1 buçuk yıldır kazasız belasız gidiyoduk ama nolduysa son zamanlarda bi aksiliktir gidiyor. Nazar değdi heralde.
1 ay önce birisi vurup kaçmıştı, ondan sonra motor sağ kapak çatladı, sonra elektrik sorunu oldu, dün motoru yatırmış akrabalar çocuğu bindiricem diye sağ grenaj kırılmış, bugünde taksiye çarptık
Kaza tamamen benim olmasada büyük ölçüde benim kazmalığımdan oldu.
Geçenlerde bi başlıkta muhabbeti geçmişti, hatta millette "benimde başıma geliyo" demişti. Öndekini sollamak isterken aynaya bakarız, o sırada öndeki yavaşlamıştır ve önümüze baktığımızda son anda kurtarırız. Bu sefer kurtaramadık işte.
Libadiye oldu olay. Hızım 30km civarı, öndeki taksiyi sollamak için aynadan arkama baktım ve önüme baktığımda artık çok geçti. Frene asıldım ama işe yaramadı ve çarptım arkadan, devrilmedim ama. Tecrübeden olsa gerek sakindim bu sefer. Sağa çektik, taksiciye sordum noldu yahu diye, çocuk fırladı birden dedi, hakkatende tam çarparken taksinin önünden birşeyin koştuğunu görmüştüm. Neyse taksiye baktık bişey varmı diye, çok az bi boya izi vardı, silinse geçer yani, adam biraz üsteler gibi oldu yeni arabaydı vs diye ama iyi niyetliydi yine, biraz daha dikkat etsen filan dedi, kusura bakma dedim adam gitti. Sıra geldi benim motora bakmaya, ön çamurluk kırıldı heralde dedim, baktım çok az bi boya izi var, iyi gene dedim, yola bi çıktım önden takur tukur sesler geliyor, ön grenaj nanay, bütün dişler kırılmış, bide bağlandığı demir parça eğilmiş. Birde benim bacak ağrıyodu biraz, geçti neyseki.
İlk kez kusurlu olduğum bir kazaya karıştım yani. Geçenki başlıktada kendime demiştim aslında 2 saniye beklesem ölürmüyüm diye. Bundan akıllı oluruz umarım. Herneyse belkide hayırlısı oldu, belkide taksiyi sollayıp çocuğa ben çarpıcaktım. Herneyse...
Bu da bana ders olsun, forumdaki benim gibilerede ders olsun tabi.
Kazasız belasız sürüşler