Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

600 cc den 1000 cc ye geçişş

REKLAM ALANI
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    CBR 1000 rr birde bodis egzos ohh tamam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750

aha bak benim kadrandan bir örnek ..

mesela 1000 cc beni çok fazla etkilemiyo .. dijital takometre yok 299 du acaba 300 oldumu falan .. tuhaf geliyobana . 5. vites bi bakıyorum lanet makinma 320lerde geziyo .. lık bi vites yukarı .. alahallahh ( lık lık die geçiyo benim vitesler )

Not: 340 ibreden sonra bi çizik daha var .. kadranda

yannnn sıııınnn
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

djbm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eğer Olursa Yamaha YZF R125
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster

aha bak benim kadrandan bir örnek ..

mesela 1000 cc beni çok fazla etkilemiyo .. dijital takometre yok 299 du acaba 300 oldumu falan .. tuhaf geliyobana . 5. vites bi bakıyorum lanet makinma 320lerde geziyo .. lık bi vites yukarı .. alahallahh ( lık lık die geçiyo benim vitesler )

Not: 340 ibreden sonra bi çizik daha var .. kadranda

yannnn sıııınnn
    Adrenalinin bağımlılık yaptığı kanıtlanmıştı Sakin ol asfalta yazık,sevdiklerine yazık
    Hız İçin Değil,Zevk İçin Sürmek Önemli Olan

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Yıl 1993 honda c90cub(90)cc 3 kere aynı motordan alındı 200.000km yapıldı yaklaşık ,yıl 2005 honda wave 100CC cub 25000km yapıldı,yıl 2006 ybr 125 13000km yapıldı, yıl 2007 cbf 150 14000 km yapıldı,yıl 2008 honda innova 125 cc 12500 km yapıldı, şu an 2 el bir wave ve innova cup motorum var, biz geçmişe gidiyoruz aynı motorları kullanmakta ısrar ediyoruz bu yüksek cc hırsı nedir lütfen duyarlı olalım...

Motosikleti
    Alıntı djbm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adrenalinin bağımlılık yaptığı kanıtlanmıştı Sakin ol asfalta yazık,sevdiklerine yazık
    bu saatten sonra sakin olamam ben :D kahrolsun 1000 ve düşük cc

rabbim bana bir zzr1400 nasib eder inşallah
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    bu saatten sonra sakin olamam ben :D kahrolsun 1000 ve düşük cc

rabbim bana bir zzr1400 nasib eder inşallah
    tövbe tövbe bizde daha 600 lük bile alamadık siz 1400 e geçmek istiyorsunuz allah yolunuzu açık etsin allah sana 1400 değil Y2K nasip etsin

Motosikleti

ahhhhhh para ahhh birazdaha param olsa mr turbo kit stage3 uygulayacaksın makinaya .. başka ne isterim be...

yaşasın yüksek olktanlı benzin yakan makinalar......

yann.................. ssııııııııııııııınnnnnnnnnnn !!!!
    Drift Religion

Motosikleti

ahhhhhh para ahhh birazdaha param olsa mr turbo kit stage3 uygulayacaksın makinaya .. başka ne isterim be...

yaşasın yüksek olktanlı benzin yakan makinalar......

yann.................. ssııııııııııııııınnnnnnnnnnn !!!!
    hazır uygulanmışı var ama stage 2 bide hayabusa bi bakalım paran olursa alırın belki;http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-redline/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-redline/detay

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    1000 lik al, yetmezse 2000 lik al, 2000 lik yoksa 2 tane 1000 liği al yan yana koy
    yenilsin içilsin, meblağ mühim değil

İster R1 ister 1000RR al ama bundan önce git eğitim al. Eğitim derken sadece motor eğitimini kastetmiyorum. İlkokul, lise, üniversite... toptan adam gibi bir eğitim al, bir kendine gel.

Ne alacağın, aldığın motorla başına ne işler açacağın zerre kadar umrumda değil ama ülkenin eğitimsizlik durumu çok umrumda. Açtığın konu başlığında ilgilendiğim tek kısım budur.

ferrari_gani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4 ruhlu karakaçan enduro&touring&race GETZZZ
    Alıntı KuweytLi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında 1000 ligi istememim sebebi daha agır daha kolay hakimiyet saglıyabilirm diye istiyordum ve özellikle sesi için. bu arada r6da tek teker yapıyorum. ve motorun üstünede çıkıyorum bazende arka tekeri kaldırıyorum. ya ben fazla yetenekliyim. yada bu iş çok büyütülüyor. ben mersindeyim istiyen herkes burada misafirim olabilir
    olur mu öyle şey. daha ağır daha kolay kontrol edilebilir. aradaki kilogram farkına bi bak bi de bg güç farkına bak. daha kolay hakimiyet fln sağlayamayacağına garanti veririm. ağır ve güçlü oldukça kolay hakim olunsaydı herkes 1000 lik ile başlardı en son 125 likle devam ederlerdi

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000 lik al, yetmezse 2000 lik al, 2000 lik yoksa 2 tane 1000 liği al yan yana koy
    yenilsin içilsin, meblağ mühim değil

puhahahahahahahaha
    dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın

Motosikleti
    ZX6-R
    Alıntı kench adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İster R1 ister 1000RR al ama bundan önce git eğitim al. Eğitim derken sadece motor eğitimini kastetmiyorum. İlkokul, lise, üniversite... toptan adam gibi bir eğitim al, bir kendine gel.

Ne alacağın, aldığın motorla başına ne işler açacağın zerre kadar umrumda değil ama ülkenin eğitimsizlik durumu çok umrumda. Açtığın konu başlığında ilgilendiğim tek kısım budur.

katılmamak elde değil

tekeri cbf 150 kullananda yapıyo arkadaşım mesele o değil r6 nın hakkını zerre kadar yolda vermediğinden hatta veremediğinden eminim şu yorumlarından sonra bence 250 cc ye geri dön

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Dostum sen cok yeteniklisin , cok iyi sürüyorsun anladık... hatta çok iyi anladık ama anlamakla bitmiyor...
    Kapalı bir alanda cek videonu, görelim bakalım sınavı geçebilirmisin, sınavı geçersen jesse'nin motorundan al... haaa 1000'lik bile yetmez deriz
    bitirmeden söyleyeyim videoda tek teker yaparken motorun üstüne çıkmayı unutma görelim bakalım yeteneğini

Not: 2 teker işi motor üstünde akrobasi yapmak değil adam akıllı kullanmaktır.
    50cc,125cc,250cc,500cc,600cc,750cc,1000cc,1100cc,1 200cc,1300cc,1400cc.....YK2 vs... fark etmez bu iş heves ve tutkudur... altındaki ne olursa olsun 2 tekerdir,bilmem anlatabildim mi!!!
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

serimotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer 200 S
    adam yılların tecrübesi ya. Motorun amuda falan da kalkıyosundur şimdi sen.
    Hız konusunda iyiyim diyosun seni pilot yapalım olmadı.?
    A300 modeli var bak son hız 890 km/h ne dersin ?
    Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...

0 Rh (-)

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    litrelik motor kullanmak herkese nasip olmaz ayrıca yüksek tecrübe ister. sürülürmü sürülür ama hız arttıkça hakimiyet azalır insanın duyuları yavaşlar tehlikeli bir durum karşışında elin ayagına dolaşır. senin tecrübe diye edindigin şey aslında hiçbirşeydir. tecrübe ne yapılan km ile nede motosiklet üstünde geçirilen aylar/yıllarla kazanılır. tecrübe akılla zekayla önseziyle alakalıdır. ölümden yada sakat kalmaktan kormayabilirsin ama iş onunlada bitmez gereksiz bir hırs ugruna başkalarının yaralanmasına ve ölümüne sebep olabilirsin.

kısaca özetlemek gerekirse kardeş litrelik motor için acele etme. r6 ile kendini ve başkalarını tehlikeye atmadan akılla mantıkla hareket ederek tecrübe edin. türkiye yollarında hız felakettir kaldıkı motosikletliyi bir can taşımıyormuş gibi gören zihniyet hiçte azımsanmayacak kadar fazladır.

eleştiriye her zaman açık ol her yaşın terübesi farklıdır bugün başkalarına göre dogru olan sana yanlış gelebilir ama ilerde roller degişir. dogru yolu bulmak için eleştiri dozunda güzeldir.

kazasız belasız mutlu ve huzurlu uzun bir ömür geçirmen dileklerimle.

angorstatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 2006
    r1 al derim. ben kullanmadım ama iyi kullanan arkadaşlarım var.
    fakat tek bir tavsiyem olur.. "ikarus sendromu" nedir, bence bir kere oku..

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ikarus%20sendromu

alıntı;
    kendine aşırı güven duyup, yapılan tehlikeli işte gerekli güvenlik önlemlerini almadan gereksiz riskler alma halidir. pilotlarda ve motosiklet sürücülerinde daha çok görülür. ne zaman ki bir motosiklet sürücüsü ben süper kullanıyorum desin düşmesi yakındır. özellikle genç sürücüler daha çok yakalanır bu sendroma.
    motorda motor, ille de motor

eric_cartman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bi gün benim de olacak
    Bilinçli bir kullanıcının 6 ayda litrelik kullanmak istemesi? İronik...

Konuşmanızdan anladığım kadarıyla siz zaten kararınızı vermişsiniz. Kusura bakmayın ama şu an yaptığınız tek şey "bakın ben çok yetenekliyim 6 ayda 1000cc ye geçiyorum, sizin de haberiniz olsun dedim" gibi bir mantık sonucu ortaya çıkan bir şey sanırım. 6 aylık tecrübeyle de o 2 motosikletin arasındaki farkı anlayabilcek seviyeye ulaştığınızı düşünmüyorum. Dolayısıyla hangisini alırsanız alın fark hissedemeyeceksiniz.

O gördüğünüz motosiklet yarışçıları da o genç yaşta öyle iyi kullanıyorsa bunun sebebi sadece yetenek değil, 5 6 yaşından beri gaz koluyla oynadıklarından dolayıdır. Yani yeteneki tecrübeyle perçinlenmedikçe bir üst sınıf için hazır değilsiniz demektir. Kararınızı bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Son olarak; yazdıklarımı yanlış anlamanızı istemediğimden dolayı benden küçük olduğunuz avatarınızdan belli olduğu halde "siz"li "biz"li bir yazı stili tercih ettim. Siz de, sizin iyiliğinizi düşünen insanları terslemezseniz kendi adıma sevinirim. Çünkü bu forumun amaçlarından biri de, "Taziye" başlığı altında açılan konuları azaltmaktır.

izm35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İJ 350''''''CBF 150
    bence bu arkadaş bu hızla ilerlerse yakında jet plotu olur

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    Arkadaşlar ben de bir tavsiye istiyorum. 5 senedir motor kullanıyorum. 3. 600'lük motorumu kullanıyorum. Henüz motorun üstüne çıkamasam da 90 km hıza kadar 2 elimi aynı anda bırakabiliyorum. Hatta hava koşullarına göre bazen ellerimi de çırpabiliyorum. Bana ne önerirsiniz

Motosikleti
    HayaBusa1340 RGsxr1100 turbo gsxr1100
    müdür 1000 lik agırmıymış.. ya sen agır makina sürmedin ... yada 1000 cc yi gözünde çok büyütmüşsün.. gel beni dinle alacaksan saglam makina al.. agır olsun 230 240 kg arası güçlü olsun heran tehlikeden kaçabilesin .. gazı çektgin zaman o kaburka kafesindeki pıt pıt atan şey şöyle bi titresin .. delikanlı gibi tapagaz çektiginde motosiklet yavaşlamaya başlıyosa korkma. muhtemelen elin o rüzgara ve güce alışık diildir salıvermişsindir gazı ..

yannsııııııınnnnnnnnnnnnnn .....

Olmadı benım motoru verım sana
    Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)