arakdaşım demin eve gelirken aynı olay banada oldu ama benim ki şöle oldu sol şeritten kaptırmış gidiyorum arkama bi ticari taksi geldi durmadan selktor yapıyor bende önümdeki tırı geçiyim veririm düşüncesindeyim baya bi yaklaştı altımdaki motorda 125 cc hızlıda gidemiyom dedim heralde hasta var arabada hemen tırı geçer geçmez yanastım sağa geçerken özürdileyecektimki adamlar hareket yapıyo ellerinde şişebira çok sinirlendim o hallerine peşlerinden ayrılmadım ilerde ışığın olduğunu biliyordum sonra ışıkda hemen indim motordan koştum adamın kapısına açtım
elindeki biraya vurdum dedi ne artislik yapıyon o bana arabanın içinden bağıran hareketler yapan adam bi anda süt dökmüş kedi kesildi fean korktu adam beklemiyodu galiba sonra taksinin sahibi genç kusura bakma görüyon dedi alkollü diye belirtti valla arkadaşlar okadar sinirlendim ki bi kaç tane bende o artise salladım sonra kapattım kapısını uzaklaştım... arkadaşım sana da geçmiş olsun
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
valla kardeşim akşam vakti yola çıkarsan bunlarla karşılaşma olasılığın çok yüksek valla akıl vermek benim haddime değil sadece küçük bi tavsiye benimkisi yolda biri kenara çek diyorsa polis otosu değilse kesinlikle bi derdi vardır gözüne kestirebilirsen otodakileri dur öbürtürlü durma plakasını al ve polise ihbar et ben hiç yapmadım ama yapacağım zamanlarda illaki gelir
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
kim olursa olsun polis değil kral olsa bir vatandaşa el kaldıramaz bencede bu işin peşini bırakma arkadaş zaten ben uğraşmayayım diye diye bunlar (artık kim oldukları meçhul) iiice böyle oldular...çok çok geçmiş olsun..
::ouestion::whip::::dalga::
Darp izleri geçtikten sonra mı gideceksin hastaneye? Eğer gerçekten özgür bir insan gibi hakkını aramak istiyorsan delillerin sağlam olmalı!
Gecmıs olsun dıcem, ancak sen daha orada kabullenmıssın herseyı. ama yınede gecmıs olsun.
Yav adam kımlık goestermıyo sız neden hala kendınıze muammele yaptırıyosunuz? kaldıkı unıformalı olsa ne ne yazar. tamam memur bızım ıcın bızım memurumuz ancak bune yav nasıl ıs nasıl vurur kask ı almalar yerlere fırlatmalar falan.
Sen bence hıc bıryere gıtme senı yıne sındırırler barı daha fazla yıpranma. tekrar gecmıs olsun.
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
bugun savcıya giderek darp ve kaslen mala zarar kişilik halarına saldırı sıfatıyla mahkemeye ver miş bulunmaktayım artık mahkeme günü nezaman olur bilmem
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
böyle bişey yapan gerçekten polis ise emniyet teşkilatına dilekçe yazalım ipini çözmeyin şunun diye insan içinde ne işivar
plakasını buldum adını soy adını çalıştıgı yeri ve az önce evime geldi özür diledi ve hata bende suç bende dedi o anki sinirimden oldu dedi mahkemede hesaplaşırız dedim tekrardan özür dilerim dedi ve gitti
Valla kardesım helal osun dun yazdıklarımdan oturu utandırdın benı dunku anlatımlarından hıc umıdım yoktu bıseyler yapabılecegınden tebrıkler. madem bunları yaptı sakın sende gevseklık edıp bu ısın pesını bırakma. sor hesabını. madem o kadar adamdıda nıye ozre gelmıs terbıyesız karektersız.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Bu vatandas memur du dımı arkadasım?
evet trafikte görev yapıyor ben muhatap olmadı nası oldusa evimi bulmus geldi
Bu olayın gidişhatını merak etmeye başladım iyice...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
tam sana kızıp 2 satır yazacaktım ki, doğru olanı yapmışsın.
hakkını aramasaydın ömün boyunca kendinle hesaplaşacaktın.
bir gelişme olursa yaz, gerekirse toplu mail atarız...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)