Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

TEM'de bu kadarına hayır diyorum HAYIIRR:..

REKLAM ALANI
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısınız bu tür adamlarla dalga geçmek gerekiyor TEM de 160 a vurunca benim yusuf yusuf arkadan geliyor :D
    ne alakası varşimdi.. 160 la gidemiyorken başkası için dalga geçmek gerekiyor demek ????

bence yanlış hitap tarzı .. lütfen .. lütfen .
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 rr Movistar ;) & Hyosung 250 GTr
    Alıntı eray_uluyazı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar o bugatti vayron u bende etiler'de gördüm yani olabilir. sadece merak ettiğim konu o arabaya o kadar para vermiş biri o saatte uyuyo mu olurdu yoksa yardırmış 300 le gidiyo mu olurdu bilemem
    ama her halukarda o bugatti veyron var istanbulda hemde 34 plaka
    Eren abi Bugatti'si olan adam uyurmu yahu. Adam gecelerde 2 trilyon vermiş arabada kim bilir hangi hatun var Sen olsan uyurmuydun

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı hondaRED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu siz ne biçim adamlarsınız? Az önce yoktu değil mi bu araç Türkiye'de? Vardıda Türk plaka değildi. Şimdi az önce sen bunu içine sindirdin. Ama duuur sana verilecek cevabım var ;) 200'le gitmiyordum 270 bu birincisi. İkincisi o300'le gidiyorsa aramızda 30 km fark var demektir aşşağı in yanından 30 km ile birşey geçsin görebiliyormusun göremiyormusun bize bildir. 3.sü haa doğru zaten Tem otoyolu bildiğin zifiri karanlık ondan görmem imkansız Allahım sen sabır ver yarabbim. Kaypaklıkta son nokta. Yemezsen dolaba koy bozulmasın acıkınca yersin. Sana kanıtlamak zorundamıyım kardeşim? Değilim inanmıyorsan yazma git başka topiclere insanları illa böyle argo-kaba konuşmaya zorluyorsunuz yahu
    O zaman einsteinın izafiyet teorisinden bahsedeyim sana de biraz fizik öğren:

Özel görelilik, kendi zamanı için inanılması güç pek çok öngörülerde bulunmuştur, bunlardan en önemlileri:

* Cisimler hızlandıkça zaman cisim için daha yavaş akmaya başlayacaktır, ışık hızına ulaşıldığında zaman durmalıdır.
    * Cisimler hızlandıkça kinetik enerjilerinin bir kısmı kütleye dönüşür, durağan kütleye sahip cisimler hiçbir zaman ışık hızına erişemeyeceklerdir.
    * Cisimler hızlandıkça hareket doğrultusundaki boyları kısalmaya uğrayacaktır.

Özel görelilik, mantığımıza ve sağ duyumuza aykırı bir evren tanımladığından bilimciler 100 yılı aşkın bir süredir bunun doğruluğunu gözleri ile görmek ve bir açık bulmak umudu ile deneyler yapıp durmaktadırlar. Bu öngörülerin pek çoğu 1905'ten günümüze dek defalarca denenmiş ve doğru çıkmıştır:

* İçlerinde çok hassas atom saatleri taşıyan uçaklar değişik yönlere doğru değişik hızlarla hareket ettirilmiş ve saatlerin kuramın hesaplarına yeterince uygun olarak yavaşladığı/hızlandığı gözlenmiştir[1].
    * Zamandaki yavaşlamanın sadece saatte meydana gelmediğini, gerçekte yaşandığının kanıtı ilk olarak nötrino ve mü-mezon deneylerinde ortaya çıkmıştır. Güneşten dünyamıza gelen nötrino ve müonların ışık hızına çok yaklaştıkları (%99.5) için ömürlerinin (yaşam sürelerinin) Dünya'da üretilen durağan olanlara göre çok daha uzun olduğu görülmektedir[2].
    * Parçacık hızlandırıcılarındaki hızlandırma deneylerinde bugüne kadar kütlesi olan hiçbir cisim, atom veya elektron, ışık hızına çıkarılamamıştır. Hız arttıkça kütlesi de arttığı için ivmelendirilmesi zorlaşmaktadır.

3 sn içinde geriden gelip seni geçmiş olması ve senin bu 3 sn içinde motorun üzerinde veyronu izlediğini varsayalım, sen 270 ile giderken kafanı geriye çevirdin, sonra yana çevirdin ve en sonunda ileri baktın diyelim 3 bu 3 sn içinde motoru kim kullanıyor du? Sen hala 270 ile gidiyorsan, -ki gidiyorum demişsin motoru o hızda doğru çizgide nasıl tuttun, dersenki yavaşladım nerede 30 km lik farkın? gece yarısı koyu lacivert aracın rengini o hızda nasıl farkettin?

en son olarak şu motorunla bir fotonu koy yada ilanının linkini ver inanayım!!!
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Bende Beverly 500'le 160'la giderken önümdeki X5'e selektör yaptım diye seviniyordum :D
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    O zaman einsteinın izafiyet teorisinden bahsedeyim sana de biraz fizik öğren:

Özel görelilik, kendi zamanı için inanılması güç pek çok öngörülerde bulunmuştur, bunlardan en önemlileri:

* Cisimler hızlandıkça zaman cisim için daha yavaş akmaya başlayacaktır, ışık hızına ulaşıldığında zaman durmalıdır.
    * Cisimler hızlandıkça kinetik enerjilerinin bir kısmı kütleye dönüşür, durağan kütleye sahip cisimler hiçbir zaman ışık hızına erişemeyeceklerdir.
    * Cisimler hızlandıkça hareket doğrultusundaki boyları kısalmaya uğrayacaktır.

Özel görelilik, mantığımıza ve sağ duyumuza aykırı bir evren tanımladığından bilimciler 100 yılı aşkın bir süredir bunun doğruluğunu gözleri ile görmek ve bir açık bulmak umudu ile deneyler yapıp durmaktadırlar. Bu öngörülerin pek çoğu 1905'ten günümüze dek defalarca denenmiş ve doğru çıkmıştır:

* İçlerinde çok hassas atom saatleri taşıyan uçaklar değişik yönlere doğru değişik hızlarla hareket ettirilmiş ve saatlerin kuramın hesaplarına yeterince uygun olarak yavaşladığı/hızlandığı gözlenmiştir[1].
    * Zamandaki yavaşlamanın sadece saatte meydana gelmediğini, gerçekte yaşandığının kanıtı ilk olarak nötrino ve mü-mezon deneylerinde ortaya çıkmıştır. Güneşten dünyamıza gelen nötrino ve müonların ışık hızına çok yaklaştıkları (%99.5) için ömürlerinin (yaşam sürelerinin) Dünya'da üretilen durağan olanlara göre çok daha uzun olduğu görülmektedir[2].
    * Parçacık hızlandırıcılarındaki hızlandırma deneylerinde bugüne kadar kütlesi olan hiçbir cisim, atom veya elektron, ışık hızına çıkarılamamıştır. Hız arttıkça kütlesi de arttığı için ivmelendirilmesi zorlaşmaktadır.

3 sn içinde geriden gelip seni geçmiş olması ve senin bu 3 sn içinde motorun üzerinde veyronu izlediğini varsayalım, sen 270 ile giderken kafanı geriye çevirdin, sonra yana çevirdin ve en sonunda ileri baktın diyelim 3 bu 3 sn içinde motoru kim kullanıyor du? Sen hala 270 ile gidiyorsan, -ki gidiyorum demişsin motoru o hızda doğru çizgide nasıl tuttun, dersenki yavaşladım nerede 30 km lik farkın? gece yarısı koyu lacivert aracın rengini o hızda nasıl farkettin?

en son olarak şu motorunla bir fotonu koy yada ilanının linkini ver inanayım!!!
    Kusura bakmada bu kadar ince girmene hiç gerek yok. Yok kafayı sağa sola çevirmişte falan filan. Sen eğer böyle araçlara ilgin olsaydı ve inceliyor olsaydın stoplarından tanınacak araba. Yanından o hızda geçecek ve o stoplara sahip başka bir araba dah yok O yüzden bence daha fazla maydanoz olmak için yorum yapmayın reca ediciğim beyefendiciğim Ya bu saatte iyi güldürdün beni ha allah ne muradın varsa versin tamamını okumamıştım Gece yarısı koyu lacivert aracın rengini nasıl fark ettin demiş. Türkiye'de bir tane olduğu için bu araç kırmızı siyah dememin imkanı yok dostum ;) Bence yeterli yaptığın maydanozluk.

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne alakası varşimdi.. 160 la gidemiyorken başkası için dalga geçmek gerekiyor demek ????

bence yanlış hitap tarzı .. lütfen .. lütfen .
    Bu adama fazla bile

Yok servisteymiş motoruda, yok fotosuda yokmuşta, ee internete satılık ilanını servisteki motor için mi koymuş ya şu satılık ilanının linkini verse bile yiyeceğim
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Beverly 500'le 160'la giderken önümdeki X5'e selektör yaptım diye seviniyordum :D
    efsane erhan akar vardı.. yuvacıkta beverly 500 le 600leri deldi 1000 lere selektör attı hey gidi günler bee
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı hondaRED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmada bu kadar ince girmene hiç gerek yok. Yok kafayı sağa sola çevirmişte falan filan. Sen eğer böyle araçlara ilgin olsaydı ve inceliyor olsaydın stoplarından tanınacak araba. Yanından o hızda geçecek ve o stoplara sahip başka bir araba dah yok O yüzden bence daha fazla maydanoz olmak için yorum yapmayın reca ediciğim beyefendiciğim
    Gecenin karanlığında 270 ile giderken rengini geçtim, stoplarını da tanıdın ha Birde İstanbulda tek olan veyron olduğunuda tanıyorsun , çok merak ettim internetteki satılık ilanlarınızı ver bir bakalım belki 270 basacak motor almak istiyor canım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Geçmiş olsun be abi. :D Ne yapalım yani yok ki Bugatti Veyron'umuz.Bugatti Veyron paramız olsa 1000 RR'yemi bineriz. :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Gecenin karanlığında 270 ile giderken rengini geçtim, stoplarını da tanıdın ha Birde İstanbulda tek olan veyron olduğunuda tanıyorsun , çok merak ettim internnetteki satılık ilanlarınızı ver bir bakalım belki 270 basacak motor almak istiyor canım
    Ağzımı bozdurmaya çalışıyorsan daha çok çalışırsın. Git bie 10-15 mesaj öncesini oku orada yazıyor. Yada okudun anlaman kıt! Sen ordaki ilan olayının espiri olduğunu anlayamayacak kadar kıtsan senin için yapacak fazla birşey kalmamış. Sana sadece tamam FAKE FAKE FAKE FAKEEEE diyorum güle güle canım benim.

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Gecenin karanlığında 270 ile giderken rengini geçtim, stoplarını da tanıdın ha Birde İstanbulda tek olan veyron olduğunuda tanıyorsun , çok merak ettim internetteki satılık ilanlarınızı ver bir bakalım belki 270 basacak motor almak istiyor canım

Eleman 270Le gidiyormuş, Bugatti onu 350 ile geçmiş olsa demekki 80km lik bir hız farkı olacağından seçmesi gayet normal.
    Ancak hareketsiz biri yanından 350km hızla geçen bir nesneyi seçmesi zor.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    Dragstar 650
    Allah allah espriymiş, valla hiçte espri gibi yazmamışsın?

"O vakitten sonra hemen fren yaptım ve emniyet şeridine geçtim. Cep telefonumdan internete girip satılık Yamaha R1 ve Honda Cbr 600 RR yazdım"

O zaman bu espri ise aynı ciddiyette yazdığın veyron beni geçti hikayende espri değil mi? Bu arada ben yolun yarısındayım sen kaç yaşındasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Allah allah espriymiş, valla hiçte espri gibi yazmamışsın?

"O vakitten sonra hemen fren yaptım ve emniyet şeridine geçtim. Cep telefonumdan internete girip satılık Yamaha R1 ve Honda Cbr 600 RR yazdım"

O zaman bu espri ise aynı ciddiyette yazdığın veyron beni geçti hikayende espri değil mi? Bu arada ben yolun yarısındayım sen kaç yaşındasın...
    Evet ondan! Yaşın beni ilgilendirmez. Üslubun bozuk olduktan sonra istersen yolu bitirmiş ol tavrımı koyarım DEDE! Bak ben belkide benden küçüklere bile abi diyorum üsluplarından dolayı. Nice abilerim var örneğin Savaş abi olsun yada diğerleri. Senin gibi maydanoz olmak yerine nasihatler ve gerekli bilgiler veriyorlar. Onlar istesin köpekleri olayım ama sana en ufak saygı göstermem... Yani benim saygım yaşa değil karaktere. Hadi sağlıcakla hocam kazasız belasız sürüşler tekerin düz bassın inşallah

Motosikleti
    tamam bu yersiz sataşmayı kesin atrık .. daaalınnn .. daaıılllnn ..

kimse kimseye birşey ispatlama niteliginde degil... bugatti varmıymış.. varmış..

1000 rr 270 yapabilirmi .. yapar..

gece saat 3 de temde olabilirmi buı arkadaş.. olabilir.... gerisi kendisine kalmış....

lütfen saçma itamlarda bulunmayın.. yarın öbürgün .. motoru servisten çıkar adam gibi konuşursunuz yazık olur yazdıklarınıza...

haa yoksa motoru .. zaten kendi ayıplar kendini..

hatalar yapılır .. önemli olan düzeltmek.

şimdi daalınnnnnnnnnn
    Drift Religion

efsars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz8,hayabusa, ybr125 07,08
    arkadaşlar sahibinden de bile var bugatti veyron :D yanlış hatırlamıyorsam 3 milyon dolardı :D

Motosikleti
    Dragstar 650
    Eleman 270Le gidiyormuş, Bugatti onu 350 ile geçmiş olsa demekki 80km lik bir hız farkı olacağından seçmesi gayet normal.
    Dediğin aynı yöne giden iki aracın içinde ve her şeyi rahatlıkla görebiliyorsan mümkün. Gecenin 4 ü TEM desin ve 270 hızla gidiyorsun 3 sn içinde geriden gelip seni geçecek aracak 300 değil daha fazla hız yapmalı, sende gidiyorsun çünkü, ve bu anda 3 sn kafayı çevirip o hızda her şeyi boşverip seni geçen araba ile ilgileniyorsun :D Fake diyorum arkadaşlar, 70 le giderken bile gündüz vakti full dikkat yola bakıyorsunuz, 270 km hızda el gaza asılmış, vucut depoya yapışmış kafayı bile kaldıramıyorken arkasından gelip yanından geçen aracı ayrıntısı ile inceleyecek hem de veyron olduğuna kadar, öyle bir şey olsa bana herhalde ferrei geçti derim yanından

İspatı basit motorum var fotom yok diyorsa, basitçene ispatlar yazar buraya plakasını kontrol ederiz...

Motosikleti
    yapmayın beyler ..

insan algısını bu kadar hafie almayın.. sokakta solaşan birçok araba ve motor var.. hepimiz bir lşekilde bazılarıyla ilgileniyor bazılarını takib ediyor yada hayran kalıyoruz.... valla ben yanımdan 350 ile geçen bişeye hayranlık duyabiliyorsam tanımam için imkan yok... sıradan bir mercedesi amg den ayırt etmek için bakmak gerekmez dinlemek yeterlidir ....gibi gibi birsürü örnek..

ben otobanda yürüsem.. beni tanıyanlar daha önce görmüş olanlar motorumla ilgilenenenler beni tanıyacaktır... gibi gibi
    Drift Religion

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Hayabusa Turbo Bugatti veyron ile aynı hızı yapabilir...

Birde BMW'nin bütün M serileri 300 km/h hıza çıkabiliyor. Burada Bugattiyi neden bu kadar büyüttünüz anlamıyorum ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam bu yersiz sataşmayı kesin atrık .. daaalınnn .. daaıılllnn ..

kimse kimseye birşey ispatlama niteliginde degil... bugatti varmıymış.. varmış..

1000 rr 270 yapabilirmi .. yapar..

gece saat 3 de temde olabilirmi buı arkadaş.. olabilir.... gerisi kendisine kalmış....

lütfen saçma itamlarda bulunmayın.. yarın öbürgün .. motoru servisten çıkar adam gibi konuşursunuz yazık olur yazdıklarınıza...

haa yoksa motoru .. zaten kendi ayıplar kendini..

hatalar yapılır .. önemli olan düzeltmek.

şimdi daalınnnnnnnnnn
    Katılıyorum... Ve seni böyle güzel yazılarından dolayı seviyorum abicim. Sevgiler,saygılar

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı efsars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sahibinden de bile var bugatti veyron :D yanlış hatırlamıyorsam 3 milyon dolardı :D
    Bahsettiğimiz veyron o Türk plakalı bile değildi, çok geyiği çevrildi, azeri bir işadamının Türk plakası takmışlar şimdide satılık, vatandaşta nereden gördüyse hikaye yazıyor bize

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)