Motorculari sevmiyorlar..
Neden acaba????
Motorculari sevmiyorlar..
Neden acaba????
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Bulsam ben de karışlayacağım, o günden beri görünmüyor ortalıklarda.
CBF600'le 300 km/h hıza ulaşmış kaçarken, plakasını da alamamışlar.
Antalyada polis bişrşey demiyor mu bunlara,biz bi Akcakoça da grup olarak teker yaptık polis hemem peşimize takıldı korumalrda vardı.
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
demıor heralde antalya yunuslarıda kasksız dolaşıyor tohumlarıda böyle olur
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
İşte apaçilik budur
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Antalya polisi bilgilendirildi.Umarım gerekli yaptırım uygulanır.
plakalarıda appacık ortada :d
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Boş işlerle uğraşan boş insanlar onlara değil altında ki motorlara eziyet ediyorlar ona üzülüyorum..
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Şuanda yol göstermek isteyene "aman be atın ölümü arpadan olsun" derler.
Fakat 40 yıl sonra düşünüp "bütün bu aptallıkları ben nasıl yapmışım " diyeceklerdir. Bu kesin.
Yalnızzz 40 yıl sonrasını görebilirlerse tabiki.
Aynı siteden....
Kask aradım kafalarda bi elin parmaklarını geçmez resmen....
http://www.facebook.com/video/video....6290897&ref=mf
böyle göründüklerine bakmayın siz, ben full koruma serik'e girdiğimde ( sitede serik fotoğrafları var antalyadan ) hepsinin ağzının suyu akmıştı, fakir edebiyatına dalmışlardı. ama sonradan toparlanıp cesaret, sıcak vs muhabbetine girmişlerdi
suç bunların değil, kasklı olduğum için beni durdurup da "yarışamı gidiyorsun, niye kask taktın öyleyse " diye GBT mi sorduran polis memurlarında...
ah canım ülkem ah...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------
emeğinize sağlık
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Türkçenin de .... koymuşlar resmen! "..dienler" nedir ya! O "w" harfini de.... neyse.
Yaptıklarını kimse desteklemez ama çoçuk uğraşmış öğrenmiş full korumalı veya kurallara uygun yapıyor olsa burada hepimiz helal olsun vay be gibi sözler söylerdik .. Tek teker ariftemi hep trafiğe kapalı alanda teker yapıyor hayır ama o full koruma ekipmanlarıyla yaptığı için kimse eleştirmiyor fark bu bence..
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)