Asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık
Reklamlar
-
Hocam;
Hem seyehat hemde hız istiyorsanız üzerine birazcık da ben karizma eklesem ve aşağıda ki linklere bakmanı rica etsem nasıl olur. Tamam çok hızlı değildir bi hayabusa kadar ama altta kalırda yanı yoktur bence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-1200-gt/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28417450/detay
Reklamlar
-
-
Hyosung GT 250 Cometlere bakmanızı öneririm. Son hızı ninjadan 30 40 km azdır fakat rahat yolculuk yaparsınız
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
Size Yamaha YBR 250 öneririm,tabii cc size yeterli geliyorsa.Ülkemizdekiler Brezilya üretimi,Şili Brezilya'ya komşu ülke... sayılır.
Ben çok memnun kaldım,hem uzak yol ,hem şehiriçi rahatlıkla ve eşinizle birlikte seyahat edebilirsiniz.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
sapo adlı üyeden alıntı
arkadaslar yahu kusura bakmayin bir yardim isteyim dedim konu politikalasti yerin yedi kat dibine gitti,ahret sorulari basgosterdi.bir yardim edin de bende karar alma konusundaki bu ikilemden kurtulayim.
htmettin arkadasim sanada bir cevap vereyim.benim esim burali turkiyede evlendik buraya gelmeden once burayi bana cok ovmustu.bizde heralde duzgun biryerdir dedik geldik buraya.
isin ozu bir insan magarada yasasa benim magaram cok guzel der herkesin kendi yurdu kendine cok guzel gelir.yani bizim ozendigimiz kadar degiller...
insanlar seni kendisine yakın gördü konuşmak 2laflamak istiyorlar bundan sıkılıp daralacağına hoşnut olman gerekli bence. tavırların yanlış hocam.yılanı bile tatlı dille yani
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
bence nx falcon al en azından toton başın uyuşmadan acımadan uzun yola gidebilirsin ,400cc olmasıda bir avantaj 2 kişi bineceksen,enduro tarzı motorlar herzaman rahat olur,ninja ile 2 kişi yol ızdırap olur bel fıtığıda olursun ,kamburda kalabilirsin ayrıca 2kişi super sporta bindiğinde uzaktan motorun üzerinde çiftleşen at sineği gibi görünüyorlar,tabi zevk meselesi
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
sapo adlı üyeden alıntı
showdown kardesim
1--resimde gordugun fotograf 3 sene once turkiyede cekilmis bir foto
2--senin sabah kahvaltisina kalktigin saatte ben burda ayaklarimi yikayip dislerimi fircalayip yatmaya hazirlaniyorum
Ama yinede usenmeden okudugun icin tesekkur ederim, beni yazdigin cevabi anlamak icin ugrastirdigindan dolayi da kiniyorum seni..
kusuruma bakmayın...
-
Abi ben ikisinide kullanmadim ancak simdiye kadar sadece super sport kullandim.uzun yolda rahatsiz acikcasi ama benimde tarzin bu.bence sen icinden gelen sesi dinle.bu arada ne yapiyorsun daaaa oralarda?Bizim soja getiren arkadasimiz shili li dir.cok guzel bi yer oldugunu soyluyor.
RIDE or DIE
-
Motosiklet Eğitmeni
McWarnaly adlı üyeden alıntı
Bizim soja getiren arkadasimiz shili li dir.cok guzel bi yer oldugunu soyluyor.
Ne isler çeviriyosun sen?
Sojayla ne isin var?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
valla abi bende sana fz6 fazer diyorum hem bastınmı gider hem 2 kişi çok rahat uzun yol yaparsın.Ancak bütçeden yana sıkıntın yoksa hayallerimdeki motor vfr 800 ü öneririm.
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
-
arkadaslar herkese degerli yorum ve tavsiyelerinden dolayi cok tesekkur ederim
ayrica vermis oldugum cevaplardan dolayi da birilerinin uzmussek affola.hanimi zar zor razi
ettim nx 400 falcon alacagim ybr 250 de guzel motor ama maalesef burada yok..gonul neler istiyor ama bazen ise duygusal yonden yaklasmak gerekiyor
butcemize gore hareket ediyoruz kisacasi..ve son olarakta motor fiyatlari turkiyedeki fiyatlar ile kurusu kurusuna ayni.bizde orta gelirli bir calisan oldugumuza gore yorgana gore davranacaz.gonlumde herzaman transalp var ama boyumu asiyor maalesef..
cevirdigim islere gelince bir dializ merkezinde envanter ve satinalma sorumlusu olarak calisiyorum..yani burada orta gelirli bir kisiyim esim burali sili li..1,5 senedir burada yasiyorum 5 sene daha dururum ondan sonra baglasalar durmam cok seyden yakiniyoruz kendi ulkemizde.. ama memleketimizin bize verdigi nimetler buradan ve dunyanin cogu ulkesinden ozellikle avrupasindan kat be kat fazla.bu olayi suna benzetebiliriz askerlik yapanlar bilir toren yuruyusunu yaparken herkes cok nizami yurudugunu sanir ama ayni gruba soyle uzaktan bir baksa kimin kolu asagida kimin ayagi yanlis hemen gozune carpar .bizde bazen icindeyken farkedemedigimiz seyleri uzaktan bakinca daha iyi anliyoruz iste..
bu konuya cevap veren okuyan herkese en derin tesekkurlerimi sunarim
herkese kazasiz zevkli surusler...
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
-
Motosiklet Eğitmeni
sapo adlı üyeden alıntı
arkadaslar herkese degerli yorum ve tavsiyelerinden dolayi cok tesekkur ederim
ayrica vermis oldugum cevaplardan dolayi da birilerinin uzmussek affola.hanimi zar zor razi
ettim nx 400 falcon alacagim ybr 250 de guzel motor ama maalesef burada yok..gonul neler istiyor ama bazen ise duygusal yonden yaklasmak gerekiyor
butcemize gore hareket ediyoruz kisacasi..ve son olarakta motor fiyatlari turkiyedeki fiyatlar ile kurusu kurusuna ayni.bizde orta gelirli bir calisan oldugumuza gore yorgana gore davranacaz.gonlumde herzaman transalp var ama boyumu asiyor maalesef..
cevirdigim islere gelince bir dializ merkezinde envanter ve satinalma sorumlusu olarak calisiyorum..yani burada orta gelirli bir kisiyim esim burali sili li..1,5 senedir burada yasiyorum 5 sene daha dururum ondan sonra baglasalar durmam cok seyden yakiniyoruz kendi ulkemizde.. ama memleketimizin bize verdigi nimetler buradan ve dunyanin cogu ulkesinden ozellikle avrupasindan kat be kat fazla.bu olayi suna benzetebiliriz askerlik yapanlar bilir toren yuruyusunu yaparken herkes cok nizami yurudugunu sanir ama ayni gruba soyle uzaktan bir baksa kimin kolu asagida kimin ayagi yanlis hemen gozune carpar .bizde bazen icindeyken farkedemedigimiz seyleri uzaktan bakinca daha iyi anliyoruz iste..
bu konuya cevap veren okuyan herkese en derin tesekkurlerimi sunarim
herkese kazasiz zevkli surusler...
Sapo ne is çeviriyorsun diye sana sormadim ama üstüne alinmissin kusura bakma.
Disaridan bakinca ne gôrdügünle alakali yazdiklarina katiliyorum ama bir nokta var.
Bu senin nasil baktiginla ilgili bir durum.
Kisacasi çok yaniliyorsun.
Ulkemizin bize verdigi nimetler belki Sili'den fazla olabilir ama bunu bütün dünyaya yayarsan komik duruma düsersin.
Ben avrupada yasiyorum.
Hiç de seninle ayni fikirde degilim.
Birak nimeti, bu günkü durumda daha sana 100 sene ömür verecez deseler, yine de Türkiye'ye dönmem.
Senin sansin yaver gitmemis.
Yanlis ülke seçmissin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler