arkadaslar yenı kask aldım ama cok ses alıyor azda ruzgar. bunu azaltmak ıcın bı formul uygulayan varmı? mesela vızorle kaskın arasındakı bosluga bıseyler yapan falan? onerısı olan varmı
arkadaslar yenı kask aldım ama cok ses alıyor azda ruzgar. bunu azaltmak ıcın bı formul uygulayan varmı? mesela vızorle kaskın arasındakı bosluga bıseyler yapan falan? onerısı olan varmı
yokmu hıc bılgısı olan araya ip kablo koyan? ses ruzgar almasın dıye
abi kaskın hayırlı olsun da vizör ile kask arasında nasıl bir boşluk var ki araya birşey uygulayasın...
resim koyabilir misin ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Rüzgar için balaklava yararlı olabilir...
Uploaded with ImageShack.us
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Kaskın kalıtesı nedır kaça aldın bu çok onemli bıde kaskın arasına ne konabılır ılk defa boyle 1 soru goruyorum!!!şaka değil bu soru dimi?
Kaskının modeli nedir
Açık-çeneden açılır-kapalı/fullface
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
kaskın resimini koyki sana sağlıklı doğru şekilde yardımcı olalım conta vazifesini yapan yerler her kaskta zamanla yıpranmadan dolayı rüzgar ve ses alır ama orta kalite bir kask ilk zamanlar bunu yapmaz kaskın marka model koyarsan çok güzel olur bence
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)