TEM'de bu kadarına hayır diyorum HAYIIRR:..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bugatti veyronmu geçti acaba ne geçti:) lamborgihini mi geçti:)
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer
)
-
töbe yarabbi azrailmi geçti acaba:D
-
gs500inanc adlı üyeden alıntı
bugatti veyronmu geçti acaba ne geçti:
) lamborgihini mi geçti:
)
bugün bir bugatti hız denemesi izledim . 407 km gördü adam ..
olması muhtemeldir .
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
-
gs500inanc adlı üyeden alıntı
bugatti veyronmu geçti acaba ne geçti:
) lamborgihini mi geçti:
)
Dostum Bugatti yazmayı unutmuştum sonra ekledim evet Bugatti Veyron'du Türkiye'deki tek Bugatti işte geldi beni buldu
-
Yusuf abi geçmiştir kesin
-
-
-
isteyen bugattisini alıp gelebilir....
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
-
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
jesse adlı üyeden alıntı
isteyen bugattisini alıp gelebilir....
Bisikletle bile tekerde delerim
-
gece yolculuklarımda benim yollarda neler gördüğümü,nelerle karşılaştığımı bilseniz 100 le bile gitmeye çekinirsiniz.
yola düşmüş tek bir bijon bile can almaya yeter.
-
Aferin iyi halt etmişsiniz.Sana bir tampon dokundursa olacakları ( tam koruma bile olsan ) tahmin bile etmek istemiyorum.Ne gerek var güzel kardeşim.yazık değil mi anne-babana,biz arkadaş ve dostlarına.Bir de iyi bir şey yapmış gibi övünüyorsun.Ben çok arkadaşımı,en önemlisi ağabeyimi kaybettim bu hız yüzünden.Yapmayın,etmeyin Allah aşkına!..
''Anlayabilseydin,ağlayabilirdin...''
-
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
15 dk daha sürseydin bugatiler 400km hızla giderken yakıt deposu ve lastikleri sadece 15 dakika dayanıyomuş sonra geçerdin.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
-
"O vakitten sonra hemen fren yaptım ve emniyet şeridine geçtim. Cep telefonumdan internete girip satılık Yamaha R1 ve Honda Cbr 600 RR yazdım "
Hani linklerin?
Türkiye de satın alınmış veyron yok, plaka nerenin di? cevapla bakalım fake seni...
Birde motosikletinle çekilmiş bir fotoda koyda inanalım bakalım...
----------------------------------------------------------------------------
Bu satırdan sonrasını diğer forum sakinleri okusunlar sen okuma:
Arkadaşlar bu tür şahıslar çoğaldı mı, yoksa tek kişiler mi? Afedersiniz sanal alem ya, her okuyan inanır babında sallayıp duruyorlar. Veyron un altı 5 cm ya var ya yok 300 km hızda bizim dandik yollarda sürecekler!!! Ben artık tckn kontrollü üyelik sistemine geçelim diyorum ısrarla, bu tür fake üyeliklerden sıkıldım artık...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
kusura bakmayın ancak sizin yaptığınızın hem yasadışı hem de çok yanlış bir şey olduğunu anlamak için tecrübeli olmaya gerek yok, sitede eski üye olmaya veya yaşın büyük olmaya gerek yok
yaptığınız çok yanlış ve bir motorcuya yakışmayan hareketler
hız denemesi sadece pistte yapılır
zaten motora da full koruma binilir
benim 3-4 aylık bir motor tecrübem var
umarım hiç kaza geçirmezsiniz
saygılar
Reklamlar
-
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)