bunlar daha çocuk ya bırakın eglensinler 16-17 yas gurubları
antalya polis kaynıyor
polis yakalayıncada abi valla ayna kırıldı onu almaya gidiyordum falan
bunlar daha çocuk ya bırakın eglensinler 16-17 yas gurubları
antalya polis kaynıyor
polis yakalayıncada abi valla ayna kırıldı onu almaya gidiyordum falan
Antalya polisi çok gevşek davranıyor bu konuda. Bilinçli motorcuları toplasan elle sayılacak kadar azdır. Hep böyle tipler. Kasksız, motor üstüne yatan, teker yapan... Yazık gencecik cocuklar...
__To Be Or NoT tO be__
ya bir musubet bin nasiyattan etkilidir.
siz ne konuşursanız konuşun bu genç ve ateşli kardeşlerimizden başına allah korusun birşey geldimi ozaman anlarlar ne denli tehlikeli birşey yaptıklarını. onun dışında kafasında kaskı üstünde montu olan motorcuya kimse apaçi gözüyle bakmaz dünyanın hiçbiryerinde bakmaz kardeşim.
bu hızlı kardeşlerimiz eğlencelerine baksınlar. dikkatli olsunlar yeter.
What goes around, Comes back arround...
Tek kelime ile yazık...
Analarına babalarına yazık...
Akrabalarına kardeşlerine yazık...
Trafikteki diğer insanlara yazık...
Ne bir koruma ne kask....
Hele ki AYNA?.....
Yasak sanırım.....
Yazık......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bu nedir ya hiç güleceğim yoktu ) ne haldeyiz ya ahahahah)))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:54 ----------
bunlar y2k filminden fena etkilenmişler ama o filmdekiler bile kasklıydı be :D
fotoların birinde sadece kask vardı.. oda artçı takıyodu..
gençler yaptığınızın göze hoş görünen bir tarafı yok.. ben şahsen motosikletten soğuyorum böyle şeyleri görünce.
ana yolda yapmaları problem
trafiğin olmadığı yerde yapsınlar kendi hayatlarını tehlikeye atıyorlar başkalarının suçu ne
hepsi çocuk daha motorun önünü kaldıracak güçleri yok 40-50kg agırlıkları var arkalarına başka kişi bindirip plakaya doğru yatıyorlar
tekteker yapacam diye kadının birisine çapıp kaçmaya çalışdılar
kawasaki er5den 2 kişi inip yolda ön kaldıranlara dalmışdı
resimdeki artçıda kask var ama sürekli aynı pozisyonu aldığındanmıdır nedir beynini düşürmüş onu arıyor
Bence sartlar dahilinde gayet basarili.Tipler hernekadar itici gelse de bana tebrik ediyorum.Koruma kullanip kullanmamalari tamamen kendi fayda yada zararlarina.Sizi cok ilgilendirdigini dusunmuyorum.
Kaldiki yapilan aksiyonlar kolay seyler degil ve yapanlarda kendini teshir etmek amaciyla yapiyorlar.Ha bide soyle bir sey var icinizdekilerin yarisi bu apacilerin yaptiklarinin yarisini yapabilseydi kasksiz 1-2 pozu olurdu yemeyin milleti simdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 ----------
Bilader onlar yerine guclu kuvvetli biri binse o ybrler saha gelir oyle mi ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
bırakın ya adamlar kask takmıyo kendine yapıyo .caddede bu tür şeyler tehlikeli olablir siz neticeye bakın neredeyse 27 bin oldu
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
biri geri zekalının alası mı dedi ben mi yalnış anladım? beyin denen illet yok galiba.. abi delikanlı motorcuların yeri zedeleniyor ya ona kızıyorum. yemin ederim hepsi ölse içimden acıma duygusu geçerse namerdim. kusura bakmayın çok açık konuştum.. motorlara yazık motorlara.. size yazık değill
olumune bu sevda..
kask takan sayılı 1 2 kişide http://facebookvideoindir.gen.tr/sak...-iptal-hq.html
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
sizce bu fotoları gören kaç aile çocuğunun motor kullanmasına sıcak bakacak ??
Antalyada Polis Çokta İşine Gelene Çok Baktı Tek Başına Birini Gördü Durduruyor Polis Show'unu Yapıyor Ama 3-5 Kişi Gez Yok Polis Felan Piyasada
Garip
Walla Ben Eski Scooter'imi Aldığımızın 1. Haftası Bilader KAFASINDA KASKLA Trafik Polisine Yakalanıyor B Ehliyeti War Hem Motoru Bağlıyor Hemde Düz Ehliyetsizlikten Ceza Kesiyor GARİP DEMİ
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
abi bi de marifet gibi fotoğraf çekip övmeye çalışıyorlar bu nedir ya yazık ya gençliğinize yazık gerçekten ...
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme ...
bu videoda kask takanlardan biride benim enes arkadaşım bilir.Herkes kafasına göre konuşuyo.Altımızda büyük makina yokya iğneleyen çok.R1'le video çeksek herkez burda alkış tutar.Ülkemizde pist sorunu var.Yorum yazanlar acaba hanginiz trafikte böyle bi harekette bulunmadınız soruyorum size
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)