TEM'de bu kadarına hayır diyorum HAYIIRR:..
Reklamlar
-
Konuyu Toplam 34 Üye okuyor. (28 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
Sonuçta o kadar insanın ilgisini çekmeyi başardı
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
-
y.infernal adlı üyeden alıntı
Hayabusa Turbo Bugatti veyron ile aynı hızı yapabilir...
Birde BMW'nin bütün M serileri 300 km/h hıza çıkabiliyor. Burada Bugattiyi neden bu kadar büyüttünüz anlamıyorum ?
Bugatti nin son hizi 407 km.
En hizli seri uretim yol araciydi galiba rekoru.
BMW nin M serileri bugatti nin yaninda dogan gibi kaliyor.
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Konuyu Toplam 34 Üye okuyor. (28 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
Sonuçta o kadar insanın ilgisini çekmeyi başardı
Çeker tabi, tckn li üyelik kontrolü gelmedikçe fake yazılarda çok olur sallamasyonlarda :D
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
draggy adlı üyeden alıntı
Çeker tabi, tckn li üyelik kontrolü gelmedikçe fake yazılarda çok olur sallamasyonlarda :D
Özele bakarmısın usta
-
Türkiyede Bugatti Veryon var mı yok mu bilmem ama Dünyada bu makinayı geçebilecek iki teker henüz yok. standartı 400 km yapabiliyor ise (fabrika verilerine göre) 300kmlerdeki motosikletler nasıl geçebilir ki...
Hayabusa filan da hikaye kalır yanında...
BMW S1000RR ile karşılaştırma yapmışlar ki ancak dar yolda ve motorun tüm mekaniklerini offline yaparak ancak geçebilmiş. Düz konya ovası gibi yolda, "buyur abi" çektirecek bir makinadır Bugatti Veryon.
Bu arkadaşın o aracı görebilmesi bile mucizedir.
Gecenin 3.30unda kendisi motorda 270km hızla gidiyor. Arkadan aniden bir ışık hüzmesi ile karışık klakson sesini düşünün bakalım. O korku ve karanlıkta hangi aracın arkaya dayandığını kim fark edebilir ki?
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
-
draggy adlı üyeden alıntı
Bahsettiğimiz veyron o Türk plakalı bile değildi, çok geyiği çevrildi, azeri bir işadamının Türk plakası takmışlar şimdide satılık, vatandaşta nereden gördüyse hikaye yazıyor bize
sen neden bu arkadaşı yalancı çıkarmaya çalışıyorsun yalansa onun yalanı boşver alla alla ..
-
Jubaa adlı üyeden alıntı
Bugatti nin son hizi 407 km.
En hizli seri uretim yol araciydi galiba rekoru.
BMW nin M serileri bugatti nin yaninda dogan gibi kaliyor.
300 km/h hızı gören 400 km/h ayırt edemez
Bu kadar hıza çıkınca cinsel zevk gibi bir haz mı alınıyor acaba ?
-
Serpico adlı üyeden alıntı
Türkiyede Bugatti Veryon var mı yok mu bilmem ama Dünyada bu makinayı geçebilecek iki teker henüz yok. standartı 400 km yapabiliyor ise (fabrika verilerine göre) 300kmlerdeki motosikletler nasıl geçebilir ki...
BMW S1000RR ile karşılaştırma yapmışlar ki ancak dar yolda ve motorun tüm mekaniklerini offline yaparak ancak geçebilmiş. Düz konya ovası gibi yolda, "buyur abi" çektirecek bir makinadır Bugatti Veryon.
Gecenin 3.30unda kendisi motorda 270km hızla gidiyor. Arkadan aniden bir ışık hüzmesi ile karışık klakson sesini düşünün bakalım. O korku ve karanlıkta hangi aracın arkaya dayandığını kim fark edebilir ki?
hayabusa yanında hikaye kalmaz kardeş 360 kmh yapmış hayabusa turbolar var kayıtlara geçmiş.. arada 40 kmh ..
-
Serpico adlı üyeden alıntı
Şimdi bende taktım bu olaya, Akşam çıkıp R1 ile TEM'e çıkıp 270le gideceğim. Arkama bir Bugattinin yanaşmasını bekleyeceğim :-)
diyorum size kedidir o kediiiii
-
"1 aydır galeride alıcı bekliyormuş araba, acaba geceyarısı galerinin çaycısı eleman anahtarları çalıp turlayalım" mı dedi, buda benden bir hikaye
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
Ne başlıkmış birader
Geçen bi F-16'yla kapıştım 2. köprü yolunda. Alıyodum anahtarını, salto atıp kaçtı şelepsiz
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Dağalalım ta**ak bitti arkadaşlar! Haydin inanan inanır inanmayan inanmaz. Uzatmanın hiçbir alemi yok. Ben yalan söylemiş olsam bile çıkıp burda yalan söyledim diyecekmiyim demiyeceğim. Ben çıkıp bu olayın videosunu koysam bile inanmayan bu maydanoz arkadaşlar vaay helal olsun diyecekmi fake lan bu diyecek yine. Bu yüzden daha fazla klavyeleriniz yormanın manası yok. Tamam makaranızı yaptınız dalganızı geçtiniz. Birazcık diğer konulara dağılalım. Zaten burda koşun kavga var dedin mi 15-20 kişi birden geliyor
-
y.infernal adlı üyeden alıntı
300 km/h hızı gören 400 km/h ayırt edemez
Bu kadar hıza çıkınca cinsel zevk gibi bir haz mı alınıyor acaba ?
O kadar parayi cinsel zevk icin versen 50 sene tatmin olursun, baska bisi var altinda.
-
draggy neyi ispatlamaya çalışıyorsun,yalan söylediğini farzetsen bile bu onun ayıbıdır.ayrıca durma konumunda deil 270 kmh bi hızla giderken geçtiği için görmüş olabilir insan gözünün yapısı tam bi tasarım harikasıdır emin ol
buda istanbul sokaklarındaki bugatti veryon.gece arkadan gayet seçilebilir bi Arka Stopa sahihip
-
-
hondaRED adlı üyeden alıntı
Dağalalım ta**ak bitti arkadaşlar! Haydin inanan inanır inanmayan inanmaz. Uzatmanın hiçbir alemi yok. Ben yalan söylemiş olsam bile çıkıp burda yalan söyledim diyecekmiyim demiyeceğim. Ben çıkıp bu olayın videosunu koysam bile inanmayan bu maydanoz arkadaşlar vaay helal olsun diyecekmi fake lan bu diyecek yine. Bu yüzden daha fazla klavyeleriniz yormanın manası yok. Tamam makaranızı yaptınız dalganızı geçtiniz. Birazcık diğer konulara dağılalım. Zaten burda koşun kavga var dedin mi 15-20 kişi birden geliyor
dur yahu, ben yeni geldim daha. birazda ben eğleniyim:D
-
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
draggy neyi ispatlamaya çalışıyorsun,yalan söylediğini farzetsen bile bu onun ayıbıdır.ayrıca durma konumunda deil 270 kmh bi hızla giderken geçtiği için görmüş olabilir insan gözünün yapısı tam bi tasarım harikasıdır emin ol
buda istanbul sokaklarındaki bugatti veryon
Çok güzel bir fotograf. Sayın Draggy bu aracın hastası olupta bu stopları tanımayacak bir kişi tanıyorum oda Metin Şentürk O yüzden bu aracı yolda tanımamanın imkanı yok ister depoya yapış ister egzoza yapış nereye istiyorsan
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
buda istanbul sokaklarındaki bugatti veryon.gece arkadan gayet seçilebilir bi Arka Stopa sahihip
Geri geri mi gidiyordu 270 km ile giderken rahatça seçmiş Bu arada gıcık oldum arkadaşlar fake üyeliklere, sinir oluyorum hala, bu adam tatmin oluyor siz ona destek verdikçe bunuda bilin
-
hee bide şu bugatti 407 yapıyor habusalar falan yetişemez yada son hızı 407 diyen arkadaşlar..
bugatti o hıza kaç dakikada çıkıyor haberleri varmı acaba.. dakika diyorum ayrıntıya dikkat ???
istanbulda bugati varmış yokmuş mevzu diil.. otobanda bi bugatti olamazmı yani ? imkansızmı .. hayal ürünümü.. yani otobanda sol şeritte bi bugatti sizi geçemez diye bi kural mı var.. ?
neyi tartışıyosunuz anlamış diilim :D :D :D
yorumlarada gülmüyo degilim :D
arkadaşında fazla üzerine gitmeyin. yalancının mumu yatsıya kadar yanar agalar beyler.. :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)