geçmiş olsun
geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim.Allah beterinden saklasın.
Bu tip kazalar malesefki şehir içerisinde yeterli takip mesafesini bırakamadığımız için oluyor.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Yine kazan Yine Geçmiş olsun. Yukarıdan uyarıyorlar Seni biraz ara versen
Yolver gitsin .
en büyüğü bu olsun...
geçmiş olsun...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
motoruma kıyamam bin türlü sorun çıkardı ama hiç yolda bırakmadı (bir kere bıraktı o da benim hatam). 2 kaza yaptım hala yürüyodu daha ne olsun. tank gibi ama yine bu kazayı yapmamın bi sebebide yine bu motor. çünkü yavaşladımı bekle ki hızlansın, o yüzden yavaşlamadan yoluma devam ediyim istiyorum hep. çünkü yavaşladımmı hızlanmıyor, arkadan gelen magandalarla muhattap oluyosun sonra. iki türlüde tehlike işte.
valla şimdi banyodan çıktım:D alakası yok ama bu durumla. duasız motora binmem ben, o halde hiç binmem
yok valla kesin kazmalık. ne zamandır aklımdaydı, forumdada yazmıştım böyle böyle oluyor, tehlike oluyor diye ama yine yaptık işte. bile bile lades.
ben ön arka dunlopla değiştirdim ama çokta farketmiyor yine. ağırlığın büyük oranı arkada çünkü, ön frene bastınmı kayıyor, çok iyi ayarlamak lazım. gerçi benim kazada çarpmaya yarım metre kala farkettiğim için çokta kaymadı. kayacak fırsat olmadı.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Gecmis olsun bu tip kazalar dikkat artirici etkileri vardir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
geçmiş olsun allah beterinden korusun
Takip Mesafesi diye bir şey var bilmem farkında mısınız?
takip mesafesinin yüzünden araya araç girerse takip mesafenizi tekrar artırmalısınız. bu sebeple istanbul trafiginde gideceginiz noktaya yürüyerek gitmek daha hızlı hale geliyor.
geçmiş olsun dostum.. tekrar yaşamazsın-yaşamayızhiçbirimi- inşallah..
16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
çok geçmiş olsun.Dediğin gibi taksiyi geçseydin belki o çocukla sen karşılaşcaktın.Ders çıkarıp devam etmeliyiz
Geçmiş olsun, canınıza bir şey olmadı ya dert değil.
Takip mesafesine aman dikkat edelim ve en önemlisi bakışları en fazla 2 sn. den fazla bir noktaya kilitlemeyelelim. Bu noktaya yan aynalarda dahil.
Geçmiş olsun ucu< yırtmışsın dostum en kötüsü böyle olsun.
Geçmiş olsun. Bütün kazaların bir süre sonra gülümseyerek anlatabileceğin bir hatıra seviyesinde olsun İnşallah
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)