Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
abi bunlar hem abartmışlar yani hemde kendilerini aşmışlar.
her işin bi yapılış yöntemi kuralı var . Motosikletcilerin adını çıkarmasınlarda ...
!!!DEMİR ATIM ''HONDA BEAT'' M!!!
!!!yüreğin kadar motorcusun!!!:wiinkk:
TV lerde yayınlanırsa bunlar artık motora binmeyeceğimden doğrarım benim an yi
Deveye boynun neden eğri demişler.............................
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
"25.959 Kişi Bunu Beğendi". Sayilari git gide artiyor...
Yedi çıbığı anlının çatına
Motosikletli Kaplumbağa...
ben seviyorum bu tür şeyleri, amerikalı beşçikalı norveçli yapınca vay gavur diyen bir milletken yurdum insanıda içindeki ateşle doğru orantıda birşeyler yapmaktan çekinmiyor, tasvip ediyor muyum ? hoşuma gidiyor, ben yapmam ama yapanada mani olmam açıkçası..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------
videoları izleyin adamlar insan gibi teker yapmıyorlar, hilafsız kmlerce gidiyor elemanın biri.. animasyon ekibi falan olur bunlardan harkulade.
What goes around, Comes back arround...
25.976 kişi olduk çok çekemeyenler var.ilk kurulduğğunda çok dalga geçen olmuşş ama sonuç 25.976...ŞŞaka Makinalarıına DEvam diyenler haydiii..
geçen pazar ki GEzi
buda ben
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Marifet mi bu tek teker yapmak. ? Bence cahillik bunların yaptıkları. Ha düştü ha düşecek die izliyoruz bakalım nereye kadar yaşar.
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
çevresindeki insanları tehlikeye atan ve motorlu taşıt sürerek havayı kirleten bir avuç beyinsiz topluluğu. bunlar yüzünden motorcuların imajı bozuluyor.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
26.260 hayranı oldu grubumzn
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Eğitim Şart Cehalet Okumakla Bitmiyor Ki
Analar Ağlamasın Die Burdan Her Gün Biz Bas Bas Bağırıyoruz Kask Takın Tehlikeli Hareketler Yapmayın Die Ama Boşa.
Bu Ülkeye Eğitim Şart Hemde Çok Acil...
Altına Motoru Ver Deposunu Doldur Cebine Parasını Koy Yolla Olmaz Ki Böyle OLMAZ
Her Koyun Kendi Bacağından Asılır.
Ulen Ben Kask Koruma Vs Gezdiğim Halde POLİS Durduruyo Kontrol Edio Bu Arkadaşları Polis DUrdurmuo Ona Hayret Ediyorum
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
plaka yok, kask yok, ayna yok sanırım antalyada poliste yok...
kardeş bunlar bizim antalya gençlik böle apaçi olduklarına bakmayın kasksız gezmezler grupları sayıca fazlardır ve grup arkadaşlıkları sohbetleri iyidir pek apachi değiller..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)