O mum sönsün artık, kaç gündür bu vatandaşın saçma sapan topiklerini görüyorum, ilkinde millete yalvararak motor aldırtacak, sonra dalga geçmiş bizi test etmek için yazmışmış, sonrada bu, bundan sonra ispat istemem arkadaşlar basarım dalgayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------
Topiklerinin hit olması sadece sanal hondared ciğim bu hayal dünyanı reel dünyana taşımaz, sadece sanal tatminine yarar. topik kitlenince de hayallarin balon gibi puff diye söner
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Çok teşekkür ederim Enes. Gerçekten çoook iyi bir fotograf oldu Şu kask kameralarından almanın zamanı geldi. Kimse birşeye inanmıyor mertlik bozulmuş
Birde intihar edicem birazdan polislere tek sebebi Draggy dermisiniz arkadaşlar. Çok bunalttı diyin kafi Usta senin derdin ne hala? Ben sana tamam yalan söyledim dedim fake dedim hala derdin ney? Söyle derdine derman bulalım. Ne yani bu yaptığının bir adı bile yok anlıyomusun
Benim yazdıklarımı sanırım tam okumadan veya anlamadan yorumlar olmuş.
Benim yazdığım rakamların hepsi fabrika verileridir.
Arkadaşın birisi hayabusa 360 yapıyor arada 40 km kalıyor demiş.
Bu aracın fabrika çıkış son km bilgisi 407kmdir.
siz modifiye edilmiş motosikletin son limitini yazmışsınız.
Bu aracın dünya üzerinde 472km son hıza ulaşanı varken, bizim hemde motosiklet sitesinde bu konuyu uzatmamızın anlamı yok.
Fakat şu notu hatırlatmakta yarar vardır. Bugatti veryonu STANDART FABRİKA VERİLERİYLE DÜZ YOLDA geçebilecek motosiklet yoktur.
ŞİMDİLİK
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
Bak sanal için daha güzel hayaller var, veyron ve r1 fantezisi :
http://www.youtube.com/watch?v=WShY1ObPvhQ
Sanal kameranla çeker yayınlarsın artık
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Seri üretim yok doğru ama özel üretim motosikletler var ama ben onlara motosiklet diyemiyorum pek Nissan gtr yide kat bu klansmana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------
İzledin mi videoyu R1 in üzerinde kamera, veyron basınca ben arabayı bile göremiyorum ki sen 3 sn izlemişsin
şimdi bu yorumun banaysa bikaç bilgi ila tazelicem
benimmotorum busa diil.. kawa.. ve standart.. comander takıldıgında iki parmak geçiyor yazmıştım
busalar 360 yapıyormuymuş
bugatti düzyolda hızlanıp çok rahat bir şekilde 407 yapabilir.. pistlerde.... ama trafikte pek sanmıyorum ..
standart motosikletler bugattinin ancak peşinden gidebilirler.. geçebilecek bi motor yoktur lafına katılıyorum
modifiye edilmiş bugatti sadece 472 mi yapıyormuş ozman onan modifiyeli bi indian clasic yeter.. dünya hız rekorunu kıran adam bile bugattiyi geçiyor demek :D :D
falan filan . neyse çok yazdım .. sen genede söylediklerime alınma .. sadece bugattiyi çok büyütüyolar gözlerinde o kadar.
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
arkadaşlar Y2K helikopter motorlu motojet ne güne duruyor:D
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
İşte bu çok iyi Da hocam hala bir yanlışınız var şunu belirtmek istiyorum zaten ne sağa ne sola ne arkaya bakmadım. Zaten 270'le giderken bu imkansız birşey o araba beni geçtiğinde önüme bakıyordum ve Bugatti Veyron olduğu çok çok belli oluyordu. Zaten bir gece gördüğünüzde gözünüze aşina olmuştur o zaman inanırsınız stoplardan belli olduğunu.
He unutmadan birde istanbulda arkadaşların yabancı plakalı var dedikleri araçta bu...
Cidden uzuluyorum, Ok Bugatti seni gecti ve heycanli bir andi kabul ediyorum. Milyon dolarlik bir arac tabiki insani heycanlandirabilir
Ama o yazida oyle detaylari varki biz kum tanelerini ust ustte koyarak bir kale insaa etmeya calisir iken sen tek kalemde yikiyorsun.
Dostum hiz yaptigin yer otoban. Kendin aleney otobanda suc isledigini ve hiz kurallarini ihlal ettigini beyan ediyorsun. Bu kadar yeni baslayan kani kaynayan genc seni gorecek , o gecemedi ben gececem o spor arabayi diye; kendine takintili hayaller yaratacak.
Borc harc yapip ;huyunu suyunu bilmedigini Profesiyonel egitimini almadigi race motoru otobanlara surecek. Sonrada tahtali koye yolcu olacak.
Dedigim gibi , Bugatisine ferrarisine Turkiyede varmis yokmusuna tek bir lafim bile yok. Bunlar cocuk muhabeti.Turkiyede uzay mekigide yok ucak gemiside yok. Turkiyede bugatinin olup olmamasinin bana bir faydasi dahi yok zaten. Parasi olan harcarken bana sormuyor zaten. Maddi gucu olan alsin tadini cikarsin , gule gule kullansin.
Ama hikaye ne olur ise olsun. Lutfen trafik kurallarini ihlal ettiginizi yada baskalarina bunu imrendirici sekildeki yazilarinizi siteden uzak tuttun. Inan bana su sitedeki yazismalari okuyup insanlarin ne tur etkilendigini gorsen inananamazsin bile.
Sadece biraz dikkat istiyoruz. Insanlar bu sitede motorum niye 90 yapiyorda 95 yapmiyor diye konu aciyor. Onlarin eline elbet bir gun race motorda dusecek.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Hız göstergesi 420Km/h
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)