böyle şeyleri takacağına , korumalarını takmaya devam et
zamanla sende onlarda alışacak...
böyle şeyleri takacağına , korumalarını takmaya devam et
zamanla sende onlarda alışacak...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
bende honda activa kullanıyorum birde onda düşün ekipmanları helede abi buna ehliyet gerekiyo mu diye soran bile , hatta mobilet diyorlar o , bilinçsiz o kadar insan var ki onları dinleyip önemsesem motosiklet kullanamazdım heralde . . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Kendileri de takmaları gerektiğini biliyorlar, ama üşeniyorlar veya para ayırmıyorlar. Senin korumalı gezmene bu yüzden gıcık oluyorlar. Seni caydırmak için de dalga geçme yolunu seçiyorlar. Dimdik dur, dalga geçenlere çatır çatır mantıklı cevap yetiştir. Bir süre sonra susacaklardır.
Bende ful ekipmanı giyip yola çıkıyorum bence hem çok daha güvenli bir sürüş hemde dahada karizma oluyor öyle.
hocam saç çekme vs örnekleri çok iyi yaa tebrik ediyorum hayatı çözmüşsün...
bendede 150 zc var. airoh kask ve revit mont kullanıyorum motorun üstünde arkadaşlar dalga geçiyo motordan pahalıymış ekipmanlarım...yahu sanane para benım can benım motor işimi görüyo ekipmanlar benı koruyo..bugün bu motor yarın başka motor olur ekipmanlarım benımle devam eder bu yola ..
öyle 3 aşşağı 5 yukarı değil...1 aşşağı 2,3,4,5,6 yukarı...
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Etme cahille sohbet küstürürsün, silme cam kırığıyla biyerlerini kestirirsin demişler. Ne kadarda iyi demişler.
ZX-6R '08 Blue
sana laf atan olursa onlara koşarak duvara kafa atmalarını söyle bakalım yapabileceklermi ki 125 cc. lik bi makina en azından 100 yapar en hızlı koşan insan sanırım 25 yapabiliyor bak bakalım bi daha sana konuşabiliyorlarmı
Ben zaten Belirttim. Her zaman sonuç Olarak Benim Saglıgım diye Son kararı veriyorum. Bana görede Gayet Hoş ve Karizmatik oluyor ama insanlar öyle bir bakıyorki sanki Başka bir varlıkmışım gibi Sizlerede teşekkür ediyorum. Zaten Sonuç ne olursa olsun takmaya devam. Sizde Arkamdayken Problem olmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:27 ----------
Sizi Ben Galiba Görüyorum yollarda Çok yanyana gitmişiz sizinle =)) Kırmızı CK
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
ben kask takıyordum millet atom karınca diyodu şimdi eldiven ve dizlik takmaya başladım millet te anladı işin ne kadar tehlikeli olduğunu ben hiç bir zaman hayati tehlikesi olan işlere yani yaş tahtaya basmam beni tanıyanlar da bunu anlamaya başladı aferin diyorlar hem koruyucu kıyafetler hem bende çok şekil duruyo motorun ne olduğu fark etmez yeter ki rüzgar alayım gerisi yalan
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
42 derece sıcakta bile montumu dizliklerimi giydim, kaskımı taktım,montun kolundan aşağı ter su gibi akıyordu çıkardığımda,millet deli bunlar bu sıcakta giymiş bunları diye bakıyordu ama umursamadım,sende gül geç ,Allah korusun ama bir gün bir kaza geçirirsen hepsinin kymetini anlarsın kardeş
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
bende kasksız binemiyorum alışkanlık olmuş
BU SORUNUN CEWABI>>>>>> EŞŞEK HOŞAFTAN NE ANLAR
Bu kadar yanıt veren olmuş,birkaç tanesini okumaya fırsatım oldu. Eminim tamamı yada tamamına yakını senin doğru olanı yaptığını söylemiştir.Belkide ömrün boyunca binlerce kez takacaksın korumalarını ama sadece 1 kez bile kaza yapıp ihtiyaç duyarsan (umarım hiç gerekmez)ne kadar önemli olduğuna ve doğru bir iş yaptığına kanaat getireceksin.
Bir tanıdığım çok yavaş giderken stabilize yolda kayıp düşmüş ve elini öyle bir soydurmuştu ki sanki elinin derisini tamamen bıçakla sıyırmışlardı.Keşke eldivenim olsaydı diye sızlanıp duruyordu.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Böyle adamlara inat tulum giyeceksin
Kardesim motorda karizmanin onda dokuzu kiyafetten gelir sen dinleme o cahil cuhela takimini..
Korumalar daha kariZMaTiK bi kerem.. ens on yazılanı okumamıştım aynını yazmış gibi olmuşum : )) sağlık olsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)