çokgüzel bir gezi olmuş
çokgüzel bir gezi olmuş
ah ah ah benim kordinatöz benim izini teyare yapmasa bende gidecektim bu yaz :( super gezmişsiniz resimlere doyamadım elinize sağlık.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
manyak olmuşş..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
bende bu yaz fethiye ölüdeniz mutğa ortaca dalaman , marmaris bodrum yaptım ama çok resim çekemedim sayılır güzel gezi olmuş hersene yapmanız dileğiyle.
çok güzel bi gezi olmuş.nicelerini yapmanız dileğiyle
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Güzel bir gezi ol muş...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Fotolar ve gezi çok güzel olmuş. Darısı başımıza.
Çok güzel bi gezi olmuş yüreğinize sağlık
Ören - Akyaka yolunu bilirim arabayla gitmiştik o yoldan süper bi manzara ve sanki cennetten bir köşe beni çok etkilemişti , virajlı ve güzel bi yol Tebrik ederim tekrar bizide gezdirdiğin için,,,
İnş. yazın bende bir uzun yol yaparım
Saygılarımla
Çok güzel gezi olmuş gençler.Bu sene benimde yapmak isteyipte yapamadığım gezi planlarım oldu.Böyle bir gezi düşlemiştim hep,ama nasip olmadı bu yaz.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
kelebekler vadisine tepeden bakış bikaç resim çekseysiniz yahu, her sene giderim ve kelebekler vadisine çıktığınız dağ yolundan saatlerce bakarım, bu sene ne kelebek nede şelale hiç bieşy yoktu
eski kullanıcı adım
ferrari_tayfur
bi fethiyeli olarak o kadar gelmişken , sakılent , yakapark gezseydiniz derim. 1 gün daha feda etseniz daha güzel olurdu
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Benimde yapmayı istediğim gezi C800 ümle tekerinize sağlık arkadaşlar
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Böyle yorumları duymak gerçekten cok mutluluk verici. Google Earth açıp yine rota çizmeye zorluyor insanı
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)