Başlığa aldanmayın okudum ve çok etkilendim
yayınlandı ise özür dilerimm..
......................
Başlığa aldanmayın okudum ve çok etkilendim
yayınlandı ise özür dilerimm..
......................
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
al işte işe yarar birisi varsa ortalıkta ; herkese , her kesime iyi kötü malzeme çıkar ,
eleştirilere açık olmak gerek '' geçmişini unutanın geleceği olmaz '' demekten başka söz yok.
tabiki tartışmaya açık bir konu iyi söz söyleyende kötü söz söyleyende olacak ama Kenan'ın misyonu vizyonu bellidir , değişeceğini sanmam
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Kenan ın ümmetçi olması biraz rahatsız edici olsa da;kavuk takması bence esprili birşey.Adama söylenmedik laf bırakılmadı bu yüzden.
Bu yazıda biraz kenanın islamcı hayat tarzına giydirilmiş.Hiç hoş değil.Kenan gidip sağda solda modernizme,devrimlere saldıran bir adam olsa,cemaatçi olsa anlarız.Adamı rahat bırakın,düşünce ve vicdan özgürlüğü diye geziyoruz o kadar
Kolpa Adamları
Bence çok gereksiz bir yazıda bulunmuş o yazıyı yazan kişi... Türkiye Cumhuriyeti birden ortaya çıkmadıki... Osmanlı Devletnin bir uzantısıdır... Yazıyı yazan her kimse Osmanlıyı kötülemiş durmuş, yani ceddini, atalarını kötülemiş durmuş tabi hakiki Türkse Osmanlı Devleti gittiği yere adalet götürmüş, asırlarca dört bir kıtada at koşturmuş ve herkez memnun kalmıştır osmanlıdan... Sizi olumlu mu etkiledi olumsuz mu etkiledi ne diye bu yazıyı buraya taşıdınız sizede anlam veremedim...
Bir garip yolcu...
Demiş o it Kimse kenanın başarısını kavuk takmasıyla dua etmesiyle camiye gitmesiyle karalamaya çalışmış o kişiyi kınıyorum.Kafasında padişah kavuğuyla şampiyonluk kutlaması yapıyor. Sonra Avrupa’da Türkleri fesli, cübbeli insanlar sanıyorlar, imajımız şeyoluyor :(
Yolver gitsin .
bu yazıyı olumlu olarak yazdığını düşünüyorum bazı yerlerde çok sivri çıkmış ama yazsını şöyle bitirmiş
Dünya şampiyonumuzu dünyada yalnız bırakıyoruz. Motorsporlarında Türkiye’den başka hiçbir ülke yapmadı bu terbiyesizliği.
tamamen spekülatif...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
''Kenan ın ümmetçi olması biraz rahatsız edici olsa da;kavuk takması bence esprili birşey.Adama söylenmedik laf bırakılmadı bu yüzden yok gericiymiş falan'''.Burası doğru.
Ne var ki;demin okurken yazıdaki ironiyi yakalayamamışım.Aaa yok artık demiştim.Kenan'ın dini hayat tarzına görüşüne saldırılıyor deyip kızmışım.Meğerse tam tersine kenanın laik ve modern çevreler tarafından nasıl dışlandığını ironik olarak vurgulayan bir yazıymış.BIR DAHA OKUYUN.ADAM DALGA GEÇİYOR AKLINCA.
Nasıl olsa politik ve dini içerik nedeniyle ban gelecek, o zaman şunu paylaşmama müsade edin.Bunu yazan modern sofu herhalde farketmemiş.Kenan islami hayat tarzı ile bilinse de ,şu ana kadar hiçbir cemaatten yardım almadı.Devlet yönetiminde islami kadrolar var,arka planda güçlü cemaatçiler var.Ve Kenan daha gümrükten 200 euroluk yarış kıyafetlerini çıkaramıyor.Yarış lisansını kendi cebinden ödüyor.Yazıyı yazan modern Türkiye ile,Atatürk devrimleriyle alay ediyor.Halbuki bilmiyor ki o atatürkçü insanlar gidiyor kenanın islamı hayat tarzını destekliyor ve en önlerde izliyor yarışlarını.Kenan'ın önünde duran kemalist statüko değildir.Çöreklenmiş bürokratik devlettir.
Böyle yobazları müsveddeleri yüzünden bölünmeyelim,birbirimizin hayat tarzına saygı duyup bu ülkeyi güzel günlere; ileriye taşıyalım.
Kolpa Adamları
Arkadaşlar, o yazıyı baştan okumanızı tavsiye ederim. Aslında yazı Kenan'a hakaret etmiyor, tam tersi Kenan'ın başarılarından dolayı bazı basın kurumlarının karalaması ile ilgili olarak dalga geçiyor. Yani kenan'ı kınamıyor, ona yeterince önem vermeyen basın ile ve öne sürdükleri gerekçeler ile dalga geçiyor.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
yorum yapan arkadaşlar yazının tamamını okudumu bilmiyorum ama okuyan birisi olarak burda kenan ı eleştiren yada davranışlarını kınayan bir anlam çıkıyormuş gibi gözükse de tam tersine bir durum var ortada.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------
katılıyorum hemde yürekten
Allahım bu kadar boş bi yazı okumamıştım hayatımda
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Yazının Altındaki ;
Bu adam seneye Moto2′de yarışacak, başarılı olursa MotoGP’ye gitme ihtimali var. Ama biz spor konusunda Fener mi Cimbom mu tartışmasını aşıp da sonraki adıma geçebilmiş değiliz.
Dünya şampiyonumuzu dünyada yalnız bırakıyoruz. Motorsporlarında Türkiye’den başka hiçbir ülke yapmadı bu terbiyesizliği.
BUNA KATILIYORUM !
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
.
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Siyaset
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)