Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

sivil polisi solladım diye önümü kesip darbelediler

REKLAM ALANI
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ganga bişey yapmadık sadece İl Emniyet Müdür Yardımcısına durumu arzettik...
    Metehan seni tekrar görmek ne güzel, hoş geldin
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Uyuşturucu bağımlısı yada Seri katil muamelesi görmekten bıktım..Nerde polis görsem Hap var mı cigara var mı ? Hey allahım..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi ne zamandır yoktun ortalıklarda hoş geldin sefalar getirdin..
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan seni tekrar görmek ne güzel, hoş geldin
    hoşgördük ...

boşaltıyoruz burayı...alın bunları alın bunları...(ARka Sokaklardan replikler)
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eeeee gelişme varmı huuuu

horrrrrrrrtttttttt

kardes sabah ilk iş 155 i ara şikayetini yap emniyet genel müdürlüğünede mail at hiçbikoşulda sana vurmaya hakkı yok olay yeni olduysa hastanenin acil ine git darp cebir raporu al süründürürsün onları ben jandarmayım iyi bilirim prosedürlerini :D şikayetten cok korkarlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:36 ----------

yuhh 2010 ::S hortttttttt

Motosikleti
    salcano cub
    sonuna kadar okudum.açıkçası merak ettim sonuç nedir?
    arkadaşım ayrıca seni tebrik ederim başını eğmediğin için.inan ona vurmaktan beterini yaptın.
    [B]K[/B]aza[B]A[/B]nında[B]S[/B]eni[B]K[/B]orur

Motosikleti
    黑穆拉特 chinese cub
    Alıntı aksoyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arakdaşım demin eve gelirken aynı olay banada oldu ama benim ki şöle oldu sol şeritten kaptırmış gidiyorum arkama bi ticari taksi geldi durmadan selktor yapıyor bende önümdeki tırı geçiyim veririm düşüncesindeyim baya bi yaklaştı altımdaki motorda 125 cc hızlıda gidemiyom dedim heralde hasta var arabada hemen tırı geçer geçmez yanastım sağa geçerken özürdileyecektimki adamlar hareket yapıyo ellerinde şişebira çok sinirlendim o hallerine peşlerinden ayrılmadım ilerde ışığın olduğunu biliyordum sonra ışıkda hemen indim motordan koştum adamın kapısına açtım
    elindeki biraya vurdum dedi ne artislik yapıyon o bana arabanın içinden bağıran hareketler yapan adam bi anda süt dökmüş kedi kesildi fean korktu adam beklemiyodu galiba sonra taksinin sahibi genç kusura bakma görüyon dedi alkollü diye belirtti valla arkadaşlar okadar sinirlendim ki bi kaç tane bende o artise salladım sonra kapattım kapısını uzaklaştım... arkadaşım sana da geçmiş olsun
    ellerine sağlık, elin dert görmesin,az bile yapmışın,şişeyi soksaydın gözüne gözüne daha iyi olurdu bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:07 ----------

Alıntı methal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plakasını buldum adını soy adını çalıştıgı yeri ve az önce evime geldi özür diledi ve hata bende suç bende dedi o anki sinirimden oldu dedi mahkemede hesaplaşırız dedim tekrardan özür dilerim dedi ve gitti
    sakın ha geri basma AİHM Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar yolu var,maddi-manevi ne kopartırsan kâr,polistir ne yapsa yeridir,artık eskisi gibi aklı başında tipleri değil boyuna-kilosuna bakıp da polis yaparlarsa 10 yıl polis oldu diye erkek adamın gittiği askere bile almazlarsa,kıçına bir karış demir parçası koyup yollarda kral geçinirse,hepsini tenzih ederim,sözüm bu kardeşin başına gelenler gibi yapan polislere,hakkınızı arayın kardeşim sonuna kadar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:14 ----------

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam sana kızıp 2 satır yazacaktım ki, doğru olanı yapmışsın.
    hakkını aramasaydın ömün boyunca kendinle hesaplaşacaktın.

bir gelişme olursa yaz, gerekirse toplu mail atarız...
    yeni de olsam yaparız,bir imza da benden,helal olsun mersin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:16 ----------

Alıntı methal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bidakine polis olursa artık yada burada kesin tayin verirler siçil zaten bozulacak
    merak etme kolay kolay sürmezler,amanda ne kadar kötü vah vaaaaah,bozulursa bozulsun ağzını burnunu dağıtmış kaskın canına okumuş,psikolojini bozmuş,arkadaşına dalmış,bir şey yapmazlar uyarı verir geçerler,amirlerle arası iyiyse gülüp geçerler,dikkatli ol bir daha yapma derler,tabi derlerse

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:20 ----------

Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hevesini kırmak gibi bir niyetim yok, hatta taktir ediyorum yaptığın şeyi ama sen bir süre motosikletle etrafta görünme.

adam evine kadar gelmiş adresini, motorunu ve adını biliyor. yolda zaten eşkiyalık yapmayı göze almışsa ceza almayıda göze almış demektir. seni de sindirip şikayetini geri çekmeye zorlamak için peşini bırakmayabilir, kendisi olmasa bile arkadaşları yapabilir. bence bir süre tek dolaşma etrafta, kalabalık yerlerde dolaş, sıkıştırırlarsa sinirlerine hakim ol, karşılık verme küfür fln etme, adamların eline koz geçmesin.

işin çok zor, cesaretin için seni yürekten tebrik ederim. umarım gereken cezayı alırlar.

bu arada savcılığa tekrar gidip adamın adresini öğrendiğini ve evine geldiğini anlat, bakalım bir şey yapacaklar mı..
    kesinlikle haklısın, savaş abininde bu konularda çok iyi bilgisi var anladığım kadarıyla bilgileri onunla da paylaş, menfaatine olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:23 ----------

Alıntı xburakx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun arkadaşım
    o polis yada arkadaşları yanına geldimi çaktırmadan ses kaydı yap bugün en dandik telefonda bile ses kayıt var
    bunların işi belli olmaz
    sonra lazım falan olur
    motorla terörist muamelelesi görcez heralde
    terörist olmak kötü mü!!!! öldürürsün 30-33 bin kişi, gidersin paşalar gibi imralıda yatarsın,devlet sana bakar yemeğini verir,suyunu verir,ilk yurtdışından geldiğin gün pörtlek gözlerle korkuyla sağa sola bakarsın sonra alışır avukatlarla dışarıya ultimatomlar verirsin,T.C. hükümetine, devlete ne yapması gerektiğini söylersin,canın sıkılırsa çağırırsın AB den mahkum olduğun odanın küçüklüğünden bahsedersin, tv istersin, radyo istersen internet istersin,koğuşta hayvan beslersin, saksıların olur çiçek büyütürsün, haaaa büyük bir terörist başı değilsen aftan faydalanır, kamyonun üstünde zafer işaretleri yaparak davullar zurnalar eşliğinde benim ülkemin insanımın kanına giren birisi olarak sevine sevine gelir af edilirsin,polisi taşlarsın,askere mayın döşersin,yürüyüş yaparsın,pankart açarsın neyse kan tepeme çıkıp daha fazla saçmalamadan susuyorum,yarası olan varsada gocunursa da çok da tınnn... forumda yeniyim inşallah yanlış birşeyler söylememişimdir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:42 ----------

Alıntı BİROL 78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun arkadaşım,insanın başına bazen böyle durumlar gelebiliyor,hakkını sonuna kadar aramanı tavsiye ederim.
    Birde metehan abimin sana yazdıklarını okumanı rica ederim.
    Bu mesaj özel bir mesaj da olabilir,metehan abiyi veya görevli tanıdığını zor durumda bırakmasak bence daha iyi olur,birde açılmış bir dava var mesajları baştan itibaren okuyarak geliyorum,üzerinde fazla konuşmayalım da ters de tepmesin,adminden ricam telefon numarası ve tanıdığının ismi ve görevi olan mesajı silmesidir,beni bu foruma kaydettiren sebep herkesin hoş sohbet olması ve birbirlerine yardımcı olmaları... Metehan abinin mesajını silelim lütfen,saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:57 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlgili memur hakkında adli takibin yanısıra iç soruşturma başlamıştır...
    metehan abi hoşgeldin,foruma özellikle senin yazılarını okuyarak kaydoldum bilesin özelden nasıl mesaj atılır selam verilir bilmiyorum ama benim iletişim bilgilerim var,bir merhaba dersen sevinirim, saygılar
    'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    4 martta mahkemem var sonucu bıldireçeğim arkadaşlar ayrıca balıkesir emniyet müdürlüğünden soruşturma başlamıştır

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/13/9699.jpg

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/13/9649.jpg

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/13/9668.jpg
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

Motosikleti
    Mondial RF 150
    geçmiş olsun

Motosikleti
    KUBA CG 100 (2010 model 2000 km'de)
    methal iddianameyi bi görseydikk, ya da sen adını soyadını özelden at bana ben bakarım yarın..
    Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
    Lâ Edrî

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    Geçmiş olsun.İnşallah şahidin vardır.Yoksa davandan pek bişey elde edemiyebilirsin.Ben 20-30 tane sabıkası olan bir serseriyi savcılığa beni tehdit ettiği için şikayet ettiğimde elime gelen mahkeme kararında "şahidiniz olmadığı için dava düşmüştür" cevabını almıştım.Mahkemeye bir şahit çıkarmayı ihmal etmeyin.

Bazı arkadaşlar polise bir kafa da sen çaksaydın demişler.Ama o kadar kolay değil işte.Benim bi akrabam kafa da çakmış , gözünü de morartmış polisin.2-3 polis zapt edemeyince yardım çağırmışlar.Takviye polis minibüsünden 10 tane daha polis inince anca zapt edebilmişler.Sonuçta polisi darp etmekten mahkemeye çıkan kendisi olmuş.

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    methal sonucu 4 gözle bekliyoruz. umarım mahkeme adil olanı yapar...
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    methal sonucu 4 gözle bekliyoruz. umarım mahkeme adil olanı yapar...

inş cezasını alır

Motosikleti
    Modenas kriss 111
    benim memleketimde elin polisi suçsuz yere beni dövecek işe bak ya.. Valla 10 tane yumruk yesemde korumalı eldivenle 1 tane kapatsam yeter :D Kaskıda tak öyle dövüş. bunlar bir yana sen doğru olanı yapmışsın

Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı avcisemih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim memleketimde elin polisi suçsuz yere beni dövecek işe bak ya.. Valla 10 tane yumruk yesemde korumalı eldivenle 1 tane kapatsam yeter :D Kaskıda tak öyle dövüş. bunlar bir yana sen doğru olanı yapmışsın
    girişsek suçlu biz olcaz onun ıcın gerek yok geleçek ekip polis arkadaşları sonucta ondan yana olacaklar

Motosikleti
    Modenas kriss 111
    yok yok sen en doğru olanı yapmışsın inş gereken cezayı alır beklliyoruz merakla

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hem o şerefsiz polislere kızıyorum hem onları polis yapanlara kızıyorum hem de senin gibi hakkını aramaktan korkanlara kızıyorum. Tek yapman gereken şimdi bile olsa acil e gidip, "darp edildim" demen. Sonra sen istemesen bile raporlar en ince ayrıntısına kadar tutulur, hastane polisi aracılığı ile tahkikat başlatılır. Yarın da ilk işin savcılığa gitmek.
    Ondan sonra o adiler kimseye zarar veremezler.
    Ha şimdi ne olacak:
    Sen sadece burda yazılanlara cevap vereceksin, sözde içini dökerek kendini rahatlatacaksın. Onlar da dışarda başka bir arkadaşımızı kıstırıp darp edecekler.
    Ya git şikayetçi ol, devamını mutlulukla anlat,
    yada buraya yazmayı bırak moralimizi bozma.
    112ciyiz

Wolker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caracal 200
    Bu ülkede herkesin gücü mazluma yeter...
    Içerisinde Koruyacak Bir Beynin Yoksa , Kaskında Bir Anlamı Yok Tabiki ... Allah Muhafaza ...

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende ilk sayfayı okuyup verdim veriştirdimsavcılığa şikayet edildimi?
    112ciyiz

Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende ilk sayfayı okuyup verdim veriştirdimsavcılığa şikayet edildimi?
    edildi 4 mart mahkemem var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:47 ----------

Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hem o şerefsiz polislere kızıyorum hem onları polis yapanlara kızıyorum hem de senin gibi hakkını aramaktan korkanlara kızıyorum. Tek yapman gereken şimdi bile olsa acil e gidip, "darp edildim" demen. Sonra sen istemesen bile raporlar en ince ayrıntısına kadar tutulur, hastane polisi aracılığı ile tahkikat başlatılır. Yarın da ilk işin savcılığa gitmek.
    Ondan sonra o adiler kimseye zarar veremezler.
    Ha şimdi ne olacak:
    Sen sadece burda yazılanlara cevap vereceksin, sözde içini dökerek kendini rahatlatacaksın. Onlar da dışarda başka bir arkadaşımızı kıstırıp darp edecekler.
    Ya git şikayetçi ol, devamını mutlulukla anlat,
    yada buraya yazmayı bırak moralimizi bozma.
    gerekılen yerlere baş vuruldu olay tarıhı 2010 11.ay savcılık + emniyet genel müdürlüğü takipte yazılanları okursanız cvp bula bşilirsiniz iyi günler

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)