Motosiklet eğitimi almış arkadaşlar.
Reklamlar
-
Ante adlı üyeden alıntı
Honda Motosiklet eğitim merkezinin kurs kayıtları 23 Kasım 09:00'da açılacakmış. Katılmak isteyenler yazdığım tarihte hondanın web sitesinden kayıt yaptırabilirler.
Bana da sms atmışlar.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Reklamlar
-
banada geldi
öyle 3 aşşağı 5 yukarı değil...1 aşşağı 2,3,4,5,6 yukarı...
-
arkadaşlar bende eğitim almak istiyorum 4050 kmdir mondial 150 zc scooter kullanıyorum ve honda cbf 150 ye geçiş yapmak istiyorum ama hiç vitesli motor kullanmadığım için biraz tereddüt ediyorum fiyatlar sanırım 300 tl civarı ileride cbf 600 düşünüyorum gs1 gs2 ve gs3 eğitimi almak istiyorum 27 kasımda direksiyon sınavına gireceğim kazanırsam sağlığım el verdikçe motor kullanmak istiyorum sanıyorum eğitim alınca motordan aldığım keyif artacak
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
-
serkanyeliz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende eğitim almak istiyorum 4050 kmdir mondial 150 zc scooter kullanıyorum ve honda cbf 150 ye geçiş yapmak istiyorum ama hiç vitesli motor kullanmadığım için biraz tereddüt ediyorum fiyatlar sanırım 300 tl civarı ileride cbf 600 düşünüyorum gs1 gs2 ve gs3 eğitimi almak istiyorum 27 kasımda direksiyon sınavına gireceğim kazanırsam sağlığım el verdikçe motor kullanmak istiyorum sanıyorum eğitim alınca motordan aldığım keyif artacak
Ben Yamaha Xmax'ten Transalp'e geçtim. Tereddüt etmene gerek yok bence. Hele CBF 150 için. Viteslinin keyfi başka. Ama mutlaka eğitim al derim ben.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)