Alıpta memnun kalmadıgınız motor varmı?
Reklamlar
-
xgjao 200-8 bi çin çappırı aldım zevkli kullanıyordum tam alıştım diyordum çok şükür arızada vermiyor diyordum güneşli hoş bir günde gezerken zincir koptu ve beni şekilden şekile soktu SİNİR OLDUM :D inş daha böyle sorun çıkarmaz heleki yoldayken ....
Reklamlar
-
[QUOTE=necatik35;2175605]haklısınız tüm beklentileri karşılayacak motor üretilmedi.yanlız dikkat edilmesi gereken verdiginiz paraya oranla beklentılerınızın fazla olmaması.bazı araba reklamlarında derler ya "beklentılerınızden fazlası" pehh
külliyen yalan.1000 liralık araca aynı oranda beklentınız olmalı.(ayagımı yerden kessın yeter)gibi yok tıtresım olmasın yok az yaksın yok o koptu yokk bu koptu işin icinden cıkamazsınız tabıkı 30-40bın lıralık motorun farkı olacak
-
Honda Nx-4 Falcon kullandım, 1,75 boyuma göre fazla yüksek olması dışında hiçbir sorunu yok diyebilirim, 30000 km de egzantirik ses yapması bir sorun olmasa gerek çünkü torklu bir alet.
-
slm
coq adlı üyeden alıntı
Minsk 125 yeni kasa; -80 derecede bile tek marsta çalisir, geri kalan her seyi faul.
Gilera 125 cx; bir karbüratör fabrikasi açmayi ciddi ciddi dusunmeye baslamistim.
GPZ 305; sekman fabrikasi da olur.
GSXR 1000; hayvan gibi motor, ardindan Hayabusa bisiklet gibi gelmisti. Abartmiyorum.
R1 bir daha da davosa gelmem, o motora da para vermem.
ZZR1100, iki numara büyük gelmisti.Bir daha almam.
R6 dönmüyor bu serefsiz makina.Yolda gezip sekil yapmaya yarar.
ZX7R Ne akla hizmet uretildigini ve benim niye gidip satin aldigimi bugün bile çözebilmis degilim.
yorumları tek tek okududum, kusursuz dost arayan dostsuz kalır
Minsk 125 yeni kasa; -80 derecede bile tek marsta çalisir, geri kalan her seyi faul. bu makıneyıde kullandım, mınsk tam bır ampul canavarı...
Ilk motosıkletım Peugeot eskı 100 luktu, en uzun yaptıgım km sadece 4 km ıdı, herseyı ıle basa belaydı, bir kackez yakmak ıstedım, ınankı cakmak yoktu, atesleme sorunu bujı, hatalarını saymakla bıtıremem, bır keresınde gece vırajı donerken debriyaj balatası koptu, karanlıkta parlayıpta sonmesı bır oludu sonra benı gectı o gece debriyaj balatasını bulamadım,
Kanunı seyhan 125 t Titresımde usutune motosıklet tanımam,
-
honda cbf 250 de vibrasyonmu var allah allah çok azda olsa olur oda tek silindir bırakında olsun
-
Ya ben bu muhabbete katılmayı çok istiyorum ama düşündüm düşündüm benim motorda diyecek hiç bişey yok, kopya çekeyim dedim 1-2 sayfa yazılanları okudum şeytan kulağına kurşun iyi ki almışım, 5 ay aradım ama değdi... Aşığım ben motoruma benim için dünyanın en iyi motoru O...
Enduro forever :cat:
Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:
-
110 cc modenasımızı 99 yılında aldık yani babam aldı bizi hiç de pişman etmedi dahada edecek gibi duruyor.Motor malezya malı bu jet fadıl getirtmiş türkiyeye bu adamı sevmezler ama biz motordan bi yamuk görmedik çin mallları tozunu yutuyor çok çok sağlam sınıfında ne honda tanırım ne yamaha. yenisi türkiye üretildi ama eskinin yerini tutmuyormuş duyduğuma göre
-
volkanix adlı üyeden alıntı
ancak vites aralıkları çok kısa, bazen unutuyorum 6.vitese çıkmışım 100km hızdayım, hızlanacam diyorum vites yükseltim ama debriyaja basıp vitesi yokladığımda son viteste olduğunu anlıyorum, gerçi biraz tehlikeli bir durum ama acemilik işte
umarım bu acemiliğim yüzünden başıma bir şey gelmez
saygılar
işte bu sorun fazer da da var ve bunun için fites göstergesi takacagım ben fazere
80 km hızla giderken vites 6 da oldugunu unuttugum için debriyaja basıyorum
dedigin gibi motor boşa çıkıyor
bunu 200 km hızla giderkende yapıyorum ancak daha tedirgin yapıyorum ve vitesin 6 da oldugunu anlıyorum
en kısa zaman da vites göstergesini takacağız kuzenle.
-
CBF150:İlk aşkım.Rahat ve ekonomik bir motor.Tek sorun uzun yolda yetersiz hızı yüzünden kamyonlarla fazla samimi olmak.
CBF250:cbf150'nin kıymetini cbf250'ye geçince anladım.Sert amortisörler , titreşim , 120 km hızın üzerine zar zor çıkması bana 1 haftada sattırdı bu motoru.
Xciting250i:Yaklaşık 9 aydır 9.200 km yol yaptım.Rahatlık , frenleme(CBS fren sistemi) , denge ,sağlamlık 10 numara.Gücü uzun yolda kamyonları ve otobüsler bir solukta sollamak için gayet yeterli.Amortisörler asfalt dışına çıkmak için biraz sert ama zaman zaman toprak yola bile girmişliğim var.Yerine koyacak motor bulamıyorum.Ayaklarımı uzatıp otomatik vitesin keyfini çıkarıyorum.Xciting250i ile yola devam.
-
cub olarak gözümüzü honda cub da açtık. honda super cub c90 ilk gördüğüm honda motosikletti, sonra cg ler çıktı memlekette, babamın cg125 i olmasına rağmen (1991 cgnin kralı) hep honda c90 nı överdi.. bende içimde kalmış olacak 2007 bi c90 aldım 1 yıl sonra sattım, sattığıma çok pişman oldum yıllar sonra anladım babam haklıymış.. (babam hayatta şükür)
sonra innova yerini tutar dedim az çok tuttu tabi ama c90 nın yeri başkadır gönlümde, neyse kısacası honda cub bi bulaştımı başka motora bindirmez seni (sınıfında)
ilk innovamı da sattıktan sonra bazı 125 scooterlar bana performanssız ve çok yakıtlı geldiler, onlarıda sattım düştüğüm boşluğu tekrar innova almak yerine saçma sapan tercihler yaparak değerlendirdim bunların en saçmasıda kymco activ125 idi
aslında ilk bindiğimde anladım ama uygun fiyatı ve düşük km de olması cazip geldi (4500km) onunla ilgli açtığım detaylı konu
http://www.motosiklet.net/forum/moto...enimlerim.html
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
jumper adlı üyeden alıntı
Benim de 2.motorum
Kanuni Tiger idi ve değiştirmediğim(depo,devir saati,egzost,bobin vs.vs.)yeri kalmamıştı ve felaket kötü bir motordu.sadece görünüş vardı o kadar.Son derece güvensiz,giderken yağ tapası atmış sonradan!
Zor kurtulmuştum çakma yerli çinli kanuniden !
ilk göz ağrımdı. sürekli arıza veren bir motor. en güzel yanı görünüşü. ben 1650 ye alıp 2500 e satmıştım.
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
Başlıkla alakasız pek çok mesaj gelmiş her zamanki gibi..Kronik sorunları olan motosikletler veya hangimiz daha zenginiz tadında mesajlar içerse de yarıdan fazla mesaj mantıklı gene de..
Neden böyle bir çözümleme yaptım ben şimdi onu da bilmiyorum ama şimdiye kadar aldığım motosikletlerin hepsini araştırıp aldığımdan olsa gerek memnun kalmadığım bir motosikletim olmadı. Tabii memnuniyetin kademeleri de yok değil..
-
Nihat24 adlı üyeden alıntı
Ya ben bu muhabbete katılmayı çok istiyorum ama düşündüm düşündüm benim motorda diyecek hiç bişey yok, kopya çekeyim dedim 1-2 sayfa yazılanları okudum şeytan kulağına kurşun iyi ki almışım, 5 ay aradım ama değdi...
Aşığım ben motoruma benim için dünyanın en iyi motoru O...
Bizim de Falcon umuz vardı aşkım askere gitmeden evvel sattık. Ahhh ahhhh o süper bi motordur, onda öğrendim ben vitesliyi. Nasıl güzeldi, offff...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Başlık çok güzel ,yazılanlar bilgilendirici . Aklımdaki her motoru tektek aratıp, sayfalarca o motoru hiç kullanmamış olanların yorumları arasından kullanıcı yorumu aramaktan kurtardınız ben çok teşekkür ediyorum burda yazan herkese
-
CBR ilk motorum 3 aydır kullanıyorum elektrik sorunundan başka bir problem çıkarmadı, gayet memnunum sorunsuz bir motorsiklet, 125cc emsallerinde gayet tatmin edici motor bana göre
-
İlk motorum Yamaha Cygnus RS125 ti. Benden önceki kullanan elemanlar, 90 la bir kamyona girmişler, cocuk sağ kalmış hatta hiçbişey olmamış motor alınalı 2 hafta oluyormuş sıfır bayiden. Ortadan ayrılmış motor. Tekrar toplamışlar motoru 2.000 tl kadar masrafla. ben 18.000 km den 33.000 km ye kadar kullandım, sonra ayrıldı yollarımız. Bir kere olsun üzmedi. Yeri geldi yağsız çalıştı bir ay farketmedim.
Şimdi kymco ck 125 var, benden önceki sahibi ciğerini sökmüş galiba, bu yüzden sorunlar yaşıyorum ama oda taş gibi motor.
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)