Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

NITRO MIX TAPE KASK Tavsiye Eder Misiniz ?

REKLAM ALANI
    Wolker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caracal 200
    Merhaba arkadaşlar , kafa yapımın şeklinden gözlük kullanmamdan ve saçlarımın uzun olmasından ötürü kapalı kask kullanamıyorum(kafama girmiyor ve cruser motor kullanmaktayım;) şu anda safebet marka yarı açık bir kaskım mevcut yeni kaskımı bu ürün olarak belirledim ama son kez birde sizin görüşlerinize başvurmayı uygun buldum, ne dersiniz bu ürün fiya performans'ta yeterli midir ?

•FIBERGLAS KOMPOSİT KABUK
    •ALIN BÖLGESİNDE ÇİFT HAVA FLİTRE SİSTEMİ
    •GÜVENLİ KULLANIM İÇİN GENİŞ VİZÖR
    •3D, ÇİZİLMEYE DAYANIKLI POLY CARBON VİZÖR
    •ÇIKARTILABİLİR VE EXTRA KONFORLU COOLMAX® ASTAR
    •MÜKEMMEL AYARLANABİLİRLİK VE GERGİNLİK İÇİN MİKROMETRİK ÇENE BANTI

129 tl motomax da

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Çenesiz kaskın alayını önermem
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Ben kapalı kask giyemiyorum kafam girmiyor saçım sığmıyor vs.Ben dahil bir sürü insan böyle başlar bu muhabbete;en nihayetinde paşa paşa kapalı giyer.
    Illa açık kask alınacaksa bu model güzel bir tercih.Yarım vizörlü modeller hiçbir işe yaramıyor.
    Kolpa Adamları

ben de sadece kapalı kask kullanırım ama bu sana kalmış.

nitro pek bilinen bi marka değil ama ingilterenin en önemli kask üreticisiymiş. ben geçende gidip nitro carbon modelini aldım. kalite olarak nolan'dan kalır yanı yok gibi. yarım kilo daha hafif olması da cabası. fiyat/performans olarak çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.

yardımcı oldu mu bilmem, sadece markayla ilgili düşündüklerimi paylaşayım istedim.

bir de önerim, kaskın yurtdışı fiyatlarına da bak, motomax'te ucuz olan birçok şey yurtdışında cidden pahalı olabiliyor.

Wolker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caracal 200
    şimdi dediklerim şaka gibi gelecek farkındayım ama kafanın şekli hadi saçı geçtim ve gözlük faktörleri nedeniyle kapalı kasklar cidden kafama girmiyor yoksa gidip denemişligim ve xxl nin kafama girmedigine sahit oldum koca kafayım galiba :D , neyse önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)