Şaka makinası (Şaka gibi :( )
Reklamlar
-
http://www.facebook.com/pages/Saka-M...-/157444212396
tescilli apaçi fan page.. bunun başka bi açıklaması olamaz ya.şok oldum 19.bin beğenen var bu resimleri vidyoları görüpde neyini beğeniyolar ya.artık türkiyede motorcu dediğin zaman akla apaçiler gelmeye başlıyacak sanırım 19bin hafife alınacak bi rakam değil..
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
faceden insan tanımak istiyorsan tipe bakıcaksın 1
yazılarda türkçemi yoksa q he hu nasıl konuşuyor bakıcaksın 2
cahilliktenmi yapıyor yoksa artistliktenmi yapıyor onada bakıcaksın 3
bunlar tam tamamlamış olayı.
alayına meydan okumuş bunlar harbii şaka makinaları.
azrailde şaka gibi gelir bunlara ondan sonra eşheduuuuu..::D
-
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
-
şaka gibi ya
-
tiplere bak apachi : ) yanlız baya hayran sayısına ulasmıslar amacını aşmıs bunlar : )
4 Teker Bedenimi 2 teker [COLOR="Cyan"]RUhuMU[/COLOR] TaŞıR... :bounce:
-
Motosiklet Eğitmeni
Valla benim hosuma gitti diycem ama tasliycaksiniz sonra beni.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
-
tekerde yapabilseler bari...
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
bu arkadaşları daha önce ben paylasmıştım bir çoğu ehliyetlidir çok iyi tek teker yaparlar serik-manavgat gezisinde 45 motor katılmış trafiği kitlemişlerdir
neede olsa antalyalılar
benim 6 arkadasım bu gurupta.. ortak 76 arkadasım beğenmiş hep bizim çevre
)
Yaptıkları çok harikaymış gibi gururla anltıyorsun birde.
-
kanucan adlı üyeden alıntı
Yaptıkları çok harikaymış gibi gururla anltıyorsun birde.
haklısın...hee trafiğe kapalı alan olsa ve koruma ekipmanları olsa bence ok..
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
coq adlı üyeden alıntı
Valla benim hosuma gitti diycem ama tasliycaksiniz sonra beni.
abi şakası ble kötü
-
hoş birşey degil burda görüyoruz uzaga gitmeye gerek yok millet motoru bu tarz kullananlara dua ederek bakıyo ))
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
-
sezginkalkan adlı üyeden alıntı
haklısın...hee trafiğe kapalı alan olsa ve koruma ekipmanları olsa bence ok..
trafiğe kapalı alanda olsalar yeterli bence, kafatasını parçalamak, sakat kalmak gibi tercihlerine saygılıyım. yinede allah kazadan korusun bu arkadaşları genç insanlar... erken uyanırlar inşallah..
-
Bu çocukların birbirleriyle dostlukları çok sıkıya benziyor,dayanışmaları fevkalade,yakaladıkları resim karelerinde bilinçli olarak verilmiş pozlarda geerçekten güzel görünenler var,motor üstündede iyiler ve kendilerine güvenleri var yiğidi öldür hakkını yeme derlerya hani biraz eğitimli olsalar veya birazdaha bilinçli sürseler çok daha güzel olurdu.
Bunlardaki cahil cesareti,inşallah ölümlük kalımlık bir vukaat yaşamadan korumanın önemini farkederler.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Benim arkadaşlarımda bu gurupta,Harun iyi teker yapıyor Kim ne derse desin..( Trafik Ve koruma olayına katılıyorum.)
-
övülecek hiçbir yanları yok yaptıkları hareketlerin nedeni belli,yazdıkları isim belli.ha bana deseler sen böyle kullanabilir misin evet kullanamam ve kullanmamda yapılan dogru birşey degil,yolda gören vatandaş motora o yüzden itici gözle bakıyor motorcu camiasının imajı neden düzelmiyor.herkez düzgün kullansa millet neden itici gözle baksın
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
bu arkadaşları daha önce ben paylasmıştım bir çoğu ehliyetlidir çok iyi tek teker yaparlar serik-manavgat gezisinde 45 motor katılmış trafiği kitlemişlerdir
neede olsa antalyalılar
benim 6 arkadasım bu gurupta.. ortak 76 arkadasım beğenmiş hep bizim çevre
)
Zihniyet böyle olduktan sora .... Övünüyor bide..
Eminimki korumlar tam trafiğe kapalı alanda olsa kimse kötğ bir şey demez destekler ama kask yok koruma yok trafikte saçma gereksiz apaçilikten başka bir şey değil
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Böyle insanlar , aslında insanlar bile demiyecem ama bunlara diyeceğim kelimeyi buraya yazsam banlanırım o yüzden söylemiyeceğim , neyse bu insan görünümlü gerizekalı apaçiler yüzünden bir insan motora heves ettiğinde ailesinden veto yiyor , insanların baskılarına maruz kalıyor daha yazacak cok sey var ama gecenin 03:00'ünde daha fazla yazmak istemiyorum.
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
19.000 kişiye ve bu beyinsizlere hayatımda etmediğim kadar küfür ettim.
-
Hiçbir koruma ekipmanı olmadan, özellikle de akan trafikde bu tip hareketler yapmak, cahilliğin daniskası resmen.
Bir de marifetmiş gibi plakalarını sergiliyorlar. Yaptıklarının suç olduğunun farkında değiller mi acaba?
Bu videoların delil teşkil etmesi sayesinde çok rahat bir şekilde teşhis edilip haklarında kanuni işlem yapılması mümkündür.
Madem merakınız var bu işe, doğru yerde ve doğru şekilde, kendinizi ve çevrenizi riske atmayacak önlemleri alarak; adabıyla geliştirin yeteneğinizi ya da dökün kurtlarınızı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)