Arkadaşlar böyle bir sehpayı nereden, nasıl bulabiliriz. Ya da yaptırabilme şansımız varmı? Lutfen bılgısı olan cevaplasın...
Arkadaşlar böyle bir sehpayı nereden, nasıl bulabiliriz. Ya da yaptırabilme şansımız varmı? Lutfen bılgısı olan cevaplasın...
herşey hazır olunca sadece gaza bas.
Tanıdığınız bir demirci varsa HEDİYE diye bile yaptırabilirsiniz. Resimdeki gibi olması şart değil sanırım.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
demirci en iyisi bencede yoksa çok pahalı olur
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hocam bence bunu sıradan bir demirci yapamaz.. sonuçta iyi bir tasarımla mototrun kasasınada zarar vermemeli..
CBR 600F Honda,
arkadaşım bir demirciye git yaparlar. ya da daha teknik olsun istiyorsan bir meslek lisesine git orada sana bunun yapılıp yapılamayacağı ile ilgili bilgi verirler belki yaparlar bile.
arkadaşım antalyadan geçen hafta bi arkadaş aldı 80 ytl ye almak istersen antalyada nebioğulları var yamaha bayisi ordan alabilirsin ...
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
Acemi kardes, benim bildigim butun buyuk motosiklet markalari boyle sehpalari option olarak sunuyorlar. Motosikletin bayesine ugrayip istetebilirsin ama orijinal parcalar ucuz degil. Baska markalarda var biraz cevreni arastirirsan bence istanbulda ucuz sehpa ureten veya satan birisini bulursun.
Onemli olan orijinal ek yerlerini veya bobbin kullanmak. Sehpanin kalin boya olmasi, paslanmasin diye. Ve demir demir ustune gelmemesi, aksihalde oynata sehpayi cizersin ve paslanir, bu pasda motosikletine isler. Demir demir ustene gelmemesi icin bazi motosiklette orjinal ek yeri var bazilarinda bobbin kullanman lazim.
Benim 2 tane var (on ve arka teker icin). Kis aylarinda motorumu depoda bunlarin ustune koyarim boylece tekerler kis aylarinda uzun sure ayni yerde durmaktan hasar gormez. Kawasaki Turkiye aksesuar katalogunda ayni sehpalarda var. 17. ve 18. sayfada.
http://www.kawasaki-turkiye.com/acce...Motosiklet.pdf
Senin istedigin farkli sehpa ve sadece arka teker icin. 18. sayfada resmi ve 19. sayfada aciklamasi.C13 PADDOCK STAND, REAR
With Y pick-up. Bobbins not included.
163JAY0002
C14 PADDOCK STAND, FRONT
Uses recesses in fork legs to locate stand lugs.
Adjustable lugs for uneven fork lengths.
163JAY0001
C15 M10 PADDOCK STAND BOBBIN SET
For models Ninja ZX-12R, ZRX1100,
ZRX1200/S/R, Z1000 (2003/4)x, Ninja ZX-10Rx,
Ninja ZX-9R (from 1998), Z750x and Ninja ZX-6Rx
(from 1998).
012BOY0005
xMust not be used whilst riding.
C16 M12 PADDOCK STAND BOBBIN SET
For models Ninja ZX-9R (up to 1997), Ninja ZX-
7R, Ninja ZX-7RR, Ninja ZXR 750 (up to 1995),
Ninja ZX-6R (up to 1997) and ZXR400.
012BOY0006
Bu sehpalar Kawasakiden baska markaya uyarmi ve bobbin bulunurmu bilmiyorum.T1 Paddock stand, rear
Three piece construction with Y pick-up.
99990957A
Kisacasi senin yapacagin motosikletin aksesuar katalogunu bulup, onun icinden option kodlarini bulup ve bayesinde isteteceksin. Bol sans.
Sunlarida buldum:
Suzuki arka:
Istetme kodu: 99950-70041-X00
Fiyat: 99 euro
Suzuki on:
Istetme kodu: 99950-50098-A00
Fiyat: 89 euro
az önce bir sitede denk geldim... belki işine yarar...
Her türlü motor için arka STAND. Kışın lastikleriniz yere basmasın, zincir yağlarken eziyet çekmeyin ve garajınızda motorunuz daha güvenli dursun....
Mat siyah, Kırmızı ve Mavi renk mevcuttur...
Sadece ve sadece 50 YTL...
0533 618 68 41
Fiyatı : YTL 50.00
34 TJ 9005
www.zkare.com adresini de ziyaret edin derim. İtalyan Bike Lift ürünleri mevcut.
Zafer Yangın
başlığa baktım da aciliyetin sebebini çözemedim?
yuuuuuuuh acil diye ben bile tarihe bakmadım.hala acilmiki?yoksa çoktan hastayı kayıp mı ettik.
o sehpa ne işe yarıyor peki..teker havası inmesin die mi uzun süreli durmalarda...yada tamiratta fln mı
:bounce:
güzel hortlatılmış arkadaşlar
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)