tövbe tövbe
BMW S1000RR. Yakışır kardeşime
I've woken now ,to find myself , in the shadows all I've created.
36 senedir motorcuyum gençken 400 cc kawasaki avrupa kupasına katılmıştım ve alla race motorlarına yanayım! 1100 lt bmw satıp vfr honda aldım...Konfordan vazgeçtim yanı!! Çok ağır bir makinaydı,yol tutmuyordu ve bana hiç zevk vermiyordu.1000'lik race motorları belli ama ara sıra uzun yollara çıkarsan 800 vfr sana tavsiye ederim.Tam 1000'lik değil ok ama aynı performans ve race motorlarına benzeyen bir makina ve ayrıca touring tam olmasada konforunda.Türkçem için kusura bakma fransizim ve belki de hatallı yazdım!!!
Pembeliyi beğenenler var aramızda
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Pembe liyi belki tasıya bılır begenen arkadas motosıklet ıyle ancak dıgerlerıne tıraktör lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 ----------
Sonucta oda motor
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
fırsat buldukça tekrar etmeye çalışıyorum : devletin 250 cc yukarısı supersport motorlara ayrı bir ehliyet sınıfı oluşturması gerekiyor.
Bu makineler pist koşulları için imal edilen profesyonel racing motosikletlerin replikalarıdır.Ama "replika" lafı sadece sözde kalmıyor pistte aşağı yukarı aynı tur zamanlarına doğru ellerde rahatlıkla ulaşabiliyorlar ...ama "doğru ellerde"!!
bizdeki ise 600 1000 1500 2000 lik makineleri alıp asfalt apaçiliği yapmaktan öteye gitmiyor maalesef .
Umarım konuyu açan arkadaş bu durumun farkına varabilmiş bir sürücüdür.
evet benimde motorum yok daha ama diyelim en fazla 200 yapacaksın o da otoyollarda olur zaten 600 lükde 1000 likde yapar yok 300 yapacam dersen fark orda çıkar
1300 hayabusa al sen en güzeli paşa
bildiğin uçak hem ağır hem dengeli.
ben sevmiyorum ama senin hırsını anca keser
What goes around, Comes back arround...
Bende yeni konu açıcam. meraba arkadaşlar şimdiye kadar mahallede pejo mobilet kullandım kendime çok güveniyorum. Rampada backflip bile yapıyorum acaba Vmax mi alsam yoksa Hayabusamı. Her sabah evden okula mersinden istanbula gidiyorum çünki biraz hızlı gitmem lazım. Yada hepsini bırakıp ehliyetsiz helikoptermi sürsem? Çevirirlermiki? Kendime güveniyorum bence Y2K ile tek teker yaparken çift kaşarlı tostun kaşarını akıtmadan yapabilirim abartıyolar bu işi ya ben tekerleksiz bile gidiyorum No offence. Kimse alınmasın İşte bu insanlar yüzünden motosikletçiler gazcı serseri illa herşeye bulaşan millete kıl giden trafik katilleri diye görülüyo. Kendi halinde giden adama bile butarz insanlar yüzünden kötü davranılıyo. Eğitimsizlik ülkemizde motorculuğun kavranamamasındaki temel nedenlerden biri. Ehliyet sisteminin acilen CC lere göre sınıflandırılması gerektiğini düşünüyorum.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)