Üstümde Gözükmeyen Motosiklet Hk.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Evet ARKADAŞIM yazıklar olsun aynen,bi işi layıkı ile beceremiyorlar...Senin işi bence bir ton para verdiğin tarafik müşavirliği çözmeli diye düşünüyorum ama onun da suçu yok o gereken evrak ve bilgileri gerekli resmi kurumlara bildirip kendi işini yaptı ,ama sen genede bi git ona derim..........
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bence trafiğe değil Bostancı veya Ümraniye'deki Motorlu Kara Taşıtları vergi dairesine sormalısın.Evrakların yanında olursa belki anında düzeltirler.
-
Benzer durum benimde başıma geldi. iş yoğunluğu nedeniyle 0 aldığım motorun vergilerini ödedikten sonra ruhsat ve plaka işlemlerini muameleciye yaptırmıştım.
Satışı sırasında vergi borçlarını ödemek için siteye girdiğimde motor üzerime geçmemişti. Muameleciye haber verdim evraklarımın emniyetten vergi dairesine gitmediğini söylediler. Arşivler taşınıyormuş. Ricam üzere muameleci 2 haftada işi çözdü. motorun borcunu ödeyerek sağ salim sattım...
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
-
Vergi sisteminde/dairesinde üzerine gözükmeyen araç ve vergisi
Durumu çözdüm.Öncelikle OLD un önerdiği şekilde bana da yakın olduğu için Bostancı trafiğe gittim.Vergi dairesi boştu 5 dakikada motoru üzerime aldılar.Ama motor üzerime değilken ödediğim vergiyi sistem görmediği için borçlu çıkıyordum(bir de zam gelmiş üstüne),hatayı düzeltmek istediğimde bağlı olduğum ümraniye'ye gitmem gerektiği söylediler.Orada dosyam 1 hafta bekledikten sonra bugün sistemde kontrol ettiğimde borcumu sildiklerini gördüm.
Böyle bir işiniz düştüğü zaman gitmeden evvel ucuz seri fotokopicide en az iki üç tane ruhsat ve satış belgesi kopyası çektirin.Gidip oralarda uğraşmayın.Ben kesin yüz tane belge isterler diye bolca çektirdiğim için iki işlemde toplam beş dakika sürdü.Girdim ve çıktım.Orjinalleri de yanınızda bulundurun kontrol ediyorlar!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)