Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Vfr 800 Alıcam Yorumlarrrrr =)

REKLAM ALANI
    HercuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    arkadaşlar 2007 model 22 binde olan gsr 600 ümü biraz önce sattım bu durum bende büyük bir açık yarattı =) haliyle kapatmak için bir kaç seçenek var en önemli seçeneğim vfr 800 bu motoru istememin nedeni hem racing havası hemde rahat bir kullanım gsr gibi çünki arkamda oturan herzaman önemli iki büklüm olması hoşuma gitmiyor sorularımın bir kaçı geliyor .

1, yakıt dahamı fazla olur aynı şekildemi gider

2, 600 üzeri 800 lük olduğu için vergisi ne kadar ? gsr yıllık 120 mesela

3, etrafınızda binenlerden yorumları alabilirim =)

Uploaded with ImageShack.us

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    JUSTice4all - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsx 1300r hayabusa
    gozu kapalı alinabilecek motorlardan birisidir vfr 800. v tech motora sahip bu makinayi 7000rpm'den once ve 7000rpm'den sonra olarak iki sekilde incelemek gerekli. bu milad devrinde(7000) calisan subablara 2ser subap daha eklenir. buna istinaden performansin ve yakitin artar, deyim yerindeyse sporttouring den supersport a mutasyon gecirir. eminim kullananlarin ya da kullanmis olanlarin suratinda bir tebessum vardir bahsettigim seyden oturu. vergisi "yillik" 242 tl civari, yakiti surusune bagli olan, sorunsuz, kusursuz, artci icin de surucu icinde cok rahat bir motordur.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    VFR Hondanin arabalarin da kullandigi DOHC motor sistemine ait

4 silindirli V motoru hayli zevkli ve guzel bir motor. Yakit tuketimi elektronik gaz kolundan aldigi veriye gore hareket ediyor. Bu yuzden agresif kullanimlarda ve hizli gittiginde yakit tuketimi arter iken sakin kullanimlarda ekonomik bir motor olabiliyor.

Vergi dilimini bilmiyorum ama aslinda 748 cc olan bir motor buyuk ihtimalle ruhsatta boyledir. Maliyenin web sitesinden buna bakabilirsin

Uzun yolda cidden raaht ve atak bir motor. Race motor ile uzun yol kabusunu , fanteziye ceviren bir kasaya sahip. Cantalar ile harika bir touring goruntuye sahip oluyor. Yinede bir enduro motor kadar rahat olmasada , halen 200-300km yollari zevkli bir sekilde gidebilecegin guzel bir viraj makinasi
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    bu motor,güzellik olarak hoş ancak kullanımı çok zor.
    bnm bir arkadaşımın vardı sattı.
    şehir içinde kahrı çekilecek gibi değil, aralardan geçemiyorsun büyük ağır hantal..
    bu konuda overrieder nickliüyeden destek alabilrsin onunda vardı.

jeneau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA TRANSALP (Turuncu Boğa)
    Alıntı hatis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motor,güzellik olarak hoş ancak kullanımı çok zor.
    bnm bir arkadaşımın vardı sattı.
    şehir içinde kahrı çekilecek gibi değil, aralardan geçemiyorsun büyük ağır hantal..
    bu konuda overrieder nickliüyeden destek alabilrsin onunda vardı.
    Çifte üyelik mi bana mı öyle geliyor?
    deli _o0_

TRANSALP

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Kendi sinifinda, alinacak motosikletler listemin tahtina oturmus bir modeldir.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    bütçem sınırlarında olsaydı alacağım bir makinaydı teknolojisi yüksek , cc ideal , güç yerinde , donanım harika , görsel etkileyici , bu makinaya binince yakıt arka planda kalıyor.
    alınıp binilesi bir motor...
    hayırlısı olsun....
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    JUSTice4all, zeda3000, elinize sağlık tabi yaktı konusuda önemli yalnız benim GSR 600 şehir içi 27 kuruş şehir dışı sakin kullanımda 20 kurus yakıyordu sanırım aralarında çok fark olacağını sanmıyorum .

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Alıntı HercuL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    JUSTice4all, zeda3000, elinize sağlık tabi yaktı konusuda önemli yalnız benim GSR 600 şehir içi 27 kuruş şehir dışı sakin kullanımda 20 kurus yakıyordu sanırım aralarında çok fark olacağını sanmıyorum .
    Acikcasi kurus hesabini bilmiyorum. Cunku benzinin fiyati sabit degil. Bana 100 km de kac litre olarak soyler isen o zaman anlayabilirim
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    bende litre olayını bilmem ama vfr nin deposu kaça doluyor bilmiyorum ama biri full depo ile 290 km gittiğini yazmış tabi bu kullanıcıyada bağlı

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı HercuL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende litre olayını bilmem ama vfr nin deposu kaça doluyor bilmiyorum ama biri full depo ile 290 km gittiğini yazmış tabi bu kullanıcıyada bağlı
    2005 ABS full 21,95 lt -5,80 galon yazıyor.
    1 lt = 13,18 km
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

gez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 ducati monster 696
    onu alacağına bmw 800 st al derim.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ılla supermı demek lazım xD harıka bı secım
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2005 ABS full 21,95 lt -5,80 galon yazıyor.
    1 lt = 13,18 km
    Yani 7,2 100 km de tuketiyor. 4 silindirli bir makina icin normal tuketim. Daha fazlasini beklemek zaten yanlis olur. Buda full depo duzgun kullanim ile 310 km demek,

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-800-abs.html

Hem daha önce paylaşılan bilgilerden faydalanmak, hem de konuyla daha sonra ilgileneceklere kaynak olacak daha geniş bir birikim sunmak için mevcut konudan devam edebilirsiniz.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)