Kask Takmaktan Utanıyorum Resmen ya.
Reklamlar
-
Bır cok motosıklet kullanıcısı bıle kask takmayı yadırgar durumdayken motosıkletle belkı hiç alakası olmayan konuyu bılmeyen ınsanların garıpsemesı yada gulmesı doğaldır .önemlı olan senın bılınçli sürücü olmandır gerısı hıkaye ben butun korumaları ağustosun sıcağında bıle gıyıyorum .kımsede umrumda değil
bazı ss motosıklet kullanıcıları var yolda bakın bazı dıyorum .sehır içinde kask kullanmazlar cünkü onlar kendılerını ancak 200 km re hızda otbanda takarım ben gerısı bana cekırdek der gıbı dolaşırlar cok ustalar ya
Reklamlar
-
1) a kişisi kask taktığı zaman utanç duyduğu bir toplumda yaşıyor.
2) b kişisi kask takmadığı zaman utanç duyduğu bir toplumda yaşıyor.
Soru: Bu toplumlardan hangisi taş devrinde ?
Türkiye'nin en batısındaki yerlerden biri olması da ayrıca acı veriyor insana...
@ MrSharp,
Görmemişlerden göreceğimiz birşey yok (bunu da ben salladım gece gece )
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
-
Evet, kesinlikle bakışlar ve tuhaf yorumlarla yaşamaya alışmak gerekiyor. Herkes meseleyi çok güzel özetlemiş.
Ben de motora her zaman kask, mont, dizlik ve eldivenlerle biniyorum. Geçen gün, motora oturmuş eldivenlerimi giyerken yanımda bir paket servisçi çocuk durdu. Altında bir Activa, başında plastik bir nazi kaskı, yüzünde artık yakından tanıdığım uzaylı görmüş ifade. Hem beni kategorize edemiyor, anlamlandıramıyor, bilip gördüğü hiçbir şeye benzetemiyor, hem de konuşmak istiyor. "YBR mi bu?" diye sordu, "Hayır, Titan" dedim. Bir iki anlamsız, kopuk laf daha. Sonra üstüme başıma şöyle bir baktı.
"Takım da tamam maaşallah."
"E, öyle olması lazım. Üstümüzde kaporta yok ki?"
Neyse, çocuk hala bana bakıyor. Hava güneşli. Gözüme güneş girmesin diye güneş gözlüklerimi taktım. Çocuk şok içinde:
"Gözlük de mi takıyorsun?!"
"E güneş var, gözüme giriyor?!"
En sonunda, patlama cümlesi geldi:
"Bu kadınların da işi bi tuhaf!"
İki meseleyi nasıl bağladı bilmiyorum, ama herhalde tam korumayla gezen bir motorcu da, kadın bir motorcu da gözüne tuhaf göründüğü için ikisini aynı kefeye koydu.
Daha nelerle karşılaşırız kim bilir... Ne ilk, ne de son.
-
ben sanayi sitesinde çalışıyorum, 4 katlı, istanbul topkapı e.kazım dinçol bilenler bilir.. inanırmısınız işe geliyorum, dükyanı açıyorum sabah montu falan bırakıyorum içeri ama kask elime yapışıyor resmen, çatıya (1 kat yukarı) motoru çekerken bile boyundan kitlemeden vitese almıyorum motoru..
What goes around, Comes back arround...
-
kaskı takma kardesım kaza anında gorursun ;)
-
Altone adlı üyeden alıntı
kaskı takma kardesım kaza anında gorursun ;)
Konuyu okumadınız herhalde.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
-
Bu gün kask takıyorsun diye dalga geçen ve gülenler bir gün gelecek, kask takmamanı yadırgayacak ve yargılayacak emin ol
Memleketimizde cehalet bedava olduğundan hiç önemsemiyorum '' anlayışı kıt '' insanları.
DİPNOT: Avrupalının CANI değerli olduğu için max sürati 25Km/s olan 50cc Peogeot ve Mobilette kullanana bile kask takacaksın diyor....sen şanslısın ve 125cc bir Moped kullanıyorsun
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Yanlız bütün forum üyeleri bu konuyu bekliyormuş, konu öyle mübarekmişki ben dahil herkesin anlatacak birşeyleri çıktı :-) Üstelik 7-8 kişi arasındaki bir muhabbetin ötesine geçti belki 40-50 farklı kullanıcıdan mesaj var. Güzel yani
-
-
ne kadar kask takıldığında powerranges dakı karakterlere benzesekte 2 sene önce gördüğüm motorla minibüse çarparak çenesi kopan adama benzemekten iyidir!!!!!
-
cihangir151 adlı üyeden alıntı
bunları kullandığın için yüzüne gülmeleri, yarın arkandan ağlamalarından iyidir... boşver onlar da alışır...
doğru söze ne denir
-
-
-
Gülenler bir taraflarina gülsünler... Ben kisa mesafelerde bile fosforlu yelek giyiyorum, fark edilmek icin.
-
-
-
Ne kadar değerli !?
Senin için, bizim için, onun için..
- Beynin kıymetliyse ; Kask tak..
- Vucudun ve omurların kıymetliyse ; Koruyucu mont giy..
- Ellerin kıymetli ise ; koruyucu eldiven kullan..
- Dizlerin kıymetli ise ; Dizlik kullan ve koruyucu pantalon giy..
- Ayak topuğun ,bileğin ve kaval kemiğin kıymetli ise; koruyucu bot kullan..
- Bunlardan gayrisi hikayedir arkadaşlar.
- Kim ne derse desin. Ama '' geçmiş olsun!.. '' demesinler..
.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)