Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yine kaza haberi...

REKLAM ALANI
    tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Alıntı boraerdin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haberde göze çarpan başlıklar var. Yani dolmuşçu "Ne olduğunu anlamdım geldi arkadan çarptı" demiş. Ben buradan dolmuşçunu ifadesinin samimi olmadığını çıkarabiliyorum. Hayatını kaybeden kişi motosiklet konusundan iyimiş, alkollü değilmiş. Bence aile kaza anının kayıtlarını bulmalı.
    PS: Gazeteciler eğer kazanın altında dramatik bir hikaye yok ise belirli bir kalıp ile yazarlar haberi... Bu makine mühendisinin kompresöre yaptığı muamele ile aynıdır.Ya da doktorun.
    Dolmuş şoförü Reşit Bozan, ışıklarda yavaşladığını ve motosikleti fark etmediğini ifade ederken, kendisine süratli bir şekilde çarptığını iddia etti.

bu ifadeler beni de tatmin etmedi,ışıklarda yavaşladı da kırmızı ışıkmı yanıyordu motorcu arkadaş durmadanmı geçecekti madem o süratle,
    yoksa yeşilde aniden durma çabasındamıydı,üzerinemi kırdı,neden fark etmedi motoru?

Sonuç olarak haklıda olsa haksızda olsa böle bir durumda her türlü kaybeden motorcu oluyor.Hayatıyla ödüyor.

Merhuma Allahtan rahmet,ailesine sabırlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dolmuş şoförü Reşit Bozan, ışıklarda yavaşladığını ve motosikleti fark etmediğini ifade ederken, kendisine süratli bir şekilde çarptığını iddia etti.

bu ifadeler beni de tatmin etmedi,ışıklarda yavaşladı da kırmızı ışıkmı yanıyordu motorcu arkadaş durmadanmı geçecekti madem o süratle,
    yoksa yeşilde aniden durma çabasındamıydı,üzerinemi kırdı,neden fark etmedi motoru?

Sonuç olarak haklıda olsa haksızda olsa böle bir durumda her türlü kaybeden motorcu oluyor.Hayatıyla ödüyor.

Merhuma Allahtan rahmet,ailesine sabırlar...
    Her ne olursa olsun. Trafikte seyreden bir dolmuş var. Ani fren bile yapmış olsa (olur onüne bir yaya fırlamıştır) arkadan gelip çarpıyorsan hata sendedir. Takip mesafesini ayarlayamamıştır, aşırı hızlıdır vb.

Dolmuşa çok yakın seyrediyorsa dolmuş sürücüsünün motosikleti farketmemesi çok normal değil mi?
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı Ante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın olmayabilir. Üzerindeki kimlik sahteymiş diye bir haber var.

http://www.haberaktuel.com/kazada-ol...ri-315253.html
    evet abi benim arkadaş değil çok şükür...
    arkadaş sağlam yerinde , ölen onun arkadaşıymış , kimliği ölen arkadaşının üzerindeymiş...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet abi benim arkadaş değil çok şükür...
    arkadaş sağlam yerinde , ölen onun arkadaşıymış , kimliği ölen arkadaşının üzerindeymiş...
    Geçmiş olsun. Yalnız bu kaza ile arkadaşının başı da belaya girebilir. Öleni tanıyorsa ve kimliğini kaybettiğine dair bir ilanı yoksa elinde. Çünkü haberde, kimlikteki fotoğraf değiştirilmiş diyor ve ölen kişi polisçe aranıyormuş.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Geçmiş olsun. Yalnız bu kaza ile arkadaşının başı da belaya girebilir. Öleni tanıyorsa ve kimliğini kaybettiğine dair bir ilanı yoksa elinde. Çünkü haberde, kimlikteki fotoğraf değiştirilmiş diyor ve ölen kişi polisçe aranıyormuş.
    o kadarını bilemiyorum sormadım da yaşıyor ya onun da üstesinden gelir.
    böyle birşey suç işledi ise değer verdiği bir arkadaşı demek ki , orası onların arasında
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

BAIIHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB1000R
    ailesi için üzüldüm...

kendisi için değil...

sen kendi hayatını ve aileni, zayıf egolarını tatmin ile takasa sokabildikten sonra umrumda bile değil.

ailem artık motora binmem konusunda daha tepkili.

gider ayak motosiklet sürücülerini yine, serseri yaptın.

motosikleti bir kez daha "sakat iş" yaptın.

motosikletçiyi bir kez daha serseri yaptın ya... senden nefret bile ediyorum şu an. özür dilerim...

Motosikleti
    z750 kawasaki 2010
    Allah rahmet eylesin .
    Sol arkadan çarpmış ben de o güzergahı her gün kullanan biri olduğumdan biliyorum bazı arkadaşların değindiği :müşteri almak veya önündeki aracı geçmek için ani şerit değiştirmiş olabilir dolmuş her gün bu hatayı yüzlerce kez yapıyor herbiri bence yolcuları varsa polis onlarla konuşmalı .bizde arkadaşımız için doğrunun ortaya çıkması adına işin peşini bırakmamalıyız.
    allah annesine sabır versin.
    sgl
    bir virajı dönmenin iki yolu vardır
    ya hızlı dönersin ya hızlı dönemezsin:cherry:

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Her ne olursa olsun. Trafikte seyreden bir dolmuş var. Ani fren bile yapmış olsa (olur onüne bir yaya fırlamıştır) arkadan gelip çarpıyorsan hata sendedir. Takip mesafesini ayarlayamamıştır, aşırı hızlıdır vb.

Dolmuşa çok yakın seyrediyorsa dolmuş sürücüsünün motosikleti farketmemesi çok normal değil mi?
    Haklısın üstad,bu şekilde de düşündüm,ancak genelde dolmuşların ve bu tarz vasıtaların arasında çok tehlikeler atlatarak yolumuza devam etmemizden dolayı belkide ön yargılı düşüncelerim oldu.

aslında demek istediğim yazık oluyo,suçsuzsun ama öldün,suçlusun ama öldün.

Kazalar çok üzüyo beni...

Takendy senin adına da sevindim,geriliminin sevinçle sonlanmasına.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Arkadaşlar bazen motosiklet sevdası mantığınızı karartıyor. Bağdat Caddesi dediğimiz yerde hız sınırı 50 km/saat. 50 km/sa ile bir araca arkadan çarparsanız en fazla bir-iki kemik kırarsınız. Ama eğer şehrin göbeğinde, trafiğin yoğun olduğu, yayaların bir anda yola atladığı bir caddede sürat yapıyorsanız "ölmeye, ölmeye, ölmeye geldiiiiik" diye bağırıyorsunuzdur. Cadde hız yapılacak yerler arasında son sırada olmalı.

Gazete ve televizyonların "serseri bunlar" demesine de hak veriyorum. Sen git Bağdat Caddesi'nde sürat yap, insanların canını tehlikeye at, sonra git normalde on yolcu taşıyan dolmuşa arkadan gir, bir de "serseri" dediklerinde kız! "Motorcular maganda" diyenlere kızamıyorum artık, o kadar çok iki tekerlekli bomba dolaşıyor ki etrafta...

hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    Ya %90 dolmuş şöförünün suçu vardır.Müşteri gördüklerinde hemen frene asılıyolar.. Ya da sağa sola giriveriyorlar.. Bu motosikletli sürücü de arkadan süratli olarak geldiğinden yapacak bir şey kalmamıştır..
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)