Öldürmeyen ALLAH öldürmez
Reklamlar
-
Çin'de akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Wenzhou şehrindeki kavşakta aniden trafik ışıklarından geçen kamyonete çarpan ve 360 derece takla atan motosikletli genç ayakları üstüne düştü burnu bile kanamadı..
http://video.haber7.com/play.video.php?id=8708
....
Yolver gitsin .
Reklamlar
-
Vay anam vay. Herif şanslı
-
Herifte herhangi bir koruma da yok üstelik
-
Çin mallarına kötü diyenler var bide
ne şanslı adammış ya.. ama oralarda böyle şeyler gayet normal olmalıki kimsenin umrunda bile değil.. durup yardımcı olan kimse yok..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
Hemen Juriye donup serbest stilde takla yarismasinin puanlarini aliyoruz
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
adam 4 ayağının üstüne düşmüş
-
sper yaa şanslı adammış ..
-
Adamlar kungfu dan her yerde faydalanıyorlar yaw. Bide kalkıp kamyon soförünü dövmüştür bu
-
Nasıl bir kültür ya, herkes normal seyrine devam ediyor...
-
destekli vurmuş ama
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
ilk ayakları üzerine düşüyor ama sonradan kameranın çekmediği açıda ufak bi yatış pozisyonu almış olması lazımki sol omuzunun alt kısmında karaltı gördüm omuzunun üzerine düşmüş olsa gerek ama iyi parende atmış büyük şans koruma namına tüy bile yok
-
Abi nasıl bir kurtuluştor bu ,adam mutlak ölümden kurtulyor ve kendisi bile inanmamıştır,fakat beni hayrete düşüren ,kazaya karışan kamyonet ufak bi manevra ile kaza yerinden tüymesi ve ardından da motosiklet sürücüsünün, bu alet artık işe yaramaz deyip ufak ufak tüymesi ...
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
-
İnanılmaz
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
spor'un faydaları vay diyorum kendi adıma.ama garibim sonra sağını solunu tutuyor demekki canı yanmış,biz olsak yerde yatarız ambulans gelene kadar kalkmayız.adamlar alışkın demekki kalkıp devam ediyor,zaten vuran araç basıp gitmiş...İnsan'a verilen değer de diyebiliriz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Nufus kalabalık ya kimse umursamıyor ölsede :D Ama gerçekten şanslıymış ;)
-
Tamam kaza normal dıyelım hadı, ancak ınsanların duyarsızlıgına ne demelı? burda yaralıya yapılan bılıncsız mudahale sonrası sakat kalınıyo, veya olunuyo ancak orda hıcbır vıcdan sahıbı noluyo demıyo.
Arkadaslar kurban olayım ben memleketımın ınsanına, oyle bır durumda dusmanın bıle yardımına kosar burda. acıdım valla o ınsanlara.
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
-
hondam adlı üyeden alıntı
Tamam kaza normal dıyelım hadı, ancak ınsanların duyarsızlıgına ne demelı? burda yaralıya yapılan bılıncsız mudahale sonrası sakat kalınıyo, veya olunuyo ancak orda hıcbır vıcdan sahıbı noluyo demıyo.
Arkadaslar kurban olayım ben memleketımın ınsanına, oyle bır durumda dusmanın bıle yardımına kosar burda. acıdım valla o ınsanlara.
bu ne ki. yine çinden bi video vardı. tünelin içinde arabanın biri motora vuruyodu. adam yerde kıvranırken kimse aldırış etmiyodu. motorcular bile son sürat geçiyodu yanından. garip bi millet bunlar.
-
mehmetay18 adlı üyeden alıntı
Çin mallarına kötü diyenler var bide
ne şanslı adammış ya.. ama oralarda böyle şeyler gayet normal olmalıki kimsenin umrunda bile değil.. durup yardımcı olan kimse yok..
Şanslı adam keşke bizde o kadar şanslı olabilsek
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
spor'un faydaları
vay diyorum kendi adıma.ama garibim sonra sağını solunu tutuyor demekki canı yanmış,biz olsak yerde yatarız ambulans gelene kadar kalkmayız.adamlar alışkın demekki kalkıp devam ediyor,zaten vuran araç basıp gitmiş...İnsan'a verilen değer de diyebiliriz.
canım türkiyemin gözünü seveyim bu konuda çok duyarlı insanlarımız.
Yolver gitsin .
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
bu ne ki. yine çinden bi video vardı. tünelin içinde arabanın biri motora vuruyodu. adam yerde kıvranırken kimse aldırış etmiyodu. motorcular bile son sürat geçiyodu yanından. garip bi millet bunlar.
Valla ne dersenız ınanırım bu ınsanlar adına arkadaslar, orda bır motosıklet paramparca bı halde, yav orda surucusu olmasada ınsan bı merak eder nolmus burda? yıne gelır bakar.
Bı arkadas demıs, nufus kalabalık kımse umursamıyo, haklı galıba dıcem ancak vıcdan ıle fazla arasında cok buyuk ucurumlar var sanırsam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------
Zaten olse bıle bısey olmazdı cunku canını kendısı bıle dusunmuyo baksanıza dal d...k bınmıs kask yok falan.
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)