hiç bulaşma sana doğan verelim.zaten kış geliyor.
hiç bulaşma sana doğan verelim.zaten kış geliyor.
motorları denedim şu motorları ybr 125,cbr 125,cbf 150,gt250r,ninja 250
cbr en iyi sürüştü cbr alıcam sanırım
altında çok sırıtmasın boyun posun varsa bende hababam buralarda araştırıyorum yaza kısmetse alıcam gt250r onun için şimdiden uğraşmaya başladım bütçemde o kadar topiclere uzun zamandır bakıyorum adam akıllı kullandıgın sürece üzmüyorda zaten biz ne kadar hoyrat kullanıcaz göz ağrısı olucak cokta büyük değil kendine güvenen için 250cc
hyosungda olabilir tabiki ama :D kararsızım çok güzel bi hyosung buldum burda
ben çok acele etmiyorum şuanda kışın daha çok satan olur daha kar yağmur çok yok yükseltmek isteyen şuanda satmaya bilir kışın daha çok olur die düşünüyorum inş.yanılmam sende iyi bir araştır )
Arkadaşım, Kawasaki Ninja 250r tam sana uygun bir motor. Hem 250 cc. hem görünüşü dolgun. Hem yeni başlamaya uygun hemde 170 km hıza rahat çıkabiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim. 125 cc ile motora başlamaya gerek yok derim ben. Ayrıca şu an ölü sezondayız. bütçeni az biraz daha arttırarak almanı şiddetle öneririm. 125 cc motor seni 1 ay sonra kesmeyecektir.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
kararımı verdim ben hyosung alacağım hatta yarın bi gidip buradaki adamla görüşeceğim
kaç model km kaç fiyat nedir bende hyo almayı çok istiyorum tabi sezona yakın anca ozamana kadar alabilir bilgi verirsen sevinirim şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
çok uygun buldum 2007 model 23000km de 5900 e alacağım
istanbuldamısın buradan mı baktın ?
yok ben ankaradayım
hayırlısı olsun iyi bir araştır bak öyle al aceleci olmada aman darısı bana )
yarın gidicem adama bide motor ustasına gösterecem :D
sıkıda bir pazarlık yap :D
denicez ama motoru bi görsen off yakıyo :D kırmızı siyah artık 50 bini toplayana kadar hyo kullanacam inş 50 bin tl zx10r için
baya bi hyoya bincen sen ozaman )
evet öyle olacak belki arada 600 lük alırım :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)