almışken hayabusa al birdaha motor yükseltme derdin olmasın
almışken hayabusa al birdaha motor yükseltme derdin olmasın
sizler için bir video çekecegim canlı şahidimde hüseyin olacak .) istiyen olursa mersinde misafirim olabilir buyursun...
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
Bugüne bugün tam 6 ay ( dile kolay ) tecrüben var. Seni 1000 lik kesmez , sen 2000 lik al..
Sevgili uye sen bilincli bir kullanci filan degilsin. Bu konuda egitim sahibi bile degilsin , sakina tutup ta kendini egitim almislar ile ayni kefeyede koyma.
Seni ne ezmek nede kizdirmak icin sert yaziyorum, seni uyarmak icin bunu yaziyorum.
Su anda aklinda olan tek sey daha hizli gitme. Saglik sorunlarin yuzunden yasama sevincini kaybetmis isen , sirf buna inat intihar amacli motor kullanacak isen , lutfen ne bu motora bin nede olum haberini bu siteye tasi.
Cunku bence bu potansiyel bir cinayet durumundan baska bir sey degil.
Sen hayatina deger vermiyorsun diye ,dikkatsiz ve umursamaz surus sergiler iken
bir yaya ya , yada bir hayvana carpip onu oldurdugunde ne olacak?
Kendini canina saygin yok ise, git otonazi yaptir . Ama senin hayatinin risk tatmin yeri 70 milyonun seninle paylastigi asfal degil.
Eger elestiri duymak ile sorunun var ise bu site cidden sana gore bir yer degil. Yanlis yerde oneri ariyorsun. Git ne istiyor isen onu yap.
Ama biz bu sitede insanlar kurallara uysun , gitsinler egitim alsinlar, Hiz yapmasinlar diye ugrasirken gelip te boyle bir sekilde baslik acman hic hos degil
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Elestiri yapmayin demissin.
Ben nacizhane fikirlerini söylemek istiyorum yinede.
Gerisi sana kalmis..
Sevgili dostum 2-3 ay kullandigin motor sana tecrübe kazandirmaz.
Hatta 5-6 ay kullandigin motor bile sana tecrübe kazandirmaz.
O gecen zaman zarfi sadece sana kullandigin motora adepte olmani sağlar.
Tecrübe bam başka bi oluşumdur.
Hatta benim anlayışıma göre ''Tecrübe limitlerini bilmektir..''
Biz bu değerlendirmeleri kullandığımızın motorun zaman zarfına göre değilde, yaptığımız kilometrelere göre değerlendirelim.
2-3 ay içerisinde yapmiş olduğun kilometre en fazla 5000-10,000 arasi değişir.
Buda yukarida bahsettiğim gibi sadece senin bu motora adapte olmani sağlar.
Eleştiri istememişsin.
Fakat taktir edersen forumlarinda amaci bu.
Herşey gönlünce olsun...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
ya nie herkez art nietli... şimdi bu kardeş 1000 cc kullanamazmı onumu demek istiyoruz
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Sen İçinde olan(Acaba yaparmıyım) Sorusunu bize eleştiri hakkı tanımadan
Olumlu konuşup korkunu yaparsın diye mesajlarımızla yenmek derdindesin..
tek tekermiş falanmış filanmış bunlar herkezin yaptığı şeyler yetenek bunla ölçülmez..
Bence bekle kullan 600rr ile yat kalk yao bişeyler sora tekrar düşün
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
y2k bedava verseler binmem.. gereksiz.. hız estetik olan makinayla yapılmalı yoksa kesekagıdı geçir her kadın güzeldir :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------
ışık hızını bilmemde bukadar hız kafi . benim derdim daha nekadar hızlı bu kaddar hıza çıkabilirim.. turbo takma niyetim bundan :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Geç bile kalmışsın,
benim motosiklet tecrübem sadece 500 km !? ama ben şimdiden R1 bakmaya başladım
kardeş sen 6 ay kadar öyle dandik motorlarda çürütmüşsün avuçlarını nasır tutmuştur senin avuçların şimdi kendine bi f16 al motor falan kesmez seni 6 ay ne demek yaa bir insan o kadar çok motor süremez . bir abi vardı öz abim gibi severdim 1 buçuk sene kadar rx135 king sürdü sonra herkeze danıştı 1000 cc alcam diye motorcular 3-5 tane çelişkili soru sordular hiç birine düzgün cevap veremedi motorcular sakın alma 1 sene bizimle takıl öğren dediler dinlemedi dik kafalılık yaptı aldığı gün gece kamyona arkadan girdi sakat kaldı şimdi annesi babası bakıyor o abiye tekerlekli sandalyede geziyor.. eminim o abi senden daha çok anlıyordur motordan ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)