek mutlaka birerden bulup denerim
motosiklet kullanmadan tutkun oldu iseniz kullandıktan sonra ne olursunuz bilemem.
can't be worried about that shit. life goes on man.
ben çocukluğumdan beri motosiklet tutkunuyum 8 yaşından beri
Hyosung gt250r
¥¥¥ 28 ¥¥¥
HERKESE KAZASIZ BELASIZ IYI SURUSLER
kıymetlı kardeşim ya ss yada enduro motosıklet demış ama herkes ss motosıklet üzerıne fıkır beyan etmış halbukı hızı daha az ama bı okadar keyıfle başlangıç yapabıleceğı enduro kımse tavsıye etmemış acaba nedenı ülkemızde bunun eksık olmasımıdır dıye kendıme soruyorum evet yınede xl 200 honda olabılır dıye tavsıyede bulunayım
evet enduroda olabilir dedim çünkü ss lerin uzun yolda veta toprakta falan fazla şansı yok değilmi ? enduro heryerde gider maşallah :D
"600-1000 cc süperspor motorlar motosiklet kullanmaya yeni başlayanlara uygun değildir" diye 5 senedir forumda yazan ustalar sonunda istedikleri bilinç seviyesini oluşturmuş, hatta aşmışlar. 125cc ile 250cc arasında kullanım bakımından hiçbir fark yok. Ben CBF150'den sonra Fazer aldım, rahat rahat kullanıyorum; ilk motorum Ninja250R olsaydı daha da tecrübeli olurdum. "SS ile başlama" dediysek de 125-250-400-500-600-750 sırayla git diyerek işin posasını çıkartmamakta fayda var
kardeşim eğer ilk motorun olacaksa grenajsız tavsiye ederim bu önerimi dikkate al, hyo gt250 comet olabilir cbf 150-250 olabilir ybr 125-250 olabilir, al içine sinen birini taktır koruma demirlerini de gönül rahatlığıyla bin ama görselliğe çok önem veriyorsan bişey diyemem, sana diyorum ama ben de de cbr125 var ille de grenajlı diyorsan seçenekleri zaten biliyorsun araştırmışsın, incele bin imkanın varsa sür kendine en uygun hissettiğini al ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)