Uyuşturucu bağımlısı yada Seri katil muamelesi görmekten bıktım..Nerde polis görsem Hap var mı cigara var mı ? Hey allahım..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kardes sabah ilk iş 155 i ara şikayetini yap emniyet genel müdürlüğünede mail at hiçbikoşulda sana vurmaya hakkı yok olay yeni olduysa hastanenin acil ine git darp cebir raporu al süründürürsün onları ben jandarmayım iyi bilirim prosedürlerini :D şikayetten cok korkarlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:36 ----------
yuhh 2010 ::S hortttttttt
sonuna kadar okudum.açıkçası merak ettim sonuç nedir?
arkadaşım ayrıca seni tebrik ederim başını eğmediğin için.inan ona vurmaktan beterini yaptın.
[B]K[/B]aza[B]A[/B]nında[B]S[/B]eni[B]K[/B]orur
ellerine sağlık, elin dert görmesin,az bile yapmışın,şişeyi soksaydın gözüne gözüne daha iyi olurdu bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:07 ----------
sakın ha geri basma AİHM Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar yolu var,maddi-manevi ne kopartırsan kâr,polistir ne yapsa yeridir,artık eskisi gibi aklı başında tipleri değil boyuna-kilosuna bakıp da polis yaparlarsa 10 yıl polis oldu diye erkek adamın gittiği askere bile almazlarsa,kıçına bir karış demir parçası koyup yollarda kral geçinirse,hepsini tenzih ederim,sözüm bu kardeşin başına gelenler gibi yapan polislere,hakkınızı arayın kardeşim sonuna kadar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:14 ----------
yeni de olsam yaparız,bir imza da benden,helal olsun mersin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:16 ----------
merak etme kolay kolay sürmezler,amanda ne kadar kötü vah vaaaaah,bozulursa bozulsun ağzını burnunu dağıtmış kaskın canına okumuş,psikolojini bozmuş,arkadaşına dalmış,bir şey yapmazlar uyarı verir geçerler,amirlerle arası iyiyse gülüp geçerler,dikkatli ol bir daha yapma derler,tabi derlerse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:20 ----------
kesinlikle haklısın, savaş abininde bu konularda çok iyi bilgisi var anladığım kadarıyla bilgileri onunla da paylaş, menfaatine olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:23 ----------
terörist olmak kötü mü!!!! öldürürsün 30-33 bin kişi, gidersin paşalar gibi imralıda yatarsın,devlet sana bakar yemeğini verir,suyunu verir,ilk yurtdışından geldiğin gün pörtlek gözlerle korkuyla sağa sola bakarsın sonra alışır avukatlarla dışarıya ultimatomlar verirsin,T.C. hükümetine, devlete ne yapması gerektiğini söylersin,canın sıkılırsa çağırırsın AB den mahkum olduğun odanın küçüklüğünden bahsedersin, tv istersin, radyo istersen internet istersin,koğuşta hayvan beslersin, saksıların olur çiçek büyütürsün, haaaa büyük bir terörist başı değilsen aftan faydalanır, kamyonun üstünde zafer işaretleri yaparak davullar zurnalar eşliğinde benim ülkemin insanımın kanına giren birisi olarak sevine sevine gelir af edilirsin,polisi taşlarsın,askere mayın döşersin,yürüyüş yaparsın,pankart açarsın neyse kan tepeme çıkıp daha fazla saçmalamadan susuyorum,yarası olan varsada gocunursa da çok da tınnn... forumda yeniyim inşallah yanlış birşeyler söylememişimdir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:42 ----------
Bu mesaj özel bir mesaj da olabilir,metehan abiyi veya görevli tanıdığını zor durumda bırakmasak bence daha iyi olur,birde açılmış bir dava var mesajları baştan itibaren okuyarak geliyorum,üzerinde fazla konuşmayalım da ters de tepmesin,adminden ricam telefon numarası ve tanıdığının ismi ve görevi olan mesajı silmesidir,beni bu foruma kaydettiren sebep herkesin hoş sohbet olması ve birbirlerine yardımcı olmaları... Metehan abinin mesajını silelim lütfen,saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:57 ----------
metehan abi hoşgeldin,foruma özellikle senin yazılarını okuyarak kaydoldum bilesin özelden nasıl mesaj atılır selam verilir bilmiyorum ama benim iletişim bilgilerim var,bir merhaba dersen sevinirim, saygılar
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
4 martta mahkemem var sonucu bıldireçeğim arkadaşlar ayrıca balıkesir emniyet müdürlüğünden soruşturma başlamıştır
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/13/9699.jpg
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/13/9649.jpg
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/13/9668.jpg
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
geçmiş olsun
methal iddianameyi bi görseydikk, ya da sen adını soyadını özelden at bana ben bakarım yarın..
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
Geçmiş olsun.İnşallah şahidin vardır.Yoksa davandan pek bişey elde edemiyebilirsin.Ben 20-30 tane sabıkası olan bir serseriyi savcılığa beni tehdit ettiği için şikayet ettiğimde elime gelen mahkeme kararında "şahidiniz olmadığı için dava düşmüştür" cevabını almıştım.Mahkemeye bir şahit çıkarmayı ihmal etmeyin.
Bazı arkadaşlar polise bir kafa da sen çaksaydın demişler.Ama o kadar kolay değil işte.Benim bi akrabam kafa da çakmış , gözünü de morartmış polisin.2-3 polis zapt edemeyince yardım çağırmışlar.Takviye polis minibüsünden 10 tane daha polis inince anca zapt edebilmişler.Sonuçta polisi darp etmekten mahkemeye çıkan kendisi olmuş.
methal sonucu 4 gözle bekliyoruz. umarım mahkeme adil olanı yapar...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
benim memleketimde elin polisi suçsuz yere beni dövecek işe bak ya.. Valla 10 tane yumruk yesemde korumalı eldivenle 1 tane kapatsam yeter :D Kaskıda tak öyle dövüş. bunlar bir yana sen doğru olanı yapmışsın
yok yok sen en doğru olanı yapmışsın inş gereken cezayı alır beklliyoruz merakla
hem o şerefsiz polislere kızıyorum hem onları polis yapanlara kızıyorum hem de senin gibi hakkını aramaktan korkanlara kızıyorum. Tek yapman gereken şimdi bile olsa acil e gidip, "darp edildim" demen. Sonra sen istemesen bile raporlar en ince ayrıntısına kadar tutulur, hastane polisi aracılığı ile tahkikat başlatılır. Yarın da ilk işin savcılığa gitmek.
Ondan sonra o adiler kimseye zarar veremezler.
Ha şimdi ne olacak:
Sen sadece burda yazılanlara cevap vereceksin, sözde içini dökerek kendini rahatlatacaksın. Onlar da dışarda başka bir arkadaşımızı kıstırıp darp edecekler.
Ya git şikayetçi ol, devamını mutlulukla anlat,
yada buraya yazmayı bırak moralimizi bozma.
112ciyiz
Bu ülkede herkesin gücü mazluma yeter...
Içerisinde Koruyacak Bir Beynin Yoksa , Kaskında Bir Anlamı Yok Tabiki ... Allah Muhafaza ...
bende ilk sayfayı okuyup verdim veriştirdimsavcılığa şikayet edildimi?
112ciyiz
edildi 4 mart mahkemem var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:47 ----------
gerekılen yerlere baş vuruldu olay tarıhı 2010 11.ay savcılık + emniyet genel müdürlüğü takipte yazılanları okursanız cvp bula bşilirsiniz iyi günler
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)