Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Şaka makinası (Şaka gibi :( )

REKLAM ALANI
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hercul3367 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çılgınlığın sonu bu olsa gerek.
    şaka makinaları kaza geçirmişler,allah tan ölümlü değil
    ama ağır yaralılar var.
    http://video.mynet.com/habervideo/Ka...ese-de/1068922
    allah ıslah etsin.
    başkalarına sebep olmasınlarda, kaza yaptıklarında seviniyorum açıkcası
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    hadi hortlatayım konuyu şuan 71.350 kişi var şaka makinası sayfasında )
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı burakry149 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kaskımı takıyorum montumda var her türlü hareketide yapıyorum. bana olan beni bağlar başkasını kasmaz. boşuna burda laf kalabalığı yapmasın kimse. bu hareketleri ben yapmaya çalışmadım diyen adam yalan söyler .herkes bu yollardan geçerek öğrenir motor kullanmayı öyle veya böyle.ee ondan sonra Türkiye'de motor şovu yapan yok elin gavuru yapıyo diyebiliriz ancak.önümüzden giden yokki bizde doğru şeyler yapalım ;) kim ne derse desin bu işten kimse vazgeçmez buda böyle biline
    senin yaptığın serserilik
    ve ilgi çekmeye çalışmaktan başka birşey diğil
    sen geber git umrumda olmaz ama ya başkalarına zarar verirsen ne olacak

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ona bakarsan milyonlarca da ampülcü var.
    www.motorumla.net

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ona bakarsan milyonlarca da ampülcü var.
    güzel cevap.. enesi severim fakat güzel yerleştirmişsiniz..
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

HB76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 GS sattı, beklemede
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    avatarında gördüğüm motor senin mi?
    eğer seninse,
    gerçekten meraktan soruyorum aynaları neden sökersiniz?
    bunu bana açıklayabilecek kimse varmı? çok merak ediyorum...
    "hız" mı? "karizma" mı? "aerodinamik" mi? nedir, neden sökülüyor bu aynalar?
    HOŞGELDİN ZEYNEP

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Aynaları yok,kask yok(umrumda değil),bide bişey yapıyolarmış gibi buluşuyolar,geziler filan.Ulan grup sürüşü diye bişey mi biliyosunuzda...Zaten yapmışsınız kazayı.

---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:53 ----------

Alıntı HB76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer seninse,
    Apaçiler motorun aynalarını söktüklerinde daha hızlı gideceklerini düşünürler.

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    eğer seninse,
    şık güzel aynalar üretilse cup ve bu tip motorlarda ayna kullanımı artabilir orj aynalar bence hiç yakışmıyor..
    - Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..

- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..

Motosikleti
    ---
    eğer seninse,
    Rx kingi aynayla süren pek göremezsin aynalı çirkin duruyor diye söküyorlar bi ara bende sökmüştüm ama gençlik işte 18 19 yaşındayken bilmiyordum önemini... :(

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynaları yok,kask yok(umrumda değil),bide bişey yapıyolarmış gibi buluşuyolar,geziler filan.Ulan grup sürüşü diye bişey mi biliyosunuzda...Zaten yapmışsınız kazayı.

---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:53 ----------

Apaçiler motorun aynalarını söktüklerinde daha hızlı gideceklerini düşünürler.
    apaçilikle alakası yok yaşın kaç bilmiyorum ama işte özenti diyelim çevrende ayna takan yok sen takınca garip duruyo hissi olduğu için takmıyosun olay bundan ibaret...zaman geçince alıyorsun ama ..
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı _halil_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şık güzel aynalar üretilse cup ve bu tip motorlarda ayna kullanımı artabilir orj aynalar bence hiç yakışmıyor..
    onlar orda yakışsın diyemi var
    bukadarmı basmaz kafa arkadaş
    şekil yapmican arkana bakçan...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bi kaç resme baktım da,ya tek teker yaparken o motosikletin dengesi bozulursa???

Yetenekli olabilirler eyvallah,ciddi bir kitleleri de olabilir fakat;

Full koruma+oturdukları yerel yonetimlerden bi kapalı alan isteyip yapsalar,yani herşey usulu ile olsa bizde alkışlasak.. Aksi halde yazık ederler bu arkadaşlarımız kendilerine...

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    aynamın olmadığını nerden çıkardın ? sadece şekil aynalar olsa kullanımın daha çok artıcağı fikrimi paylaştım..
    - Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..

- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı u.ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi kaç resme baktım da,ya tek teker yaparken o motosikletin dengesi bozulursa???

Yetenekli olabilirler eyvallah,ciddi bir kitleleri de olabilir fakat;

Full koruma+oturdukları yerel yonetimlerden bi kapalı alan isteyip yapsalar,yani herşey usulu ile olsa bizde alkışlasak.. Aksi halde yazık ederler bu arkadaşlarımız kendilerine...
    Hayır arkadaş.Anlamıyosunuz.Adamların aynaya bile bahanesi var,çirkinmiş aynalar!Pist mi,kapalı alan mı ? Geçin bunları ya,bunlar için mi ? Ben adım kadar eminim ki dertleri sadece dikkat çekmek.Tamam motosiklet kullanmaktan keyif alıyolardır.Fakat siz niye trafikte yapıyolar sanıyosunuz ? Kapalı alan verin giderler mi sanıyosunuz ? Maksat trafikte gören baksın,dikkat çeksinler,kızlar baksın vs.vs.Neden kask takmıyolar acaba,belkide fotoğraf çekilirken sürüş halinde suratları gözüksün diye,belkide etrafındakilere tanınmak için.Ben böyle adamlarla konuşma gereği bile duymam.Görmüyo musunuz,neden ayna takmıyosun sorusuna ''etrafımızda kimse takmıyo,biz takında garip olur'' diye cevap veriyolar.Çirkin diyo aynalara Adamlar sana onu ne için üretmişse,bunları bile anlama kabiliyetleri yok.Birde buluşuyolar,yok bilmemne gezisi bilmemne toplanması.Grup sürüşü diye bişeyden haberleri var mıdır merak ediyorum Zaten 1 sayfa öncesinde kaza videosu mevcut.Söylenecek fazla bişey yok.Ben böyle insanların asla bizim söylemlerimizle bazı şeyleri idrak edeceklerini düşünmüyorum.

---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:10 ----------

Alıntı _halil_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynamın olmadığını nerden çıkardın ? sadece şekil aynalar olsa kullanımın daha çok artıcağı fikrimi paylaştım..
    Egzost alacağınıza ayna alın o zaman arkadaşım güzelce.Piyasada tonla ayna var.Bende beğenmemiştim değiştirdim aynalarımı.Gidipte söküp atmadım

Motosikleti
    ---
    Hayır arkadaş.Anlamıyosunuz.Adamların aynaya bile bahanesi var,çirkinmiş aynalar!Pist mi,kapalı alan mı ? Geçin bunları ya,bunlar için mi ? Ben adım kadar eminim ki dertleri sadece dikkat çekmek.Tamam motosiklet kullanmaktan keyif alıyolardır.Fakat siz niye trafikte yapıyolar sanıyosunuz ? Kapalı alan verin giderler mi sanıyosunuz ? Maksat trafikte gören baksın,dikkat çeksinler,kızlar baksın vs.vs.Neden kask takmıyolar acaba,belkide fotoğraf çekilirken sürüş halinde suratları gözüksün diye,belkide etrafındakilere tanınmak için.Ben böyle adamlarla konuşma gereği bile duymam.Görmüyo musunuz,neden ayna takmıyosun sorusuna ''etrafımızda kimse takmıyo,biz takında garip olur'' diye cevap veriyolar.Çirkin diyo aynalara Adamlar sana onu ne için üretmişse,bunları bile anlama kabiliyetleri yok.Birde buluşuyolar,yok bilmemne gezisi bilmemne toplanması.Grup sürüşü diye bişeyden haberleri var mıdır merak ediyorum Zaten 1 sayfa öncesinde kaza videosu mevcut.Söylenecek fazla bişey yok.Ben böyle insanların asla bizim söylemlerimizle bazı şeyleri idrak edeceklerini düşünmüyorum.

Egzost alacağınıza ayna alın o zaman arkadaşım güzelce.Piyasada tonla ayna var.Bende beğenmemiştim değiştirdim aynalarımı.Gidipte söküp atmadım
    sanada zengin apaçisi derler bunlar aynan hoşuna gitmemiş ama değiştirmişşin onlar para yokta değiştirmiyoruz derler

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Resimlerin tamamına bakmadan,çevrede araç olmayan resimleri baz alarak böyle bi yorum yaptım.
    Yeni yeni bakınca akan trafikte de yaptıklarını gördüm. Kendine acımayan adamlara birsey demem ama trafiği riske atıyorlarsa iş değişir.. Geri aldım yorumumu
    Allah akıl fikir versin

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanada zengin apaçisi derler bunlar aynan hoşuna gitmemiş ama değiştirmişşin onlar para yokta değiştirmiyoruz derler
    Hep öyledir,para yoktur.Ama grup adına sticker,kapşonlu üstler bastıracak paraları vardır

Ben tüm fotoğraflarına üşenmeden hayretle baktım.Nasıl bi psikoloji içinde oldukları belli.Dikkat çekme,kendilerini kanıtlama

Vay bee, gerçekten ahmaklığı meziyet sanan güzel insanlarımız varmış. Ben hep "yaa kask takmıyoruz ama yavaş gidiyoruz", "aynamız yok çünkü motoru yana devirdim kırıldı", korumalarım yok çünkü pahalı" vs. gibi bahaneleri olduğunu düşünüyordum. Fakat görüyorum ki bu arkadaşlar sırf aykırı olabilmek için böyle yapıyorlarmış. Bahaneleri falan da yok. Saf ve katıksız mallık.

Maalesef her hangi bir kaza olduğunda bunun kaza yapan arkadaş ve yolcusu dışında bize de zararı oluyor. Ülkemizde motosiklete olan ön yargının sebebini oluşturuyorlar. Anne-babaların motosikletten korkmalarını sağlıyorlar. Teşvik edilmesi gereken bir araçken yasaklanma düşüncesinin oluşmasını sağlıyorlar.

Daha dün Antalya'da iki motosikletli kaza yaptı. Bu kadar mı ucuz hayatınız?
    http://www.haberler.com/kemer-de-tra...202543-haberi/

Motosikleti
    ---
    tamam düşe kalka öğrenmişler az çok yetenek de var biri çıkıpta ellerinden tutsa bu saçmalıkları yapmazlar canları yanmaz

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    vay be yetenekli oldular
    serseriliğide yeteneğe vurdunuz

Motosikleti
    ---
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be yetenekli oldular
    serseriliğide yeteneğe vurdunuz
    hepsine demedim zaten tanımam etmem hiç birini az çok yaptıkları şey belli sağda solda serserilik yapcağına sizin tabirinizle biri pist yapsın veya üstüne dursun ki sağda solda ölülüleri patlamış kafalarını görmeyelim.. sonuçta onlarda bizim insanımız ve hepsi 16 19 yaşları arasında

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)