Bu arada McLaren F1 0-400 metrede Veyron'un eline veriyo Videosu bilem var yutüpte
Bu arada McLaren F1 0-400 metrede Veyron'un eline veriyo Videosu bilem var yutüpte
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
o Bugatti'nin karşısına BMW 1000RR' yi çıkartın bakın nasıl topukluyor o zaman. Ne alaka diyenler bu ayın motor dergilerini incelesin perişan olmuş resmen 4.8 milyon TL'lik Bugatti 48.000 TL'lik BMW S1000RR karşısında
BU ayki motoron da (reklama girer mi bilmiyorum girsede sorun olur mu onu da bilmiyorum )bugatti veyron -bmw s1000rr kapışması var okunmasını tavsiye ediyorum
temde 270 le giden arkadaşa bişey diyemiyorum ne diyim ve muhtemelen babadan zengin veyron sahibinin veyronunu çizesim var ...
arkadaki 150 zata benziyor allahhhh meşhur olduk bizim piyasa tavan yapar:D
www.Motosiklet.net
eto 1903 görmemişim senn mesajı
bakın buna http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...iz-hazir/detay 3.000.000 verdim anlaşamadık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 ----------
ewet kapışıyorlar
bu konular galiba biraz aşıyor bizi ama param olsa bugattiye falan para vermezdim ölmemek için
la osbourne hazır herkesler burada iken gel şu kitap kampanyası duyurunu yap.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Bugatti Veyron karşısında, Hayabusa turbo koyuyorum ve şöför olarakta ghost rider diyorum.
yuff ulen istanbulda ne bugattiler varmış be resimlere bak yeminle söyleseler inanmazdım görünce inandım bi bende yok kalan herkez almış
hadi bakeeem pamuk eller cebe herkez bana bin tl göndersin para toplayım bende alacam ben bu arabayı calışarak alamam
walla fake deniliyor ama istanbul burası herşey olabilir. nacizane fikrimdir
[B]34 TG 2311[/B]
kaskosu 419 bin miş oğaa
Zuhahaha :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)