Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ehliyet Çıkartma İle İlgili

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, ben a2 ve b ehliyet kursuna yazıldım ilk olarak b için sınava haftaya 23 ekimde gireceğim sonraki sınav aralıkta, sizce sınavdan sonra evraklarım hazır olunca hemen b ehliyetimi çıkartayım mı yoksa ikisini birdenmi çıkartayım? bi yerde iki ehliyet için ayrı ayrı dosya açacaklarını falan okudum, ayrı alırsam fazladan vereceğim sadece a2 yi çıkartırken 40 lira fazladan kart yenileme olacakmış stajer sürücü falan olayları var kafamı karıştırıyor ayrıca bana en kısa sürede ehliyet lazım yol çekilmiyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ensar007x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dt 125r ybr 125/3
    http://www.motosiklet.net/forum/geli...-ehliyeti.html
    ama sadece A2 bu istanbul için gecerli istanbul dışındakı merkezlerde kurs hüçreti daha pahalı oluyor
    **dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    İki ehliyetini beraber çıkartırsan 62 TL kart parası, sağlık raporu, fotoğraf ve sabıka kaydı masraflarından kâra geçersin.

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İki ehliyetini beraber çıkartırsan 62 TL kart parası, sağlık raporu, fotoğraf ve sabıka kaydı masraflarından kâra geçersin.
    işte merak ettiğim buydu soruyu biraz dolaylı sordum ama teşekkür ederim cevap için

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    hocam nerden ehliyet çıkarıyorsunuz? ben genelde sağ arka cebimdeki cüzdandan çıkarıyorum. ve tek ehliyet çıkarıyorum. siz nerden "çıkartıyorsunuz"?

Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam nerden ehliyet çıkarıyorsunuz? ben genelde sağ arka cebimdeki cüzdandan çıkarıyorum. ve tek ehliyet çıkarıyorum. siz nerden "çıkartıyorsunuz"?
    bu ne şimdi? insan gibi bir soru sorduk alay etmek istiyorsanız birçok geyik başlığı mevcut forumda yardımcı olmucaksanız bari dalga geçmeyin insanlarla, ne yazmam gerekirdi peki "çıkartmak" yerine?

Motosikleti
    250 mct
    Laf olsun torba dolsun çok güzel espri yapmış arkadaş çok güldüm valla.

Motosikleti
    Honda CBX 250 04''
    Alıntı eTo1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Laf olsun torba dolsun çok güzel espri yapmış arkadaş çok güldüm valla.
    zeka sevıyesı dusuk olunca oyle oluyor işte guluyosun
    [B][COLOR="Red"]....................................................................[/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı crazyknight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne şimdi? insan gibi bir soru sorduk alay etmek istiyorsanız birçok geyik başlığı mevcut forumda yardımcı olmucaksanız bari dalga geçmeyin insanlarla, ne yazmam gerekirdi peki "çıkartmak" yerine?
    kasmayın bu kadar arkadaş yahu. soruyu sormuşsun, 2.mesajda da cevabını verilmiş. e napalım peki, kapatalım mı topici? arkasından espri yaptık işte, alay etmedik... beğenen olur, beğenmeyen olur. hoşuna giden olur, hafif ve gereksiz bulan olur. gülen olur, iğrenç bulan olur. hayatı bu kadar ciddiye almayın.

burdaki "çıkatmak" fiilinin iki farklı anlamı var. sen gerçek anlamından sormuşsun, ben mecazi anlamından tutmuşum, rahat olun biraz...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)