Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorsiklet çalışmıyor ne olmuş olabilir.

REKLAM ALANI
    TutkuluAcemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar benzin yoktu çalıştıramadım. Sonra gittim bidonla aldım geldim ve benzini doldurdum. Çalıştıramıyorum. Marş basıyor ama motor çalışmıyor. Bekledim 1 saat falan yine denedim olmadı. Motor Yamaha 125xt Neden böyle oldu anlamadım. Yardım bölümüne açıcaktım konuyu ama bulamadım(ilk yardım bölümü vardı.) Yardımlarınızı beklerim. Teşekkürler
    Türkçe giderse, Türkiye gider!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    karbürtörüne pislik gitmiş olabilir. açabilirsen bir bak temizle Bujini kontrol et karbürtöre benzin geldinden emin ol şimdilik aklıma gelenler bunlar
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Büyük ihtimal benzin karbüratöre gitmiyor yada karbüratör tıkalı olabilir.Ayrıca benzin musluğu kapalı olmasın?Bujide yağlanma olabilir,ateşleme yapmayabilir.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Karbüratörde sorun olabilir.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Depodaki benzin bitene kadar beklememek lazım. Bu durumda depo dibinde birikmiş tortu kir vs tıkanmaya neden olabiliyor. Karbüratör temizliği sorunu halletmezse başka ihtimalleri değerlendirmek lazım.

pasa216 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 100 2012 Kırmızı :)
    depodan karbüratöre benzn geçişini sağlayan boruyu sök(depodaki tarafını sök ve sökmeden -önce benzin musluğunu kapa.) sonra musluğu aç (motor mümkünse soğukken dene bunu) benzin akıyorsa depoda sorun yoktur.Sonra karbüratörde sorun olabilir.Kesinlikle sen TEMİZLEME.Bilen birine götür ve temizlettir.Yine olmazsa ateşlemesine baktır,bujisinde yağlanma olabilir.
    Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir.

TutkuluAcemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hepinize teşekkürler. Yarın büyük ihtimal halledecez.
    Türkçe giderse, Türkiye gider!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)