rx 135 yağ pompası arızalanınca sonuç bu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Dostum gecmis olsun.Bendede bi tikirti var umarim senin ki gibi sonuclanmaz.
RIDE or DIE
-
-
geçmiş olsun.
bu rx'ler çok hoşuma gidiyor. umarım eskisi gibi iyi duruma gelmiştir motorun
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
overcloud adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.
bu rx'ler çok hoşuma gidiyor. umarım eskisi gibi iyi duruma gelmiştir motorun
geldi şuan alışma zamanı bgi kaç hafta canavar olacak şuan sıkıştırmadan biniyoruz
-
McWarnaly adlı üyeden alıntı
Dostum gecmis olsun.Bendede bi tikirti var umarim senin ki gibi sonuclanmaz.
Hatırladım ne marka yag falan koymalıyım falan dıye sormustun yanlıs hatırlamıyosam, hala varmı? nerden kaynaklandıgını bulunnamıyomu
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
-
Motoru dağıtmak diye dense dense buna denir.
Geçmiş olsun.
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
geldi şuan alışma zamanı bgi kaç hafta canavar olacak şuan sıkıştırmadan biniyoruz
Gecmıs olsun arkadasım gule gule bın kazasız surusler.
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
-
zaten çok zorladınmı pistonu delebilirsin bide yağsız kalınca normal geçmiş olsun..
-
-
kendini biliyor sanan arkadaş ufacık motoru 160 180 yaptırcam diye orijinal olsa bile saçma hareketlerde bulunursan bal gibi de delinir.
-
-
senin kafa 1 milyon herhalde ne telefonu bilgi alınacak çocuğa bakkk :D:D:D
-
-
vites kolunun yarısı nerde ....... ses yok benim motorum tr de tek üstüne yok ilk 3 e girer. sonra geç karşıma konuş tövbe yarabbim.hadi olum git şurdan foruma saygımdan kötü konuşmuyom.kesilmemiş susturuculanla mutluğuna devam et sen istediğini.....sen burdura gel ben istediğini deleyimm
1000 lira verirsin tabi baba parası nede olsa...
-
2 zamanlı bir motorun pistonu nasıl delinir.? hımm. hiç te ilginç bir soru değil. gerçekten iki zamanlı motorun ,çalışma prensibini bilen her usta yada kişi bu pistonun nasıl delinebileceğini gayet iyi bilir......
-
concorde787 adlı üyeden alıntı
2 zamanlı bir motorun pistonu nasıl delinir.? hımm. hiç te ilginç bir soru değil. gerçekten iki zamanlı motorun ,çalışma prensibini bilen her usta yada kişi bu pistonun nasıl delinebileceğini gayet iyi bilir......
+1905 bilen belli oluyo.klavyesi olan konuşu kinglerin parasıyla sen git çeşme yaptır hayrın olsun cüneyt bey ha pardon babanın hayrı olsun ...............
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
yav akşam akşam şimdi.. bu 135 lerin aküsü 12 volt mu kitapçıkta öle yazıyor ama..Veya bunlar 160 ı geçermi daha sayayım mı canım kardeşim veya msn geçmişindekileride okutayım mı
belki hatırlayabılrısın.. neyse nerde kalmıştık git amcanın oğulundakını deldır 4,500 e (1.000lira fazla verdim hadi
) o motru alim hadi bakim.. aha cıktım yarına okurum yazdıgını
ben o zaman o motora yabancıydım sordum ama benim sorularım mantıklıydı.
senin açtığın topikteki soruya bak :
sizce Honda 600 RR veya Yamaha R6 yı Bmw 320(2007model dizel M paketli) 177bg uzun yolda (250 300km) yakalayabilirmi
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/geri...#ixzz143mFR4JV
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
hani gidiyordun noldu konuyu okuyon
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
kendini biliyor sanan arkadaş ufacık motoru 160 180 yaptırcam diye orijinal olsa bile saçma hareketlerde bulunursan bal gibi de delinir.
Rx 115'in olduğuna eminmisin ? Ufacık motor diyorsun king'e Pardon Rx' serisini Kullandınmı acaba
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
+1905 bilen belli oluyo.klavyesi olan konuşu
kinglerin parasıyla sen git çeşme yaptır hayrın olsun cüneyt bey ha pardon babanın hayrı olsun ...............
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
ben o zaman o motora yabancıydım sordum ama benim sorularım mantıklıydı.
senin açtığın topikteki soruya bak :
sizce Honda 600 RR veya Yamaha R6 yı Bmw 320(2007model dizel M paketli) 177bg uzun yolda (250 300km) yakalayabilirmi
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/geri...#ixzz143mFR4JV
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
hani gidiyordun noldu konuyu okuyon
sana yazayımda gidim dedim malum susacağın yok evet o konuyu senın gibi kulaktan duyma bi tip arkdaş vardı yok bmw geçer diye konusyodu orda yazılanları okutmak için açtım varmı başka bişey kurcala hele telefon açtıgını kabul ettin yani şimdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------
Recaİ adlı üyeden alıntı
Rx 115'in olduğuna eminmisin ? Ufacık motor diyorsun king'e
Pardon Rx' serisini Kullandınmı acaba
yav arkdaşım hiç söleme ufacık motr için saatlerce beni aradılar konuşma geçmişini görsen şimdide paşam 115 le 135 i beğenmiyor Allah kimseyi sonradan görme etmesin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------
coq abi geldiyse 2 sözle bu tartışma biter
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
orjinal motor bile olsa , o piston u delmem ( her şey orjinal olsa bile) toplam 2 dakikamı alır. toplam 10cc sıvı azot yada buna eşdeğer hava fazındaki azot gazı bu iki dakika içerisinde pistonu delmene yeterde artar bile. (namı diğer nitrojen derler.) bu piston delme meselesi 2 zamanlı değil dört zamanlı içinde geçerlidir. eğer bir idda da bulunacaksan önce işin tekniğini bileceksin .eğer delemezsin diyorsan sebebini burada açıkla . bak ben delebilirim ,ve nasıl yapacağımıda açıkladım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)