Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112

sivil polisi solladım diye önümü kesip darbelediler

REKLAM ALANI
    methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    Arkadaşlar çoktan beri girmiyorum foruma kusura bakmayın .. Motosikletimi sattım İlerde yeni bişiler yapıcaz artık konuyu 2010 açmıştım .. hakim duruşmalara katılmak istermısın diye sordu bende katılmayaçagımı belirrtim çünki sınavlara hazırlanıyordum beni baya bi oyaladı .polisin verdiği ifade baya bi yalan atmış ama hakim sıkıştırmış en sonunda söyletmiş sorunlarım falan vardı demiş silahına el koyulmuş sonrasında ise hastane polisi yapmışlar . yaptılar burda görüyorum devlet hastanesinde kendisini tek yakalasa bi kaşık suda boğaçak beni :D neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın ..
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    iyi olmuş iyi. Diğer polisler örnek alsın. Öyle beni solladın diye hayt, huyt, hurraa, pat küt yok. Olsa bile yanlış. Hakkınızı aramanız, ve verilen ceza güzel.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    :D geçmiş olsun

10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS
    hemşo çok eski konu ama hortalmış g.olsn
    Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    sonuçu merak eden arkadaşlar vardı bende kısa bi bilğilendirme yapayım dedim...
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı methal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar çoktan beri girmiyorum foruma kusura bakmayın .. Motosikletimi sattım İlerde yeni bişiler yapıcaz artık konuyu 2010 açmıştım .. hakim duruşmalara katılmak istermısın diye sordu bende katılmayaçagımı belirrtim çünki sınavlara hazırlanıyordum beni baya bi oyaladı .polisin verdiği ifade baya bi yalan atmış ama hakim sıkıştırmış en sonunda söyletmiş sorunlarım falan vardı demiş silahına el koyulmuş sonrasında ise hastane polisi yapmışlar . yaptılar burda görüyorum devlet hastanesinde kendisini tek yakalasa bi kaşık suda boğaçak beni :D neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın ..
    Vav 12 sayfanın tümünü okudum Gereken cezayı almamış bile bence
    Eyer içine sinmediyse seni kaç kişi dövdülerse git sende onu sivil olarak döv demekden başka bi çare kalmıyor
    Ama yok sen Polis memurunu sivilken dövsen bile niye dövdün diye 8 yıl hapis isteminde bulunurlar
    ama onlar yapınca böle geçiştiriliyor
    Yazık benim güzel ülkeme yazık insanlarımıza
    Çalıştığım yerin patronuna 2010 da mersinde polis ters şeritten gelip bizim patrona çarpıyor ve sonra diyor ki lan uzatma bas git yoluna ben güneykent karakolunda amirim
    Biraz hakeret felan bizim patrona saldırıyor kameralar bile şahit ama patron sadece ittirdi diye vurmasın diye hemen gidip darp rapaoru almışlar beyfendiler bide 3 kişilker :S hapise atıldı 41 gün mahkeme kararı bekledi sonra beraat kameralar saolsun ama sadece kınama geldi polislere
    Sado

nedenamaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hobaleyy
    beklediğim sonuç işte
    beter olsun
    Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
    http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun, gözün aydın.

MuratZF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 UAG
    Beter olsun,çok iyi olmuş,bunlar hadlerini aşmaya başladılar zaten devletin verdiği silahla artistlik yapıyorlar.
    4 Teker Bedeni , 2 Teker Ruhu...

kocaolgun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beter olsunlar beter egıtımsız cahıl ınsanlar ıyı olmus az bıle az

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    bende hepsini okudum.iyi bir tecrübe edindim.demekki pes etmeyeceksin.yapılmış bir haksızlık varsa haksız cezasını bulana dek devam. Azda olsa cezasını bulmasına sevindim.

barex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese örnek olsun. Hakkını aramanın karşılığını almışsın. Şikayetçi olmasaydın belkide eşkiyalık yapmaya devam edecekti. Ama şimdi geri hizmette bol bol yaptığı hatanın pişmanlığını duyuyordur. Gönül ister ki vatandaş polisine saygı duysun, poliste vatandaşına. Gidişat iyi yönde. Vatandaş bilinçli olursa bu ülkedeki bütün kurumlar düzelir. Kutluyorum seni kardeşim.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Sonu iyi olmuş, aslında az bile ama hukuksuz bir ülkede bu bile iyidir.
    ANGARAJ

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Aslında sadece hız ve gösteri denemelerinde değil motosikletlerimiz de sürekli yola cıktığımız da bir kamera olması kayıt altına alması bizim için çok fayda sağlayacak bir araç gibi geliyor.
    Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....

12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)