ramzey 125 T 10-D ikinci el piyasası?
Reklamlar
-
arkadasım ben bugün a2 ehliyet sınavına girdimde bu soruda takıldım cevap ne biliyomusun ben karbondioksit işaretledim acaba doğrumu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------
evet arkadasım aynen öyle
Reklamlar
-
Serdümen adlı üyeden alıntı
arkadasım ben bugün a2 ehliyet sınavına girdimde bu soruda takıldım cevap ne biliyomusun ben karbondioksit işaretledim acaba doğrumu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------
evet arkadasım aynen öyle
bende girdim sınava ama A 2 için değil B için girdim bana öyle bi soru gelmedi...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
hattat_hasan adlı üyeden alıntı
bende girdim sınava ama A 2 için değil B için girdim
bana öyle bi soru gelmedi...
Bende B için girdim..
-
walla çıktı bu soru kitapçığımda v di soruyu cevapla
-
ProkaryoT adlı üyeden alıntı
Bende B için girdim..
ooo bak biraz konuşursak akraba çıkacaz hadi hayırlısı bakalım
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
ben de b sınıfı vardı 2006 da aldım da a2 için bugün girdim mevlana anadolu lisesinde b.paşada oturuyorum yakındı sorunun cevabını alamadım
-
hattat_hasan adlı üyeden alıntı
ooo bak biraz konuşursak akraba çıkacaz hadi hayırlısı bakalım
Motoru geçmiştim,trafikle ilk yardımdan girdim.
-
Serdümen adlı üyeden alıntı
walla çıktı bu soru kitapçığımda v di soruyu cevapla
çıkmıştır tabi bizimkiler farklıydı Y tipi kitapcık neyse arkadaşlar konuyu başlık dışında meşgul etmeyelim daha fazla...
-
karbondioksit doğru cevap
ayrıca sahibinden de 125 t 10-d model bölümü yok
-
mkd danke schön 100 puan almışım yani
-
-
Karbondıoksıt mıydı neydı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------
Sizede hayırlı geceler. bu arada keyıflı surusler.
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
-
hondam adlı üyeden alıntı
Karbondıoksıt mıydı neydı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------
Sizede hayırlı geceler. bu arada keyıflı surusler.
eyvallah kardeşim.
-
13 Temmuz 2012, 12:16
arkadaşlar öncelikle s.a ramzey 125 T-10D var elimde acaba ne gibi modifiye yapabilirim.yardım edermisniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
arkadaşlar öncelikle s.a ramzey 125 T-10D var elimde acaba ne gibi modifiye yapabilirim.yardım edermisniz? bugün sanayiye götüreceğim ondan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)