BRAVO TEBRİK EDERİM işte olay bu sen şikayet etmeyecen ben şikayet etmeyecem bu polisler bizi dü....... kalkarlar
y.infernal Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun, senin anlatmadığın şeyler olduğunu düşünüyorum kimse kimseye durduk yere yumruk atmaz..
sana katılmıyorum bunlar kanun adamı kovboy değil götürür karakola sorgular yada cezalandırır
Arkadasim, konuyu yeni okudum ve sasirdim acikcasi. Öncelikle gecmis olsun. Bende Akcay'da oturuyorum. Bizim bu yörenin polislerinden acikcasi bende sikayetciyim sanki burayi onlar yönetiyor havalari var. :(
büyük geçmiş olsun toprağım.
üzüldüm.
her ne kadar arkadaşlarımızın şiddetin bir çözüm olduğu fikrini benimsese de, sana bu şekilde davranan kanun adamı (!) ndan farklı düşünmediklerini idrak edemiyorlar.
umarım hukuk mücadelenden olumlu bir sonuç elde edersin.
hukukdan şaşmayın, insanın insan olabilme gayretinin sonucu oluşan bir sistemdir.
can't be worried about that shit. life goes on man.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun. Aynışekilde ben de bir otomobil tarafından zorla ve zorbalıkta durduruldum.Üstelik arkamda bayan vardı. Sözlü tartışma ile neticelendi. Hemen plakasını beynime kazıdım. Bebeklikten hem iki hem dört teker kullanan biri olarak cok zoruma gitmişti. Günümüz teknolojisi ile anında araç sahibine ulaştım. Kişi akademisyen çıktı. Arkada çocuğu olduğunu, benim, motosiklet ile trafiği, dolayısıyla çok sevdiği çocuğunun can güvenliğini tehlikeye soktuğumu ima ederek özür diledi. Memlekette bir prof.un dahi ne kadar magandalaşabileceğine tanık olduğum o günden bu yana her an bir caninin saldırısına kurban gidebileceğimi idrak ettim artık daha dikkatliyim. Ben hep söylerim mercedeslere ve siyah jeeplere korkudan yaklaşamayan, ahmakça bir yaranma ve saygı ile bakan yurdum innsanından, motosikletlere saygı göstermesini bekleyemeyiz. Şimdi arabamı kullanırken motosikletli arkadaşlara iki kat özen gösteriyorum.
ben de aylar önce yunusların yolumu kesip tüm evraklarımın tam olmasına rağmen kaba ve ukala davranışlarını eleştiren bi topic açmıştım burda. amacımım kesinlikle polis camiasını kötülememek olmasına rağmen birçok arkadaş tarafından eleştirlmiştim. neymiş efendim o görevini yapmışmış, herkese iyi davranılmazmış. kardeşim lafımız camiaya değil. bilirsiniz her toplumda çürük çarık vardır. bana onların haklı olduğunu ima eden arkadaşlar kask patlatmanın neresinde bi haklılık bulacaklar acaba.
uzun lafın kısası herkes akıllı olacak kardeşim.herkes kanunların kendisine tanığı yetki çerçevesinde hareket edecek. kısacası herkes haddini bilecek. kimse kimsenin hangi ruh hali içerisinde olduğunu bilemez.
geçmiş olsun arkadaşım
o polis yada arkadaşları yanına geldimi çaktırmadan ses kaydı yap bugün en dandik telefonda bile ses kayıt var
bunların işi belli olmaz
sonra lazım falan olur
motorla terörist muamelelesi görcez heralde
İşte bu işler böyle. Gelip senden özür dilerken yada arkadaşlarını gönderirken o akşam seni darp eden sözde delikanlıdan eser kalmadığı gibi, senin onu taciz ettiğini idda ederek yalan ifade verirken de aynı cibiliyetsizlik hat safhada. Koca adam olur yeri geldimi sen okul çocuğusun olur. "O adam sen çocuk olursun" ama "köçek gibi kıvırtan o" adam gibi delikanlı gibi davasının peşinde koşan sen. Uzakta olsakta manevi desteğimiz seninle.
Herkese de örnek olması dileklerimle.
Tekrar geçmiş olsun
karakola gıt plakayı ver + onlar senı darp ıcın yonlendırcektır. arkandakı arkadasında sahıtse plaka+darp raporu+gorgu tanıgı ile polıslıklerını yakarsın.
geçmiş olsun arkadaş.işin zor demiyeceğim çünkü eskide kaldı keserim,biçerim olayları.emniyet müdürlüğüne,ve üst düzey yetkili makamlara'da olaydan sonraki gelişmeleri bildir.birde merak ettiğim diğer konu arkadaşını'da dövmüştü sanırsam o da rapaor alıp şikayetçi oldumu yoksa sineyemi çekti.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
katılıyorum, insanın nasıl bir ruh halinde olduğunu kimse bilemez ve yaklaşırken bunu bilerek yaklaşması lazım insanların birbirlerine, tabi polis veya üst düzey makamlara sahip olan kişilerin bunu daha iyi bilmesi lazım. (aslında herkezin bilmesi lazım ama hani iş veren insanları yönlendiriyorya ondan dedim kusura bakmayın).
geçtik, be adam hangi tarihte, nerede yaşıyorsun ki sen, kim olduğunu sanıyorsun ki bu şekilde bir uygulama yapıyorsun, bu ne rezillik böle okudukça sinirlerim bozuluyor. yerinde olmak istemezdim ama olsaydımda bana acımayana, saygı göstermeyene,kendini üstün göerene herzaman hazır cevap olduğum gibi bu olayda da acımaz ve yaptığının hesabını sorardım elimden geldiği kadar.
umarım hastanede, adliyede uğraşmana değen bir sonuç alırsın...
bugun bize adliye üçretsiz avukat tahsil etti bakalm ne olcak
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Bende burda kaymakam'ı solladım,arkamdan selektör atıyordu
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Çok geçmiş olsun arkadaşım...
her meslek grubunda ruh sağlığı bozuk insanlar var, bu olay çok doğal, öncelikle bunu kabul etmek lazım, ruh sağlığı bozuk olan bu kişiler örnekte olduğu gibi başkalarına zarar verebiliyorlarsa mutlaka meslekten uzaklaştırılmaları ya da görevlerinde değişiklik yapılması gerekiyor, bugün size yarın başkasına, hiç kaçarı yok, mutlaka daha büyük bir olay birgün gerçekleştirecek ve birinin canı çok yanacak, siz ona el işareti yapsanız bile sizi darp etmeye hakkı yok, çağırır ekipleri göz altına aldırır ...
kesinlikle şikayetçi olun,resmi işlem başlatın.böyle bir saçmalık olamaz.bu nası bi ego dur annayamadım.geçmiş olsun..
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)