Çok geçmiş olsun hocam.
Cana gelecek mala gelsin.
Sen iyisin ya. Motor da bir şekilde yapılır.
Çok geçmiş olsun hocam.
Cana gelecek mala gelsin.
Sen iyisin ya. Motor da bir şekilde yapılır.
Hocam aman dikkat et geçmiş olsun, ha birde sanırım takip mesafesine de pek uymuyoruz toplum olarak ne dersiniz?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
olur öyle şeyler azizim.
mühim olan hasarsız atlatmak.
geçmiş olsun.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Evet Runemagick, zaman zaman aykırı fikirlerin olsada, bizler; seni seviyoruz.
Önemli olan kazada herhangibir yara bere, kırık çıkık almamış olmandır.
En kısa zamanda atamanın yapılmasını ve eğitim ordusuna katılmanı dilerim.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun
O olay şehir içi trafikde çok olabilecek bir olay. Şöyle anlatayım:
100. yıl bulvarında sağ şeritten gidiyorum. Önümde bir clio symbol var. Onun önünde ise dolmuş. Dolmuş beklenilen bir hareketle ağa sinyal vererek yol üstünde durdu ve yolcu indi-bindi yapmaya başladı. Clio ise sola sinyalini verdi, ben de o geçecek madem ben de geçeyim diyerek sol aynama baktım, sonra sola sinyalimi verdim, .... derken bizim clio her ne sebeptense(canı istemiş yahu) sola geçmekten vazgeçmiş, eee ben de o hızla ,... yok çapmadım ama frenler sağlammış.
Oluyor yani. Sonra adama korna çaldım niye sola geçmedin diye ama anlamadı galiba?
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
bosnak_semko dan alinti
sapık artçım süper mini etekli
hatunu görüp kankaa hatuna bak
diye beni dürtünce bende kafamı 90
derece sola çevirince hatunu
keserken öndeki arabada frene
yüklenince bende arkadan
tamponuna tıkladım
sapik artcilara dikkat
gecmis olsun arkadas insallah ilk ve son kazan olur. trafikte seydereyken bizler biraz daha sakin olmamiz gerekiyor galiba.
¥¥¥ 28 ¥¥¥
HERKESE KAZASIZ BELASIZ IYI SURUSLER
Hocam bence motoru elinde çıkar artık. Zaten az çok bildiğim kadarıyla sıkıntı yaşyordun. Bunlarda tuzu biberi olsun. Tabi kazalar motordan kaynakllanmıyor ama insan işgilleniyor. Hadi geçmiş olsun.
geçmiş olsun daha dikkatli olalım hava şartları malum herkeze kazasız belasız sürüşler diliyorum
çok büyük geçmiş olsun aallahtan sana bişi olmamış
sen bir an önce motorumu yıkarsın kendini hamama mı atarsın yoksa okutup üfletirmisin bilmem ama hemen birşeyler yap
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
geçmiş olsun
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
çok geçmiş olsun allah kaza bela vermesin kardeşim.
Çok geçmiş olsun ..
Allah beterinden korusun..
Sende bişi olmaması sevindirici...
Kazasız sürüşler..
Çok geçmiş olsun koray.
Kazmalık olarak değerledirme, 1 saniyelik geç algılama diyelim biz buna.
Dilerim bu son olur
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Mubarek geçmiç olsun yaa. Bu motorlarda lastikler kötü. Naylon oranı fazla, haliyle kayıyor. Mümkünse hiç olmazsa arka lastiği değiştirmekte fayda var.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Korayım dikkat et,geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın. İlk eğitimimde uygulamalı anlatmışlardı 30-40 km. hızla giderken dahi iyi sayılabilecek bir motosikletin durma mesafesini. Özellikle şehir içi trafikte uygulamak güç belki ama yinede motsikletimizin özelliklerinide dikkate alarak güvenli takip mesafesini korumak çok önemli sanırım.
SEVGİ EYLEM GEREKTİRİR…
geçmiş olsun, sana bir şey olmaması sevindirici.
aynı şeyi bağdat caddesinde yaşamıştım bende. cbr 125 ile iş trafiğinde arkamda bni sıkıştıran aracı kollarken öndeki arabanın durduğunu farketmemiştim. panik fren yaptım tabi, motorun arkası birden havalandı, freni bıraktım bu seferde arka lastik o hızla yere çarptıktan sonra tekrar havalandı çarpmadan durabilmiştim. öndeki adamda çok iyi niyetli biriydi inip birşey oldu mu iyi misin diye sormuştu.
sıkışık trafikte çok dikkatli olmak gerekiyor. aynı şekilde birde yaya'ya çarpıyordum, Allah korudu son anda durabilmiştim.
bu tür hadiseler minibüs yolunda çok sık olduğu için zorunlu olmadıkça minibüs yolunu kullanmıyorum.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)