Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

sivil polisi solladım diye önümü kesip darbelediler

REKLAM ALANI
    fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Alıntı yykrl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim.
    Bir hatan varsa, ceza keserler olur biter.
    Artık hayvanlara bile şiddet uygulanmayan bir çağda, insanlara şiddet uygulanmasını kınıyorum.

Şiddet, kullanan kişinin acizliğini, zavallılığını gösterir. Başka bir şey göstermez.
    sonuna kadar katılıyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    arakdaşım demin eve gelirken aynı olay banada oldu ama benim ki şöle oldu sol şeritten kaptırmış gidiyorum arkama bi ticari taksi geldi durmadan selktor yapıyor bende önümdeki tırı geçiyim veririm düşüncesindeyim baya bi yaklaştı altımdaki motorda 125 cc hızlıda gidemiyom dedim heralde hasta var arabada hemen tırı geçer geçmez yanastım sağa geçerken özürdileyecektimki adamlar hareket yapıyo ellerinde şişebira çok sinirlendim o hallerine peşlerinden ayrılmadım ilerde ışığın olduğunu biliyordum sonra ışıkda hemen indim motordan koştum adamın kapısına açtım
    elindeki biraya vurdum dedi ne artislik yapıyon o bana arabanın içinden bağıran hareketler yapan adam bi anda süt dökmüş kedi kesildi fean korktu adam beklemiyodu galiba sonra taksinin sahibi genç kusura bakma görüyon dedi alkollü diye belirtti valla arkadaşlar okadar sinirlendim ki bi kaç tane bende o artise salladım sonra kapattım kapısını uzaklaştım... arkadaşım sana da geçmiş olsun
    Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı aksoyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arakdaşım demin eve gelirken aynı olay banada oldu ama benim ki şöle oldu sol şeritten kaptırmış gidiyorum arkama bi ticari taksi geldi durmadan selktor yapıyor bende önümdeki tırı geçiyim veririm düşüncesindeyim baya bi yaklaştı altımdaki motorda 125 cc hızlıda gidemiyom dedim heralde hasta var arabada hemen tırı geçer geçmez yanastım sağa geçerken özürdileyecektimki adamlar hareket yapıyo ellerinde şişebira çok sinirlendim o hallerine peşlerinden ayrılmadım ilerde ışığın olduğunu biliyordum sonra ışıkda hemen indim motordan koştum adamın kapısına açtım
    elindeki biraya vurdum dedi ne artislik yapıyon o bana arabanın içinden bağıran hareketler yapan adam bi anda süt dökmüş kedi kesildi fean korktu adam beklemiyodu galiba sonra taksinin sahibi genç kusura bakma görüyon dedi alkollü diye belirtti valla arkadaşlar okadar sinirlendim ki bi kaç tane bende o artise salladım sonra kapattım kapısını uzaklaştım... arkadaşım sana da geçmiş olsun
    geçmiş olsn kardeşim ne oluyor bu insanlara anlamış değilm
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    Alıntı methal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsn kardeşim ne oluyor bu insanlara anlamış değilm
    valla kardeşim akşam vakti yola çıkarsan bunlarla karşılaşma olasılığın çok yüksek valla akıl vermek benim haddime değil sadece küçük bi tavsiye benimkisi yolda biri kenara çek diyorsa polis otosu değilse kesinlikle bi derdi vardır gözüne kestirebilirsen otodakileri dur öbürtürlü durma plakasını al ve polise ihbar et ben hiç yapmadım ama yapacağım zamanlarda illaki gelir
    Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT

Motosikleti
    hyosung gt250r...
    kim olursa olsun polis değil kral olsa bir vatandaşa el kaldıramaz bencede bu işin peşini bırakma arkadaş zaten ben uğraşmayayım diye diye bunlar (artık kim oldukları meçhul) iiice böyle oldular...çok çok geçmiş olsun..
    ::ouestion::whip::::dalga::

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Darp izleri geçtikten sonra mı gideceksin hastaneye? Eğer gerçekten özgür bir insan gibi hakkını aramak istiyorsan delillerin sağlam olmalı!

Motosikleti
    CBR600RR
    Gecmıs olsun dıcem, ancak sen daha orada kabullenmıssın herseyı. ama yınede gecmıs olsun.

Yav adam kımlık goestermıyo sız neden hala kendınıze muammele yaptırıyosunuz? kaldıkı unıformalı olsa ne ne yazar. tamam memur bızım ıcın bızım memurumuz ancak bune yav nasıl ıs nasıl vurur kask ı almalar yerlere fırlatmalar falan.

Sen bence hıc bıryere gıtme senı yıne sındırırler barı daha fazla yıpranma. tekrar gecmıs olsun.
    Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:

Motosikleti
    rks new light 125
    bugun savcıya giderek darp ve kaslen mala zarar kişilik halarına saldırı sıfatıyla mahkemeye ver miş bulunmaktayım artık mahkeme günü nezaman olur bilmem

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Doğrusunu yapmışsın, hakkını aramana sevindim.

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    bugun savcıya giderek darp ve kaslen mala zarar kişilik halarına saldırı sıfatıyla mahkemeye ver miş bulunmaktayım artık mahkeme günü nezaman olur bilmem
    Yapan şahıslara ulaştın mı kameradan felan yada her hangi bi bilgiye ulaştın karakola gittin mi yada yani mahkemeye kimi çağırıcaklar :S:S
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Ninja ZX-6R '08
    İşte bu ya sonunda ... vallahi yazıları okuduğumda benim kalkıp dava edesim vardı sonunda olumlu bir cevap gelmesine sevindim inşallah sonuda hayırlı olur.
    ZX-6R '08 Blue

mamt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    böyle bişey yapan gerçekten polis ise emniyet teşkilatına dilekçe yazalım ipini çözmeyin şunun diye insan içinde ne işivar

Motosikleti
    rks new light 125
    plakasını buldum adını soy adını çalıştıgı yeri ve az önce evime geldi özür diledi ve hata bende suç bende dedi o anki sinirimden oldu dedi mahkemede hesaplaşırız dedim tekrardan özür dilerim dedi ve gitti

Motosikleti
    CBR600RR
    plakasını buldum adını soy adını çalıştıgı yeri ve az önce evime geldi özür diledi ve hata bende suç bende dedi o anki sinirimden oldu dedi mahkemede hesaplaşırız dedim tekrardan özür dilerim dedi ve gitti
    Valla kardesım helal osun dun yazdıklarımdan oturu utandırdın benı dunku anlatımlarından hıc umıdım yoktu bıseyler yapabılecegınden tebrıkler. madem bunları yaptı sakın sende gevseklık edıp bu ısın pesını bırakma. sor hesabını. madem o kadar adamdıda nıye ozre gelmıs terbıyesız karektersız.

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Doğru Olanı Yapmışsın Olay Kanunlara Ve Hakimlere İntikal Ettiğine Göre Senin Şahısla Zaten Görüşmemen Gerekiyor Bu Saatten Sonra Yanlız Yaptıklarını Ve Adamı Nasıl Bulduğunu Bizimle Paylaşırmısın En Azından Aklımızda Bilgi Olarak Bulunsun.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    CBR600RR
    Bu vatandas memur du dımı arkadasım?

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    .......................................

Motosikleti
    rks new light 125
    evet trafikte görev yapıyor ben muhatap olmadı nası oldusa evimi bulmus geldi

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bu olayın gidişhatını merak etmeye başladım iyice...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    tam sana kızıp 2 satır yazacaktım ki, doğru olanı yapmışsın.
    hakkını aramasaydın ömün boyunca kendinle hesaplaşacaktın.

bir gelişme olursa yaz, gerekirse toplu mail atarız...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)