Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

HondaRED konu açmış lan koşun lan koşun!

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 rr Movistar ;) & Hyosung 250 GTr
    Bundan sonra olay bumudur gençler? Budur!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    ne alaka ?
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

volkanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Fiesta 1.5 2013
    sizin bu seviyesizliğniz açıkcası bu forumun bir üyesi olarak beni çok rahatsız etti
    herkes sizin gibi düşünmüyor bunu biliniz
    umarım yönetici arkadaşlar gereken yaptırımı uygular
    motosiklet.net üyesiyim..

Om3R FiLiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daha yok...
    Bugun hit konu bu olacak sanırım...
    Motorsiklet'in zararı SİGARADAN azdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı volkanix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin bu seviyesizliğniz açıkcası bu forumun bir üyesi olarak beni çok rahatsız etti
    herkes sizin gibi düşünmüyor bunu biliniz
    umarım yönetici arkadaşlar gereken yaptırımı uygular
    Gereken yaptırım Anayasa Mahkemesinemi çıktık En fazla banlar. Banlamazsada ben onu banlarım

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Burası Bir Paylaşım Plartformu Her Konuda İnsanlar Burda Düşüncelerini Yaza Bilir Paylaşa Bilir Bunu Kimse Kısıtlayamaz Doğru Veya Yanlış Yani Buraya Herkez Senin Dediğin Gibi " Konuş Lan Konuş " İçin Yazma Hakkına Sahip Burası Bir Paylaşım Merkezi
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Alıntı hondaRED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gereken yaptırım Anayasa Mahkemesinemi çıktık En fazla banlar. Banlamazsada ben onu banlarım
    seviyenizi belli ettiniz tebrikler, dikkat ban gelebilir
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı AzRaİL42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burası Bir Paylaşım Plartformu Her Konuda İnsanlar Burda Düşüncelerini Yaza Bilir Paylaşa Bilir Bunu Kimse Kısıtlayamaz Doğru Veya Yanlış Yani Buraya Herkez Senin Dediğin Gibi " Konuş Lan Konuş " İçin Yazma Hakkına Sahip Burası Bir Paylaşım Merkezi
    ee yanii Burda ağzından bir kere "lan" çıkmamış yada küfür etmemiş bir kişi var mı? Yoook. Dünyada yok arkadaş. Herkes etmiştir etmeyede devam eder. Ama buraya yazıncamı problem oluyor 230 milyon üyeli facebookta herkes istediği gibi kfür edebiliyorda burdamı yasak Nerde yaşıyoruz yahu. Herkes istediğini diyebilir. Tabi ortaya etmek kaydıyla şahsa bir saldırı olduğu taktirde olay burayı aşar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 ----------

Alıntı Alper41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seviyenizi belli ettiniz tebrikler, dikkat ban gelebilir
    Gelsin,gelsin. Hoşgelmiş ama sebebini burada söylemek şartıyla

Yok artık Lebron James yahu Konuyu Toplam 22 Üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 15 Misafir)
    hondaRED, kawa500, ferhatdm, m.şanveren, AzRaİL42, sahmaran, Tundzhay

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Alıntı hondaRED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ee yanii Burda ağzından bir kere "lan" çıkmamış yada küfür etmemiş bir kişi var mı? Yoook. Dünyada yok arkadaş. Herkes etmiştir etmeyede devam eder. Ama buraya yazıncamı problem oluyor 230 milyon üyeli facebookta herkes istediği gibi kfür edebiliyorda burdamı yasak Nerde yaşıyoruz yahu. Herkes istediğini diyebilir. Tabi ortaya etmek kaydıyla şahsa bir saldırı olduğu taktirde olay burayı aşar
    Burda Herkez Bir Birinin Anasına,Bacısına,Kendi Şahsına Küfür Etse Buraya Üye Gelir Mi Yani Sen Bunu Bilerek Burda Kalırmısın Hoşuna Gider Mi ?

Yada Sen Dolmuşa Bindiğinde Ana Avrat Bağıra Çağıra Küfür Ede Biliomusun Etde Bak Noluo Gör Burayı Da Bir Dolmuş Gibi Düşün Seviyeyi Aşarsan Banlarlar...
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    İşte bu form bu ve benzeri konular yüzden sıkıcı olmaya başladı.

İshal gibi adamsın be kardeşim...''burdaki (ishal) benzetmesi,cıvıklık ölçüsü olarak kullanılmıştır.
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı AzRaİL42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burda Herkez Bir Birinin Anasına,Bacısına,Kendi Şahsına Küfür Etse Buraya Üye Gelir Mi Yani Sen Bunu Bilerek Burda Kalırmısın Hoşuna Gider Mi ?

Yada Sen Dolmuşa Bindiğinde Ana Avrat Bağıra Çağıra Küfür Ede Biliomusun Etde Bak Noluo Gör Burayı Da Bir Dolmuş Gibi Düşün Seviyeyi Aşarsan Banlarlar...
    Burda kimse kimseye küfür etmedi dostum tamam önce bunu idrak etmen dileğiyle İkincisi konuya koşun lan koşun yazdım. Bumu seni rahatsız etti Hiç gazete okumuyorsun galiba. Gazetelerdeki bazı köşelerde yada karikatürlerde "lan" rahatlıkla geçebiliyor. Televizyonda bile serbest olan "lan" canınıza kanınızamı dokundu arkadaş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 ----------

Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte bu form bu ve benzeri konular yüzden sıkıcı olmaya başladı.

İshal gibi adamsın be kardeşim...''burdaki (ishal) benzetmesi,cıvıklık ölçüsü olarak kullanılmıştır.
    Arada bir aynaya bakıyor olman sevindirici. Ama karakterinin analizini bizlerle paylaşmak zorunda değilsin!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------

draggy abimde burdaaaaaaa

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Ben Sana Bu " Lan " Kelimesi İçin Söylemedim Zaten Sadece Genel Olarak Konuştum Yani...

Yada Ben Sana Burda...

" S--git LAN " Desem Hoşuna Gider Mi Bak Lan Kelimesi Cümlenin İçinde Geçio Burda Herkez Bir Birine Saygılı Sen Adama Kalkar " Lan Nedion " Yada " Lan Olum Manyakmısın " Dersen Bu Seviyeyi Bozar...

esp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er-5
    Kreş terk.
    ''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)