Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

sivil polisi solladım diye önümü kesip darbelediler

REKLAM ALANI
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu olayın gidişatını ve sonucunu bekliyoruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    İlgili memur hakkında adli takibin yanısıra iç soruşturma başlamıştır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Yamaha R1
    bu konuyu okudum ve sinirlerim bozuldu. iyi sabretmişsin arkadaşım ben olsaydım karşılık verir başım belaya sokardım. kaskını çıkarmasaydın keşke direnseydin. acaba diyorum bu kişiler tesbit edilirse toplu şikayette bulunma imkanı yok mudur site olarak?

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemen hastaneye gidip raporunu alıcaktın. Plakayı bilsen iyi olurdu.
    Savcılığa suç duyurusunda bulunucaksın ve belke gör bakalım o artis polisler nasıl senden özür dilemeye çalışıcaklar.Sırf davandan vazgeç diye.. Hele ki son dönem polis teşkilatı böyle züppeleri hiç affetmiyor.
    son dönem polis teşkilatı bırak böylelerini affetmemeyi yaptığı uygulamalarla Türkiye'nin artık bir polis devleti haline geldiğini ispatlar durumda. geçmiş olsun arkadaşım .
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    Ramzey Qm 250
    Kimse için durma be kardeşim geçmiş olsun
    [B]Kawasaki er 5 arıyorum ısparta çevresinde takasa girebilirim :) [/B]

[COLOR="Red"] [B] MT ISPARTA [/B]:cat:[/COLOR]

DaBEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke... bide 250 cc ögrenci akbili..
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son dönem polis teşkilatı bırak böylelerini affetmemeyi yaptığı uygulamalarla Türkiye'nin artık bir polis devleti haline geldiğini ispatlar durumda. geçmiş olsun arkadaşım .
    aynen üstad.. polis kıyafeti giyen bi kaç serseri mekan basıp kız kacırıyor diye bildiğiniz rozetli polisler bunlardan özenip mekan basıp insanları dayagı dizip olmadık işler yapmadılar mı.. sonrasında ne olucak?? arama emri ile gelen polis bu kişiyi evinde bulamadık diyecek.. daha dogrusu mahkeme sorduğunda teşkilat böyle diyecek, aslında hiç bi zaman gidilmicek o eve.. ama o polis bu süre zarfında maaşını almaya devam edicek.. zaten zaman aşımındanda dava düşer.. başbakanımızda ben polisimi ezdirmem diye bu olayları daha çok teşvik eder.. mutlu mesut devam ederiz böylece..

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    arkadaşım bu işin peşini bırakma o devirler geride kaldı, artık ayrıca sevil polis olduğunu nereden biliyorsun belki değildir.

bunu yapan polismi her neyse şu anda karşımda olsa ona şunu sorarım

-hiçmi üşenmedin?

-adamın altındaki motor belli onunla nekadar artistlik yapabilir?
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    keeway land cruiser
    olayın gidişatını çok merak ediyorum böle şerefsizler olduğu sürece bu tip olaylar bitmez

Alıntı methal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun bize adliye üçretsiz avukat tahsil etti bakalm ne olcak
    Değerli arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun. Topiği başından ilgiyle okudum.
    Medenice, yasal yollardan hakkını aradığın için olay nereden nereye geldi, demekki ülkemizde güzel şeylerde olabilmekte.
    Susup, pısıp otursan daha da cesaretlenecekleri gibi, en azından ayağına kadar gelmiyeceklerdi. Bu gibiler yüzünden Avrupa İnsan hakları nahkemesini öğrendik.
    Konuyu üye olduğum bütün sitelere duyuracağım. Cesaretin için kutlar, yanında olduğumuzu bilmeni isterim.

Motosikleti
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bu işin peşini bırakma o devirler geride kaldı, artık ayrıca sevil polis olduğunu nereden biliyorsun belki değildir.

bunu yapan polismi her neyse şu anda karşımda olsa ona şunu sorarım

-hiçmi üşenmedin?

-adamın altındaki motor belli onunla nekadar artistlik yapabilir?
    ganga peşini bırakacak bişey kalmadı artık gereken işlemler yapılıyor...4-5 gün önce zaten İl Emniyetden gelen araştırma soruşturma görevlisi emniyet amiri biraderimin ifadesini tekrar aldı...çıkacak sonuc aslında çok ağır bir karar değil...

ya kınama...ya maaşın 4/1 kesintisi...ya da uyarı babında bişeyler olacak...

ama işin şu yönünü düşünün...

bu memur şimdi Balıkesir Burhaniyede mimlendi...

ilçe emn md ve diğer polisler tarafından dışlanacak...

yaptığı hareketi başka bir il ilçede yapamayacak...

sicili bozulacak...

bu sicil memuriyet hayatının sonuna kadar onunla beraber gidecek...

sonunda 1-2 kez daha yaparsa bu hareketi memuriyetten men bile edilebilir teşkilat tarafından...

bu işler kolay işler değil arkadaşlar...işin adli ve ilginc tarafı ise vatandaş memura dokunursa polise mukavemetden 6 aydan 2 yıla kadar yargılan...polis sana dokunursa 4 aydan bir yıla kadar hapis cezası oh ne ala memleket...

Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbî müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur.

hakim bu cezayı erteler aga ben söyleyim...paraya çevirip erteler iyi halden eleman hatalıydım der...ama Hakimler polisleri genelde sevmez ve insiyatifi vatandaş lehine kullanır...bu benim kanaatim...bakalım ne olacak...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ganga peşini bırakacak bişey kalmadı artık gereken işlemler yapılıyor...4-5 gün önce zaten İl Emniyetden gelen araştırma soruşturma görevlisi emniyet amiri biraderimin ifadesini tekrar aldı...çıkacak sonuc aslında çok ağır bir karar değil...

ya kınama...ya maaşın 4/1 kesintisi...ya da uyarı babında bişeyler olacak...

ama işin şu yönünü düşünün...

bu memur şimdi Balıkesir Burhaniyede mimlendi...

ilçe emn md ve diğer polisler tarafından dışlanacak...

yaptığı hareketi başka bir il ilçede yapamayacak...

sicili bozulacak...

bu sicil memuriyet hayatının sonuna kadar onunla beraber gidecek...

sonunda 1-2 kez daha yaparsa bu hareketi memuriyetten men bile edilebilir teşkilat tarafından...

bu işler kolay işler değil arkadaşlar...işin adli ve ilginc tarafı ise vatandaş memura dokunursa polise mukavemetden 6 aydan 2 yıla kadar yargılan...polis sana dokunursa 4 aydan bir yıla kadar hapis cezası oh ne ala memleket...

Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbî müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur.

hakim bu cezayı erteler aga ben söyleyim...paraya çevirip erteler iyi halden eleman hatalıydım der...ama Hakimler polisleri genelde sevmez ve insiyatifi vatandaş lehine kullanır...bu benim kanaatim...bakalım ne olacak...

savcılık emniyet bu işin peşinde artık ben değilim mete abi bana yardımcı oldugun içinde burdan cok teşekkür ederim
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

Motosikleti
    ganga bişey yapmadık sadece İl Emniyet Müdür Yardımcısına durumu arzettik...

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    Daha ne olsun mete abi
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

fesmer17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki tekerli bişey...
    çocukken polis telsizi ile tanışıyordum yüzüm,çok az kalmıştı.Ne mi yapıyorduk arkadaşımla geziyorduk...Soru direk şu ''ne yapıyosunuz lan burda?''...Hay seni polis yapanın...Şİmdi sen cocuğa bu muameleyi yap sonrada o çucuk polisini sevsin,saygı göstersin,hiç önyargı yapmasın.Ben böyle diyince ''adamım senin surunun ne polisle oluyorum''sorunlu oluyorum.Ama o polis ise haklı..Balıkesirli arkadaşım senin buradaki davanı bir sürü insan takip etmekte emin olabilirsin...

Motosikleti
    CBF250
    Abi ne zamandır yoktun ortalıklarda hoş geldin sefalar getirdin..
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

Motosikleti
    SYM JoyRide 200
    Utanmaz herifler. Devleti arkalarına alıp vatandaşı ne hale sokuyorlar. Çok geçmiş olsun kardeşim. Plakalarını aldıysan ne mutlu sana. Bilmiyorum tutturdunmu ama hastaneye gidip neden ve nasıl olduğunu anlatan bir rapor tuttur. Ve ilçe emniyet merkezine git. Hatta ben senin yerinde olsam anında savcılığa verirdim. Bir kez de bizim başımıza böyle bişi geldi ama arkadaşlara ters tepti Çok geçmiş olsun...
    ---------------- ::tutkuy:: ----------------

[B]" Kask takmadan tuvalete bile gitmeyin... "[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Geçmiş olsun..Plakalarını almalıydın..Alçak adam çok..raporda alacaktın..Bazı arkadaşlar diyorki sivil polisim deyip milleti dövüyorlar..Polis dediğiniz halkın huzur ve sükunetini temin etmekle görevli sadece bir memur..normal memurlardan fazladan olarak belinde devletin ona kanunları koruması için vermiş olduğu bi tane silahı var..Onlarda bir tane millette çifter çifter var..Onlar adamına denk gelmemiş,,haberlere konu olurlardı..

erol 62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Konu adli makamlara intikal ettiğine göre siz üzerinize düşeni yapmışsınız aynı muameleye maruz kalıpta korkudan susan o kadar çok kişi var ki bu memlekette. Siz susarsanız biz susarsak hepimiz susarsak karanlıklar nasıl aydınlanacak
    MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    geçmiş olsun..
    kimlik sormak aklına geldimi?
    yada aracın plakasını alsaydın...
    darp raporunu al, direk savcılığa suç duyursunda bulun...

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı pc-kopat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi sabretmişsin arkadaşım ben olsaydım karşılık verir başım belaya sokardım.
    benim de en çok korktuğum bu durum, bende kimsenin beni tartaklamasına izin verecek bir yapıda değilim, illa ki cezalarını orada keserim ama sonrasının çok karışık olacağını biliyorum, artık belli bir yaşa da geldik, stajımızı tunceli-ağrı da yaptık, sadece Allah'tan korkuyorum, mesela dün gece mecidiyeköyde 2 araba önlerindeki aracı durdurdular, 2 araba dolusu adam yalnız öndeki adama girişti, adamı yere indirip tekmelemeye başlayınca bende film koptu, daldım aralarına adamı ayağa kaldırdım, saldırganları "öldüreceksiniz üzerinize kalacak değer mi" diyerek akıllarını başlarına getirdim, kendilerini kaybetmişti gençler, dayak yiyen genç sürücü ise sarhoştu ....

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)