Ama avatardaki kedi seni aileden görmüyo, bırak da gitsin hayvan. Sevmiyo işte zorla olmazki..Prometheus adlı üyeden alıntı
Ama avatardaki kedi seni aileden görmüyo, bırak da gitsin hayvan. Sevmiyo işte zorla olmazki..Prometheus adlı üyeden alıntı
Naz yapıyo şerefsis
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Bravo kardeş... Sana da bu yakışırdı..bugece_yokum adlı üyeden alıntı
Hepimizin böyle sıkıntılı anları oluyor.. Ne dediğimizi bilmiyoruz...Önemli olan üstüne gitmeyip" haklısın kardeş" demek.. Tekrar teşekkürler.
Hoş sohbetler..
Biz bir aileyiz.. :olympic:
---------------
Biz bu arada bisikletle virajlara yatmaya devam ..
Ne olursa olsun çok sarıyor.. Bisiklet deyip geçmeyin.. Adrenalin yaşanmak isteniyorsa yaşanıyor. Biraz uğraşsam diz bile değdirecem ya neyse
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
honda bendede var nen velespit. abi valla ben yatıyorum viraja da dizler yere değmiyo. lastikler ince. şimdi eski bi fiber su deposu arıyorum. cbr ye benzeticem
racing racing ve racing.............
virajı yürüyerek almak en güzeli yatarak girdiğimiz virajların çıkışlarında acaba ne var sorusunu sormak yerine yürüyerek girmek güzel ama yatarak girmenin zevkide başka
The Power of Dreams
merkezkaç kuvvetini azbuçuk bilen herkes bilir işte ..bir çaycının elindeki çay tepsisini içinde dolu çay bardakları varken tepsiyi bir tur havada çevirip bardakların hiç birini düşürmemesi gibi işte
En dogrusunu yapmissin, bu benim gozumdan kacmis...ben gorseydim herhalde aynini yazardim.Prometheus adlı üyeden alıntı
Meyva veren agac taslanir...kendi bir sey uretemeyen adam ancak beskalarini karalamayi becerir.
hişii donald amca promethus boşverin ya. ne alınıyosunuz ya? adam motor olayına yeni girmiş, belli. bırakın konuşsun. sende dök içini bilader arada kaynıyosun işte..
racing racing ve racing.............
bi halt anlamadım kardeş ... teknik terim yerine pratik terimler kullan istersen
benim lise yılların dan aklım da kaln lar şöyle
lisede hocamız aynen buna benzer örneii bisiklet için sormuştu
ödevdi bu
ben de arştırmış bulmuş ve hocanın gözüne girmiştim aklımda kalan ları aktarıorum
olay merkez kaç kuvveti ile ilgili
şöle anlatııım
formulu aynen budur
r yi hatırlayınca donecem sıze
şimdilik bunun la yetının
heheh
[B]RR gençliği[/B]
Tebrik ederim çok güzel açıklamışsın sanırım mühendislik var biraz bu yazıyı yazan arkadaşta .
Bu yaziyi yazan kisi kendisi motosiklet surmuyor. Motosiklet ve fizik dersi vermeden once kendisi bir olayi anlasa bence daha iyi olur.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
r viraj yarıçapıdır.onrbab adlı üyeden alıntı
hortlatmışınız ama yararlı bilgiler bence.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hade ya r yarı çap mıydı
ben bulamadım evde kitap falan hiç bişey kalmamış ya
neyse saolsın yılmaz ellerine sağlık
[B]RR gençliği[/B]
Paylaşım için TEŞEKKÜRLER...
r = Radius.onrbab adlı üyeden alıntı
Burada ne hesaplamak istedigni anlamadim. Galiba bir motosikletin bir rampadan ziplamasi icin gereken hizin yaklasimini hesaplamak istiyorsun.
Aci hizini (omega) hesaplamak istiyorsan bundan biraz daha zor.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
Ylmzzz, yaklaştın ama motosiklet için tam böyle değil. Asıl jiroskobik etkiyi çizim ve formülasyonla anlatabilecek babayiğit gelsin. Bunu gerçekten soruyorum, dalgasına değil.
Seko adlı üyeden alıntı
ne yaklaşması ne çizimi. arkada r yi hatırlayamamış bende yarıçap dedim. alıntı diğer kısımlar. ben yarıçap dediğime göre sadece bunun neresine yaklaştım neresi tam böyle değil söyler misin? ne yani r viraj yarşçapı değilmi
ayrıca derslerde bunları ayrıntılı görüyorum mühendislik okuduğum için. ama burda bunlarla uğraşamam
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)