tamam gelişmelerden haber veririm ...[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
tamam gelişmelerden haber veririm ...[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Adamı Nasıl Bulduğunu Paylaşırmısın Neler Yaptın Mesela Onları Anlatırsan Ben Ve Diğer Arkadaşlarda Tecrübe Kazansın.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
adını duymuştım gogole ilçe adını yazdım ve adını birkaç tane trafik haberi çıktı ve remını gördüm adı ve soy adı yazıyordu ordan başladım snra mahkemeye verdiğimde dünkü araçla evimin önune geldı ordanda plakasını aldım böyle yani
BÖYLE bir durumda tek çözüm biber gazı diye düşünüyorum
Bazı arkadaşlar demiş polisde olsa dalarım diye...
Gerek yok arkadaşlar adam polis anında toplar oraya 3 5 ekip sora 15 kişi dayak atar.
Arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum polis genç görüp bağırınca çocukta ne bağırıyon demiş..
2 polisde tokat filan atmaya çalışmış çocuk sağlam çıkınca 3 4 ekip arabası pat kütt!
Gerçi her polis böyle değil ama aralarında kendilerini tatmin edenler var :D
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
alayına kibrit suyu, görüyorlar birde böyle dizilerde mizilerde miroğlu kesiliyorlar.
ben polisçi değilim abi,
paraşütçü komando Sait Tünaydın (hokkabaz filmi) deidği gibi
" - Merhaba, ben paraşütçü komando sait tünaydın. çok teşekkür ediyoruz. daima jandarmanın yanındayız. "
Helal olsun yazıyı okudum şikayet etmen çok uygun bir davranış, çogu insan hakkını aramkatan korkar ama sen doğru olanı yapmışın tebrik ederim.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
Kokrcak bir şey yok şimdi bir dahaki sefer o adam eminim düşünüp yapar!!
Hatta iyi niyetli bile olur biraz adamsa
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bidakine polis olursa artık yada burada kesin tayin verirler siçil zaten bozulacak
Dostum valla helal olsun.sakin vazgecme,yumusama.birdahaki sefere dusunur artik.Bence tazminat iste.nasil oluyor adam darp etmek anlasin.
RIDE or DIE
Polis olmadıklarını zannediyorum
Kendilerine polis süsü veren psikopatlar bolca var bu ülkede.
Ancak polis bile olsalar git sikayet et.Polisin adam dövme yetkisi yok.
Sen şikayet etmezsen,ben şikayet etmezsem itler azıtır.
Hem Savcılığıa hem de Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne şikayet et(disiplin yönünden de incelensin).
yaptığı suç ve suçun cezasını cekmeli kendisi bilmiyormusmu suç oldugunu polis olcak birde ben bu işin peşini bırakmam hayatta bugunde mobese kayıt bulmaya çalışaçam cok uğraşaçagım adalet yerini bulmalı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 ----------
savçilğa verdim emniyet müdürlüğü evet aklıma getirdiğiniz için teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi ben etmessem o etmesse kimse bize bişi yapamaz süsü vermiş olaruz onlara herkes hakkını aramalı
Dostum gelismeleri surekli yazarsan bizde bilgilenelim.Merakta brakma bizi
RIDE or DIE
hevesini kırmak gibi bir niyetim yok, hatta taktir ediyorum yaptığın şeyi ama sen bir süre motosikletle etrafta görünme.
adam evine kadar gelmiş adresini, motorunu ve adını biliyor. yolda zaten eşkiyalık yapmayı göze almışsa ceza almayıda göze almış demektir. seni de sindirip şikayetini geri çekmeye zorlamak için peşini bırakmayabilir, kendisi olmasa bile arkadaşları yapabilir. bence bir süre tek dolaşma etrafta, kalabalık yerlerde dolaş, sıkıştırırlarsa sinirlerine hakim ol, karşılık verme küfür fln etme, adamların eline koz geçmesin.
işin çok zor, cesaretin için seni yürekten tebrik ederim. umarım gereken cezayı alırlar.
bu arada savcılığa tekrar gidip adamın adresini öğrendiğini ve evine geldiğini anlat, bakalım bir şey yapacaklar mı..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)