2 haftadır scooter arıyorum forumları okumaktan başım ağrıdı gözlerim boz<uldu sağlam olsun kaliteli ve güçlü olsun 125 cc olsun scooter yok yok yok bulamadım bws 125 hariç önerirmisiniz
2 haftadır scooter arıyorum forumları okumaktan başım ağrıdı gözlerim boz<uldu sağlam olsun kaliteli ve güçlü olsun 125 cc olsun scooter yok yok yok bulamadım bws 125 hariç önerirmisiniz
sahibinden.coma bak mondial 125 mt yada rt bende mt si var gayet memnunum herhangi bir sorun olursa yanıtlıyabilirim...!
mondial 150rf bende vardı kawasakımı almadan once cok memnundum herkesı tokatlarsın gazlama anlamında az benzın yakar dag taş gezdım ben onla 140 yapıyor tam kadran.
arkadaşlar mondialler çin malı pek güvenemiyorum alıcam satmıcam motor ölene kadar kullanmayı düşünüyorum 8 sene rahat gitsin sağlam kaliteli olsun ben kymco süper 8 düşünüyorum şuanlık
mondial 125 mt bak bi depo 25 TL doluyor 250-260 km yol yapıyor..!
Kymco Agility 125 i öneririm .Ben hiç kullanmadım ama kullanıcılar çok sağlam ve kullanışlı olduğunu her zaman söylerler.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
4.500 tl hazır sağlam kaliteli 9 yada 10 bg gücü yeter bws 125 hariç
ASYA 150 T -19 A hastayım bu motorun şekline bi gözat
agility güzel
kardeş otomatik vites yani scooter istiyorum vitesli istesem cbr 125 alırım injeksiyonlu cengaver kardeş çin malı olmasın uzak dursun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------
motoseyyah kardeş yorumunu 4 gözle bekliyorum
honda spacy 110 enjeksiyonlu yeni bir model tipini sevmiyorum ama kalite önemli diyorsan yeterli olacaktır sanırım
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
agility vites yok zaten
kardeş one tip ya onada baktım hondaya yazık o motora pizzacılar hariç kimse para verip almaz
suzuki burgman 400 olabilir geçen forumdan biri tüm avrupayı dolaştı sorunsuz
bu sana örnek olsun diye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32409112/detay
piaggio fly 100 olabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...azamizda/detay
veya piaggio x9
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ilmis-x9/detay
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
burak kuba önerisine yazmıştım vitesli mesajını peki agility değilde kymco süper 8 nasıl bunuda lastikleri nylon diyolar her scooterin bi bahanesi var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------
otopsici fly 100de aklımda var piaggio bayii ve servisi nerelerde var sorun yaşarmıyım 3gün içinde alıcam kesin acele lazım dayım sağolsun
Kymco Agility city 125
dünyanın en iyi scooter gennelikle hız konusunda...tur amaçlı değill.(burgman ve X9 kastediyorum)GİLERA RUNNER VEYA NEXUS ALABİLİRSEN..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Agility city bence en güzel alternatiflerden birisi. Yakından çok heybetli ,kaliteli ve lastik ebatında 125 cc de rakipsiz sanırım... Lastik ebatıda scooterda en önemli detaylardan birisidir.
Ben şu anda 16" jantlı people s200 kullanıyorum çok memnunum. Hatta s200 de tavsiye ederim. 200 yazdığına bakma 160 cc dir.
sercan adaşım benim adımda sercan da 125 cc lazım aility city de aklımda dayımla babam hediye alıcak 3gün içinde bulmam lazım:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------
boyum 1.65 ayaklarım yere değsin people boyu biraz yüksek galiba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)